Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
n42
tag
Részemről az MS most ásta el magát, de kiabaszott mélyre! Pedig lelkes voltam Windows 10 ügyben! Ötből három gépen szoptam három különböző hibával úgy, hogy mindegyiken Windows 7 vagy 8.1 volt, gond nélkül működtek, persze az MS biztosított, hogy a kompatibilitás rendben van, nyugodtan válthatok!
-Dell inspiron 1501, videokártya probléma, de ahogyan nézem ez már Windows 8-cal is jelentkezett! De nem gond, kompatibilitás-teszten átment! Köszi MS!
-Egy asztali p4-es gép,3ghz prcival, 2gb ram: itt szimplám bármit csinálok, cpu használat 100%, ha kikapcsolom a vírusvédelmet, akkor konzekvensem kitölti a szabad kapacitást, továbbra is 100%, folyamatosan!
-Asus T100-as 2in1 tabletPC: itt csak szimplán a tapi pad nem működik úgy, h voltam a bétában, ahol qrva sok gond volt vele, de speciel a tapipad működött...
Az biztos, hogy ezek után pénzt nem adok MS termékért...
-
n42
tag
válasz kaszaf #14660 üzenetére
Mondjuk speciel azt a gépet pont nem én frissítettem, csak a szívást-részét kaptam a nyakamba. De magamtól se gondoltam volna ellátogatni a hivatalos oldala, miután a Windows 7 tökéletesen futott rajta, s a MS-teszten is átment. Nem arról szólt az elmúlt fél év, hogy Windows 7-es gépeket nyugodtan lehet frissíteni? Biztosan magunknak is köszönhetjük, de én inkább az MS-féle nettó hazugságkampányt okolom. Mellesleg igazán odaírhatta volna a Dell, hogy NEM MŰKÖDIK, nem pedig azt, hogy lehetnek problémák..
-és a p4-es gépre is mondhatnál valami okosat, mi a rák baja van? Bőven túltelesíti a követelményeket, W7 szépen fut rajta...
-T100-asnak van már driver, de azért elég ciki, hogy a PI-programban működött tapi, végleges verzióban meg nem...
[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
"A codec pakkokkal az a gond, hogy teljesen feleslegesen szemetelik tele a rendszert olyan kodekekkel, amire semmi szükség nincs"
Ez már tíz éve se volt igaz, nemhogy ma.. K-lite pakk nagyon korrekt, nyugodtan fel lehet rakni, nem véletlen, h a ninite.com-ról is lehet telepíteni! (létezik egyáltalán még másik codec pakk a mai világban? )
(mondom úgy, hogy nekem is csak az mpc-hc van fenn...)
Szerk:
de az igaz, hogy jobb ötlet egy sima mpc-hc-t, vagy VLC-t telepíteni. azzal nem tévedhetsz.[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
válasz Döglött Róka #21047 üzenetére
(akkor mit? nem fájlokat a gyors keresés számára?)
Lényeg az, h egy friss Win egy-két-háro napig biztosan lassabb szokott lenni telepítés után... (de olvastam, hogy akkor nálad nem ez a helyzet.
-
n42
tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te rosszat akarsz hallani, mindig öröm tanácsot adni hasonló embereknek.
Gyakorlatban nincs semmilyen változás, ez is WINDOWS! Ha nagyon nem tetszik az új menü, ne használd, nem vagy rákényszerítve.
Speciel a Windows 10 virtuális asztalai miatt érdemes váltani, mert aki hajlamos több dolgot is csinálni a géppel, annak áldás (igen, tudom, hogy linux alatt már vagy 15 éve alap dolog...).
Amennyiben nincs bosszantó hardverprobléma, akkor csak megszokás kérdése... ha nem tudod megszokni napi használat során, veled van a probléma.(Basszus, hogy egy programozó ennyire rosszindulatúan begyepesedett legyen...)
-
n42
tag
Sziasztok!
Ha MediaCreationTool-tal csinálok egy install pendrdive-t, akkor melyik windows verzió fog felkerülni? Most elég fontos volna, hogy a legújabb, nagy frissítés utáni wint tudjam egyből telepíteni!
-
n42
tag
Mi az isten van ezzel a Windows 10-zel? Lassan már minden nap újra kell indítanom, mert valami fontos frissítést akar telepíteni... Kezd nagyon bosszantó lenni.
-
n42
tag
válasz cool13 #52861 üzenetére
Ne csatlakozz az internetre!
Amennyiben mégis van ilyen igényed, fogadd el, hogy erre szükség van: hidd el, nem téged védenek/vegzálnak, hanem a közösséget. Amennyiben kikapcsolod a frissítést, potenciális veszélyforrás vagy, magadra nézve (kisebbik baj...), viszont másokra is (nagyobbik baj...).
-
n42
tag
válasz flatline#2 #52987 üzenetére
Most sokan biztosan utálni fognak: de a RAM azért van, hogy használja a rendszer, minél több van a gépben, a progik is többe használnak.
Az valami perverzió, hogy a minél több szabad RAM-ra gerjed a geek.Akkor kezdj el aggódni, ha a rendszer nem folyamatos, akadozik. Bár nem hiszem, hogy ilyen előfordul manapság. Ha egy progi (játék) hirtelen sok RAM-ot kezd el használni, elveszi a többi progitól, nem szokott manapság ebből gond lenni.
(2000-ben ez még tényleg gond volt, 2016-ban, főleg 8Gb esetén nem az!...)Az én tapasztalatom szerint arányaiban teljesen korrekt a RAM-od felhasználása.
"Illetve ezt megelőzően játszottam Rocket League-gel, de az nem futott éppen, viszont korábban volt olyan, hogy kiírta a Win, hogy elfogyott a memória, zárjak be valamit, ezt szintén a fent említett játék után."
SWAP-ot nem kapcsoltad ki véletlenül, mert akkor szokta ezt reklamálni a Windows?
[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
válasz semetka #53028 üzenetére
Az utorrentnek mostanában nagyon rossz híre van, szerintem érdemes másra cserélni (még vírusos is volt néhány verzió, folyamatos technikai gondok...).
ninite.com sem véletlenül vette ki a kínálatból...
pl qBitorrent. (kicsi, gyors, reklámmentes, nagyon hasonlkít a régi utorrentre,,,)[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
Sziasztok, a Windows 10 Defender biztonsági központ másnak is elszürkült a napokban? Nem tudom hova tenni a jelenséget, vírus lenne?
-
n42
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Windows 10 asztalon lévő ikonok térközét hol lehet állítani? Mutatom képen, hogy mi a probléma: link. Ez esetleg valamilyen Windows bug lehet?
Köszi előre is a segítséget! -
n42
tag
válasz Fire/SOUL/CD #155282 üzenetére
Szia,
Köszi szépen, sikerült...
...de ez vicc kategória 2024-ben, hogy ilyen bugok jönnek elő...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése