- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Csöves #144559 üzenetére
• Nem támogatott hardverkonfigurációra is megoldható a Windows 11 telepítése.
• Mivel a Windows 11 aktiválható Windows 10 termékkulccsal és meglévő digitális licenccel, ezért nyilván mehet egyből a Windows 11 tiszta telepítése, nem feltétlen kell eljátszani a Windows 10—►
Windows 11 in-place upgrade-et.
• Új laptop vásárolható manapság Windows 11-gyel előtelepítve is és akkor eleve adott az aktivált állapot (BIOS OEM Key).Egyébként ez a Windows 10 topik, nem a Windows 11 topik, az utóbbival kapcsolatos aktiválási, telepítési, stb. kérdéseket legközelebb értelemszerűen és logikusan annak a topkjában kellene feltenni.
-
Sanyi52
tag
válasz
Csöves #130229 üzenetére
Én is sokáig kerestem megoldást, de csak az alábbi kettőt találtam:
„Valójában kétféle módon lehet megnyitni egy új Windows Intéző ablakot közvetlenül a programban, ahol a kiválasztott mappa lesz a kezdő mappa:
A jobb egérgombbal kattintva a Windows Intéző bármelyik mappájára megjelenik egy helyi menü, ez igaz a normál képernyőre, de az oldalsávra is, ha ez engedélyezve van és elérhető a Windows operációs rendszerben. A helyi menü elemei között szerepel a kiválasztott mappa új ablakban történő létrehozása.
Ez azonban nem a leggyorsabb lehetőség egy új Windows Intéző ablak létrehozására. Ha egy mappára dupla kattintással kattint, a CTRL billentyűt lenyomva megnyitja a mappa tartalmát egy új Windows Intéző ablakban.”
Én inkább az elsőt használom, de sűrűbben a TC-t. -
Csupingo
veterán
válasz
Csöves #130229 üzenetére
Nemtom, ez a régi progi működik e win10 alatt, de tehetsz vele egy próbát, ha gondolod.
Olyan leírást is találtam, ami szerint el kell indítani 2 fájlkezelőt, majd a tálcán a ctrl-t lenyomva tartva bal klikk mindkettőre, majd ha kijelölődtek, akkor jobb klikk és rendezés egymás mellé. Nekem win7 alatt nem volt hajlandó kettőt kijelölni. -
Cs1csó
titán
-
Cs1csó
titán
válasz
Csöves #101415 üzenetére
Nekem pár hónapja gurította el a gyógyszerem a Windows 10 talán a 1803-as build nem tudom pontosan, a Fierfox böngészőt akartam beállítani alapértelmezett PFD nézegetőnek is de nem engedte végül a Sumatra-t állítottam be, a Firefox is ludas volt, azóta nem is foglalkoztam vele, a Sumatra maradt.
-
válasz
Csöves #46040 üzenetére
Megoldja, tudsz benne formázni/partíciót törölni
Ha használtan vett lemez, és 100%-osan biztosra akarsz menni, akkor linux liveCD+scrub.
-
válasz
Csöves #43417 üzenetére
Frisstés/upgrade vagy clean install nulláról?
Néha előfordul hogy hdd vezérlőnél kiakad, ha nem jó módba van (AHCI, vagy nem AHCI, IDE kompatibilis... stb).
Esetleg ezeket próbáld átállítani a BIOS-ban másik módra, hátha.
Ilyen régebbi vasaknál néha vagy csak az egyik vagy csak a másikkal működnek jól a dolgok.Amugy, ha frissítés lenne, akkor én javaslom inkább kezd egyből a WIN10 üres/tiszta telepítésével és csak a kulcsot használd a régiből, ha kell.
-
Tim82
félisten
válasz
Csöves #43417 üzenetére
64 bites Windows 10-et ne is próbálj meg socket 939-es Athlon 64-re feltenni, van valami utasításkészleti hiányosság, ami miatt nem fog rá felmenni. Legalábbis frissítéssel nem, van, ahol azt írják, hogy clean install-lal felmehet, de lehet, hogy ez csak a Technical Preview-val működött még 2015 első felében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest