Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Csöves #43417 üzenetére
Cd, cd olvasó, pendrive csere. Attól függ, mivel telepítesz. De elsőnek egy bios beállításokat nézz meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Tim82
félisten
64 bites Windows 10-et ne is próbálj meg socket 939-es Athlon 64-re feltenni, van valami utasításkészleti hiányosság, ami miatt nem fog rá felmenni. Legalábbis frissítéssel nem, van, ahol azt írják, hogy clean install-lal felmehet, de lehet, hogy ez csak a Technical Preview-val működött még 2015 első felében.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
SP4C3
veterán
válasz Csöves #43423 üzenetére
Mennyi RAM-od van?
RE: Nem mondtam, hogy rossz lenne, csak nem igazán találkoztam még ettől a gyártótól származó lappal.
Ha olyan jól megcsinálták, mint annak idején a tankjaikat, akkor rossz nem lehet.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
nagyúr
Frisstés/upgrade vagy clean install nulláról?
Néha előfordul hogy hdd vezérlőnél kiakad, ha nem jó módba van (AHCI, vagy nem AHCI, IDE kompatibilis... stb).
Esetleg ezeket próbáld átállítani a BIOS-ban másik módra, hátha.
Ilyen régebbi vasaknál néha vagy csak az egyik vagy csak a másikkal működnek jól a dolgok.Amugy, ha frissítés lenne, akkor én javaslom inkább kezd egyből a WIN10 üres/tiszta telepítésével és csak a kulcsot használd a régiből, ha kell.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
t72killer
titán
válasz Csöves #46040 üzenetére
Megoldja, tudsz benne formázni/partíciót törölni Ha használtan vett lemez, és 100%-osan biztosra akarsz menni, akkor linux liveCD+scrub.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
raidx
őstag
-
mpo
veterán
-
nagyúr
válasz Csöves #70743 üzenetére
Jó kérdés...
MPHC-t használom, a W10 beépitett cuccait messziről elkerültem...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Cs1csó
félisten
válasz Csöves #101415 üzenetére
Nekem pár hónapja gurította el a gyógyszerem a Windows 10 talán a 1803-as build nem tudom pontosan, a Fierfox böngészőt akartam beállítani alapértelmezett PFD nézegetőnek is de nem engedte végül a Sumatra-t állítottam be, a Firefox is ludas volt, azóta nem is foglalkoztam vele, a Sumatra maradt.
-
Cs1csó
félisten
-
Hegyirabló
veterán
válasz Csöves #114883 üzenetére
Sziasztok!
Kolléga kérdésére tudja valaki a választ? Nekem is erőszakosan akarja telepíteni magát ez a frissítés, hiába lett felfüggesztve.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Csupingo
veterán
válasz Csöves #130229 üzenetére
Nemtom, ez a régi progi működik e win10 alatt, de tehetsz vele egy próbát, ha gondolod.
Olyan leírást is találtam, ami szerint el kell indítani 2 fájlkezelőt, majd a tálcán a ctrl-t lenyomva tartva bal klikk mindkettőre, majd ha kijelölődtek, akkor jobb klikk és rendezés egymás mellé. Nekem win7 alatt nem volt hajlandó kettőt kijelölni.Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Sanyi52
tag
válasz Csöves #130229 üzenetére
Én is sokáig kerestem megoldást, de csak az alábbi kettőt találtam:
„Valójában kétféle módon lehet megnyitni egy új Windows Intéző ablakot közvetlenül a programban, ahol a kiválasztott mappa lesz a kezdő mappa:
A jobb egérgombbal kattintva a Windows Intéző bármelyik mappájára megjelenik egy helyi menü, ez igaz a normál képernyőre, de az oldalsávra is, ha ez engedélyezve van és elérhető a Windows operációs rendszerben. A helyi menü elemei között szerepel a kiválasztott mappa új ablakban történő létrehozása.
Ez azonban nem a leggyorsabb lehetőség egy új Windows Intéző ablak létrehozására. Ha egy mappára dupla kattintással kattint, a CTRL billentyűt lenyomva megnyitja a mappa tartalmát egy új Windows Intéző ablakban.”
Én inkább az elsőt használom, de sűrűbben a TC-t. -
King Unique
titán
válasz Csöves #144559 üzenetére
• Nem támogatott hardverkonfigurációra is megoldható a Windows 11 telepítése.
• Mivel a Windows 11 aktiválható Windows 10 termékkulccsal és meglévő digitális licenccel, ezért nyilván mehet egyből a Windows 11 tiszta telepítése, nem feltétlen kell eljátszani a Windows 10—►
Windows 11 in-place upgrade-et.
• Új laptop vásárolható manapság Windows 11-gyel előtelepítve is és akkor eleve adott az aktivált állapot (BIOS OEM Key).Egyébként ez a Windows 10 topik, nem a Windows 11 topik, az utóbbival kapcsolatos aktiválási, telepítési, stb. kérdéseket legközelebb értelemszerűen és logikusan annak a topkjában kellene feltenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest