Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Naponta 10-15x altatom a gépet"
Remélem van szünetmentes tápod is! Vagy laptop esetén aksi.."kikapcsoláskor áramtalanítani szoktam az íróasztal környékét a főkapcsolóval."
Minden router, modem folyamatos üzemben érzi jól magát. Feléledésük is több percig tart..
Ezt is napi 10x teszed meg?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Ha ilyen sokszor altatod, akkor tényleg feltűnőbb az írás. Ha zavar, akkor ne kapcsold be a hibrid alvást. Ettől függetlenül én azt mondom, hogy nagyon hasznos tud lenni.
Tapasztalatom szerint HDD-vel és lassú eMMC-vel is észrevehetően gyorsabban indul a gép. Kikapcsoláskor annyi az egész, hogy a képernyő elsötétedése után még néhány másodpercig nem kapcsol ki. Téged zavar, mert le akarod kapcsolni a konnektort, de úgy általában ez nem érv a HDD-s rendszeren való kikapcsoláshoz.
Hibajavítani akkor szoktam, ha van hiba. Attól, hogy valakinek a neten gond volt a hálókártyájával, még nem kapcsolok ki egy funkciót a rendszerben.
Ha valakinél megoldja a gondot, akkor persze, legyen letiltva.A dual-bootnál abszolút jogos a kikapcsolása (ha valaki nem akarja a rendszer bootmenüjét használni, vagy Linuxot futtat), de ameddig a kérdező nem használja, addig megint felesleges felhozni ellene.
Értem, hogy neked miért felesleges, ez rendben van, de mindenki maga döntse el, legyen itt pro és kontra.
Kékes525: Az inkább nagyon gyenge gépeknél hasznos, egyébként csak látszatra javít (nem kell animációra várni). Van már rá külön kapcsoló, Gépház > Könnyű kezelés > Kijelző > A Windows egyszerűsítése és személyre szabása, ott animációk és átlátszóság megjelenítése a Windowsban. Ez felülírja a Vezérlőpultos beállításokat.
-
Cs1csó
titán
10-15x altatod? Minek? Reggel bekapcsolom este kikapcsolom, amikor a monitor kikapcsol és a HDD is leáll alig eszik a gép.
Most néztem nulláról bekapcsolás esetné a BIOS művelet 10mp újraindításnál 4,3mp ez bőven belefér.
Kékes525
Ez akkor használ, ha gyenge géped van nekem: I5 4690 3,5Ghz, GTX 970, SSD nem oszt nem szoroz.
+ ha - Wise Care-ben van ilyen beállítás - az animációk átmenetét gyorsabbra veszed az is azt az érzetet adja.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha valakinél megoldja a gondot, akkor persze, legyen letiltva.