- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Koszi a valaszt
Friss telepites utan megvolt elobb a win uldate majd a dell uldate. A dell nem bloatwarea. A supportja legjobb a dellnek csak vegignezte a drivereket hogy a dell szerinti legutolso van e rajta. Es volt amit frissitett meg felrakott mert win se talalta egybol. Aztan ment a gep par hetig gond nelkul most egy hete kezdte ezt a nem tudom kikapcsolni mert ujraindul dolgot es megoldas kereses kozben ajanlottak hogy valami driver gond lehet.
En is gyanakvoan probaltam a driver easyt de mar kinomba gondoltam adok egy lehetoseget.
Es mondom hogy a sokbol amit talalt leellenoriztem manualisan es se a dell se a win szerint nincs ra ujabb de ha elmegyekna gyarto oldalara ott megis van win hitelesitett sokkal van hogy evekkel ujabb driver. Pl pci series express root port vagy pci expressz x16 controller 2006os microsoft driver van es iteltol 2017es elerheto vagy network az összes 2015-16os es mindegyikhez van par hetes vagy honapos
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest