- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
mefistofeles #30202 üzenetére
mert az a legutolsó utorrent verzió,ami nem tiltott kliens,rendesen számolja az arányt,nem tartalmaz kéretlen dolgokat és úgy végzi a dolgát ahogy kell.
-
válasz
mefistofeles #30093 üzenetére
Mert ha nem csinálok, akkor szétb@xxa az első partíción lévő freedost.
-
Syl
nagyúr
válasz
mefistofeles #30008 üzenetére
32 bites OS-t nem lehet 64 bitesre frissíteni. Se Win10, se 8.1, se 7 esetében. De még linuxon sem.
-
Surda-
őstag
válasz
mefistofeles #30008 üzenetére
A 32-64 váltáson lenne a hangsúly,az érdekelne.
Illetve ami még felmerült bennem,hogy az alaplapomhoz nincsenek win10 driverek, csak win 7-esek, működni fog?
Asrock 880g extreme 3 -
bzoley
veterán
válasz
mefistofeles #29417 üzenetére
Nagyon fontosnak tartottad leírni, ugye? Néhányatokon kívül, akik szerettek feltünősködni, más nem foglalkozik a témával. Pontosan mire reagáltál? Ki hozta fel a témát? Csak meg akartad mutatni, milyen bölcs vagy. Meglett volna a topic a feltűnősködő megjegyzéseitek nélkül is.
-
stanley00
aktív tag
válasz
Azért szerintem egy kicsit összetetteb a dolog ahogy leírtad. Vegyük a Google-t. A mail, a maps, a drive, a chrome, hogy csak egy párat említsek. Szerintem a mai világban az egyik ha nem a legnagyobb érték az információ. A böngészési szokásaidból, hogy a térképet mire használod, a levelezésedből, a feltöltött képeidből szinte egy tökéletes profilt fel lehet állítani rólad anélkül, hogy valaha egy percre találkoztak volna veled. Amit persze tovább értékesítenek vagy ki tudja milyen dolgokra felhasználhatnak És ezt a szívességet mind saját magad teszed meg nekik kérés nélkül. Szerintem az emberek borzasztóan felelőtlenek ebben a mai digitális világban ami a saját privát szférájukat érinti. És akkor még nem is beszéltem az NSA botrányról. És én is Gmail-t használok de egy percig nincs kétségem afelől, hogy bármikor visszaélhetnek az ott tárolt információval. Persze ahogy mondtad ott sem találnának mást a nagymamás levelezésen kívül ami nem is érdekli őket de ez annál sokkal többröl szól. Az én privát szférámról, az adatvédelemről. Szóval szerintem valós félelmek ezek.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Tőled és mástól, ez elég ignoráns viselkedés. Fel kéne fogni hogy nem mindenki úgy tekint a magánéletére hogy az feltétlenül másra tartozna. Nem kell hogy a szokásaimat figyeljék, nem kell a privát szférámba avatkoznia se a googlenek se a többi cégnek. Tudom ennyi erővel tűnjek el a www-ről. A mai világban ahol metaadatokat gyűjtenek világszerte, olyan egyszerű összerakni egy embert a kíbertérben mint az egyszer egy.
-
sirály12
őstag
válasz
mefistofeles #29070 üzenetére
Persze elhiszem, hogy más hardverrel lehetnek gondok vele.
1920*1200-as felbontáson használom.
Jelenleg 341.92-es verzió van fenn. -
sirály12
őstag
válasz
mefistofeles #29049 üzenetére
Nekem is 9800Gt-van, és még játszani is szoktam. Nálam minden rendben a driverrel.
-
rhcp156
csendes tag
válasz
mefistofeles #29062 üzenetére
Vaterán van fent 5500 ért licittel,gondolkodom rajta.
Köszi a tippet -
rhcp156
csendes tag
válasz
mefistofeles #29059 üzenetére
Erre gondoltál?
[link] -
rhcp156
csendes tag
válasz
Esetleg régebbi ATI kártyákhoz jobban van működő driver win10 alá,mint geforce-hoz??
Mert akkor vennék használtan olcsón egy hasonló kaliberű karit ATI radeont.
Újabb kártyára most nincs lehetőségem de nem tudom a régebbi karik közűl melyik lenne jő,amihez van működő driver. -
törölt tag
válasz
Hogyhogy nincs? [link]
A 7-es szériájuk volt az, amire már 8.1 driver sem volt, az az utáni kettőre viszont még 10-es driver is elérhető.
-
netpeti98
addikt
válasz
Amit itt felajánl drivert a 9800-hoz nem jó?
Például ez?
A leírás alapján ez már 10-es illesztő. -
baboss
őstag
válasz
Nekem meg mostanában szinte havonta jön az infó, hogy új driver érhető el a GTX 480-hoz.
-
kkdesign
senior tag
válasz
mefistofeles #29046 üzenetére
Igazad van, majdnem 2 óráig. Mert x másik hozzászólás is volt. Előtte meg 50- 100, azelőtt 2-t lapoztam vissza hogy jelezzem hogy gondom van és várok valakit aki okosabb, tapasztaltabb az adott ügyben és tud segíteni.
És miért baj az, hogyha megfog a művészet és a kicsinek is tudok örülni?
számomra öröm, hogy meglett ez a kép, még ha neked ez hsz gyüjtés akkoris!
-
rhcp156
csendes tag
válasz
mefistofeles #29047 üzenetére
Az Nvidia nem egy kis cég.ráadásul több típust is érint.
Pont ezért felháborító
Meg az is,hogy állandóan adják ki a frissítéseket de tulképpen azok a driverek is ugyanolyan sz@rok bizonyos típusokhoz.
Nekem a Win10 alapjában véve bejön,a Geforce driver hibáról nyílván nem a Microsoft tehet.
Gondolom előbb utóbb csak sikerül kiadni egy normális drivert Geforce 8400gs-hez is.
Tudom nem egy mai darab,de mivel nem használom a gépet játékra,arra amire nekem kell tökéletesen megfelel.
Internetezés,hd videók megjelenítése,munka.
Egyébként gyönyörűen elfut rajta a win 10 egy Core 2 Duo 2.4 essel.3gb rammal.
Egyébként win8 alatt is ugyanaz a hiba.
Win7,Vista,és XP alatt működik.
Próbáltam működő win7 drivert feltenni neki win10 alá,de csak egy ideig volt jó. -
Az-X
őstag
válasz
mefistofeles #28543 üzenetére
Honnan tudom ezt beszerezni?
-
Az-X
őstag
válasz
mefistofeles #28538 üzenetére
Amit 10 perce töltöttem (telepítő), az már a legújabb kell legyen?
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #28467 üzenetére
+1
Annyi kivétellel hogy én már nem bírtam várni és "erőszakkal" tettem fel a frissítést. Ettől függetlenül ugyanúgy tökéletesen teszi a dolgát, megy minden. Boot idő passz, mert én ezt nem veszem észre (főleg hogy mindig alvóba teszem
)
szerk: Asztali gépről van szó. (De asszony laposán is minden okés, annyi hogy ott nem volt erőszak, felajánlotta a frissítést) Az én gépem 8.1-ről lett anno frissítve, az övé 7-ről. Egyiken sincs tiszta telepítés, és nem is lesz míg valami nagyobb gebasz nem indokolja...
-
válasz
+1!
-
edari
őstag
válasz
Nekem is tökéletes a rendszer, nem vagy egyedül (habár a th2 amikor kijött akkor egyfolytában kinyírta a kábeles netem, de driver frissítés megoldotta - csak ugye nem nézi folyton az ember hogy jött-e ki friss-). Abban is egyetértek a túlzott 3th party appok gebaszt csinálhatnak a rendszerben, főleg ha az még nincs rendesen megírva a 10-re.
-
noxon
őstag
válasz
mefistofeles #27769 üzenetére
Mivel a chrome tökéletes lejátsza, ezért nem hiszem, hogy bármi hiányozna.
cattus : kiírja, hogy hiba történt a lejátszáskor aztán 1-2 másodperc múlva elindul a lejátszás, csak egy kicsit másabb felülettel... de csak az edge-nél van ez a hiba, mondjuk nem vagyok meglepődve, csak gondoltam adok neki újra egy esélyt.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
mefistofeles #27705 üzenetére
Ok Köszi
Eddig nem volt vele gond.
-
VGYke
addikt
válasz
mefistofeles #27652 üzenetére
És erre ötlet?
Csak nálam van ilyen? -
SP4C3
veterán
válasz
mefistofeles #22095 üzenetére
Összefoglaló
Verziók:
Windows 10 Home (Megjelenés Július 29.)
Windows 10 Mobile
Windows 10 Pro (Megjelenés Július 29.)
Windows 10 Enterprise (Vállalati) (Megjelenés Július 29.)
Windows 10 Mobile Enterprise (Vállalati)
Windows 10 Education (Megjelenés Július 29.)
Windows 10 IoT Core (Megjelenés Július 29.)@kisapa
Cortana összecsinálta magát. CMD: sfc /scannow esetleg. -
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #22091 üzenetére
ennyit az adatgyujtesrol.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mefistofeles #20129 üzenetére
Insider. Az.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
mefistofeles #18102 üzenetére
Ha valaki "szkeptikus" (ami hulyeseg mert a szkeptikus utananez a dolgoknak) azzal szemben amit nem ismer, akkor szimplan eloiteletes. Nem ert hozza. Ez logika, nem szemelyeskedes.
Kernel: A klonozast ne keverjuk ide. Az kicsit mas.
-
SteveL
aktív tag
válasz
mefistofeles #16904 üzenetére
-
SteveL
aktív tag
válasz
mefistofeles #16888 üzenetére
Már kétszer megcsináltam. Kipróbáltam még a bootrec.exe /rebuildbcd-t is, az sem segített. Azt írta: Talált Windows (0).
Most lementettem a fontos adatokat, megpróbálok egy Win 10 rátelepítést.
-
SteveL
aktív tag
válasz
mefistofeles #16880 üzenetére
Pendrive-ra telepítettem a Linux Mint-et, de a Grub2 véletlenül nem a pendrive-ra került, hanem a Windows 10-et tartalmazó merevlemezre. A bootrec-es megoldást próbáltam (itt kaptam a tippet), nem jött be sajnos, ugyanúgy a a grub indul a merevlemezről, pendrive nélkül pedig (nyilván) nem indul el semmi.
-
Jocy
aktív tag
válasz
mefistofeles #16792 üzenetére
Ez érdekes helyzet, mert mi van akkor, ha meghal a vinyó vagy az ssd a gépben, veszel egy újat bele, az ugye üres lesz, akkor elvileg nem tudod aktiválni újra?Én nem hiszem, hogy a partíció törlése kavart be. Arról volt szó, hogy alaplap cserénél lehetnek gondok, egyéb alkatrész esetén nem. Vinyó halálnál meg nem tudsz mást tenni, csak a nulláról telepítés jöhet szóba. Jó lenne, ha ezt tisztázná valaki.
-
Colos1
őstag
válasz
mefistofeles #16774 üzenetére
Mondom újratelepítettem!!!Bár lehet nem olvastad a múltkori hsz -eimet, bocs.Frissítettem a win7 -emet, ami eredeti volt. De csináltam egy clean installt, mert arról volt szó, hogy ha valaki frissít, akkor utána újratelepítéskor automatikusan aktiválja magát.
Csak a kiscsaj is elismerte, hogy a Microsoft elfelejtette harsogtatni a médiába, hogy ez csak abban az esetben igaz, ha a delikvens nem formázza le a vinyót, ahol az előző volt.
-
reset
senior tag
válasz
mefistofeles #16721 üzenetére
Köszi a tippet
-
nyega
tag
válasz
mefistofeles #16682 üzenetére
8.1 -en sokkal több progi indult automatikusan, (régóta volt fent), itt már mindent ki lőttem és mégis lassabban áll fel a rendszer
Annyira nem feszítem magam, (bár k...ra zavar)
szerintem idővel ,jobb lesz.
Csak nem értem, másnak miért gyorsult, nekem miért nem? Annyira nincs szar vagy öreg gépem.
Majd ez is megoldódik egyszer.A Lányom gépére is frissítettem," úgyis ez lesz a jövő" gondolattal, nehogy már a kiscsaj lemaradjon az elkövetkező fejlődésről, gondolom mindenhol ez lesz a platform 7-8 éven belül, ismerkedjen vele. Nem volt őszinte a mosolya, mikor haza jött a nagymamától és nem voltak meg a játékai a gépen...
Azóta persze mindent vissza raktam Neki,mentésekkel együtt.
-
nyega
tag
válasz
mefistofeles #16656 üzenetére
Másodjára én is hasonlóan tettem, így is vannak kisebb problémáim, de alapjában véve jól működik a rendszer, később pedig biztos, hogy javulni fog. Csak ez a rendszer felállási idő menne vissza 17 sec.-re ...
-
Bodor
veterán
válasz
mefistofeles #16656 üzenetére
+1
Okos gondolatok! Én is ezeket javasolnám.
-
gyomorHD
tag
válasz
mefistofeles #15306 üzenetére
Nincs eredeti Windowsom, akkor hogyan érdemes?
-
Kátai
senior tag
válasz
mefistofeles #15008 üzenetére
+1
-
csaba1203
addikt
válasz
mefistofeles #15253 üzenetére
Érdekes Chrome alatt tökéletesen megy.
Mégis milyen driver lehet a hibás?VGA-ból is a legfrissebb AMD van fenn nem értem az egészet. -
Polír
csendes tag
válasz
mefistofeles #15099 üzenetére
Teljes tiszta telepítéssel raktam vissza a 8-at:-) Nem értem mitől van ez a randa kék háttér szín a tálcaikonoknál,de érdekes hogy csak a talcára rakott alkalmazásoknál van ilyen.Pl a műveletközpontnál,vagy a hangszóróikonnál,és a windows ikonnál is fehér a szín ahogy lennie kellene.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #15095 üzenetére
Nem.
Hanem pl, hanem megveszem boltban.
Azt tudom, hogy elméletben a frissítés egy hardverre szól, vagyis főalkatrészcserénél elveszik a 10.
-
tomp
félisten
válasz
Nekem anno 3,5évvel ez előtt Win7-hez kellettek a driverek. Majdnem mindenhez. Kifejezetten ahhoz ajánlották a laptopot. Az alá menni nem is lehet, mert a Vistának a telepítője is elszáll. Aztán jött a Win8. Ahhoz már csak usb 3.0 drivert rakta fel az Asus a típusomhoz. Semmi mást. Nem is kellett más. Mindent felismert, mindenhez friss drivert rakott fel, egyedül az usb 3.0-nál volt régebbi ezért rakták fel. Most Win10-nél nincs semmi. Eleve a terméktámogatás is lejárt gondolom az Asus-nál így nincs Win10-es opció de nem is lenne semmi értelme. Minden megy, semmi hibája. Nem is állítom vissza szűz állapotra, marad a frissítés utáni.
-
King Unique
titán
válasz
Itt már nincs RTM, miről beszélsz?
Senki nem azt kifogásolta, hogy vannak benne hibák, hanem egyeseknél (sokaknál) olyan alapvető dolgok se működnek normálisan, amik a korábbi Windowsok RTM verzióinál igen. Nálam (másnál is) pl. ez a skálázás még mindig ki**szott szr, vagy éppen más meg nemrég azt panaszolta nekem, hogy a külső vinyóját nem engedi leválasztani stb.
Nem akarom ragozni a dolgot, itt, vagy másik topikban mondta jól vki, hogy üzleti okokból kiadták az iskolakezdésre, de lehet nem ártott volna vele várni egy kicsit...pl. megvárni az őszt, ha már úgyis akkor jön rá a nagyszervíz.
Másrészt meg ennyi erővel, ezen logika mentén a 8-ast se kellett volna leírni, hisz azt is fejlesztgették tovább, jött rá 8.1, Update 1-2-3 stb. De ugye nem mki volt ennyire türelmes ott se és lehet itt se lesz az. -
Ghard
őstag
válasz
Hozzáállás kérdése. [link]
Szerintem már a preview idején látszott, hogy stabil és gyors lesz. Néhány eszközillesztő meg nem kompatibilis x év után, hát ez van, most azonnal a frissítés sem kötelező. -
CJ4567
nagyúr
válasz
mefistofeles #14047 üzenetére
Edge hidegindulásban tényleg verhetetlen
Nincs, DT, NOD32, Logitech Profiler(kormány driver), és a hangdriverem controlpanelje indul(na) el, de a Windows letiltotta mert "problémát okoz". Majd megnézem mi van ha letiltom a hang controlpaneljét, most nem tudom.
-
válasz
mefistofeles #14630 üzenetére
Driver bajok vannak egyértelműen. Reméljük orvosolják a gyártók.
-
mzso
veterán
válasz
mefistofeles #14587 üzenetére
Nem.
Viszont erősen kétlem, hogy pont csak annál a kettőnél jönne elő amit én hallgatok.Nekem valami a windows hangkezelésével vagy a Xonar D1 driverével a leggyanúsabb.
Amúgy ugyanaz van VLC-nél is csak még rosszabb, mert néha kihagy/befagy egy másodpercre a percegés mellett.
-
torma1981
veterán
válasz
mefistofeles #14594 üzenetére
Az sem biztos hogy a win 10 miatt jött elő a gond. Lehet csak nála nem jó. Lehet kompatibilis probléma valamivel.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
mefistofeles #14594 üzenetére
Természetesen nem.
Viszont igazán jó hangú szoft nem sok létezik.
És ha jól olvastam átdolgozták a hang kezelést is.
Ergo, lehetnek gondok hang terén. (ha rosszul tudom, valaki javítson ki) -
Mezga Aladár
veterán
válasz
mefistofeles #14587 üzenetére
Vlc-nek messze nem olyan jó a hangja.
-
pethYeti
addikt
válasz
mefistofeles #14541 üzenetére
Látom te vagy itt a helyi védőügyvéd, én visszaraktam a 7-et mert 2 dolog marhára nem okés nekem a rendszerrel egyik az AMD sara másik a Microsofté.
1. AMD egy fos drivert adott ki a VGA-mhoz amivel akad az összes flash videó már ha egyáltalán megjeleníti.
2. A nagyobb probléma, és ezt nem lehet mivel bevédeni. A Microsoft hozott egy bődületesen rossz döntést és nem engedi meg a felhasználónak hogy más esetleg régebbi drivert felrakhasson mert automatikus frissíti.Eredmény: Használhatatlan a WIN 10 rossz driverrel. És ez nem egyedi probléma. Nyilván ha AMD tudna normális drivert írni akkor nem lenne problémám, de hát nem tud, és mivel a Windows ilyen erőszakosan frissít drivereket maradok a jól bevált WIN 7-nél.
-
zzola
titán
válasz
Én visszarakom!
(#14542) szunyi777
Stabil, gyors, egy Windows?
Teljesen mindegy, hogy a MS mit ígér(t) (nyilván vannak, akik el is hiszik/hitték), a tiszta telepítés az tiszta telepítés.... -
torma1981
veterán
válasz
Szerintem nagyon szuper lett. Van pár apró dolog anit szokni kell mert furcsa még. Az új ikonok szerintem furcsák lettek. A i-as ikonjai jobbak, szebbek voltak. Majd még sokat fog javulni.
-
válasz
mefistofeles #14526 üzenetére
Hiába adom meg a kódot, ami mindenkinek ugyanaz ?, kár, akkor marad a frissítés.
-
válasz
mefistofeles #14416 üzenetére
Legalábbis nekem rám írtak, hogy AMD-s gépem van-e mert neki is olyan baja van, mint nekem.
AMD-s integrált videókártyákkal akad baj, nyilván nem mindenkinél.UI: Egyébként nekem is mindent felismert a Win8.1-ről való váltás után.
-
kecsetif
aktív tag
válasz
mefistofeles #14323 üzenetére
Köszi neked és hanischz és tigasz kollégáknak is a választ, sokat segítettetek.
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles #14328 üzenetére
Amúgy elárulom, hogy fordított helyzetben a Linux topicban átharapnák a torkodat.........
Igen, ez igaz. Voltam abban a helyzetben is, mert van olyan dolgom, amit linuxban egyáltalán nem tudok megoldani és ezt ott is le mertem írni. És egyébként van olyan is egy csomó, amit meg csak olyan körülményesen, hogy nem érdemes rá időt pazarolni csak azért, hogy elmondhassam, én csak linuxal dolgozom. De mivel ez fordítva is igaz, itt is leírom, hogy van amihez érdemesebb linuxot használni. Ez van. Ez az igazság, még akkor is ha leharapják érte az ember fejét.
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.
Talán ezt a kisfilmet is érdemes megnézni.
-
kecsetif
aktív tag
válasz
mefistofeles #14315 üzenetére
Akkor így kell csinálni. Köszi.
Azt nem tudod, hogy a win10 elfogad-e általában win7 drivereket?
Eseteg 8.1 driverekkel mi az általános tapasztalat? -
justaview
senior tag
válasz
mefistofeles #14129 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert az tiszta, ha MS accounttal lépek be, akkor ott valahol a nevemhez beírja az adott hardver ID-jét, és a legközelebbi telepítésnél már tudja, hogy van ez a gépem, aminél jogom van a W10-re.
DE! Azon gondolkoztam el, hogy hogy van ez, ha W7-ről frissítek, és nincsen MS accountom, és utána sem lesz?
Bár most, ahogy végig gondolom, valószínűleg az kevert meg, hogy magamat (mint usert) is belekevertem ebbe az azonosításba, pedig itt csak a PC és az OS kapcsolatáról van szó. (ha most jól gondolom
)
-
Thrawn
félisten
válasz
mefistofeles #14101 üzenetére
Nem akarok én visszaállni sehova se, vagy tiszta telepítésem lesz vagy semmi
Na jó először mindenképpen hagynom kell, hogy upgradelje magát az aktiváció miatt, de amint ez megtörtént már gyalulom is le, hogy tiszta telepítésem legyen. Aztán pedig ismerkedünk egy ideig, lehet több "randink" is lesz mire megbarátkozunk. Anno a Vistát vagy 3-szor gyalultam le mérgemben, mire rájöttem, hogy nagyonis jó rendszer az XP-hez képest. -
justaview
senior tag
válasz
mefistofeles #14116 üzenetére
Ez a HW ID hol tárolódik?
-
válasz
mefistofeles #14092 üzenetére
Téves, ugyanis mikor jelentkeztél a frissítésre már tudták a HW ID-at /vagy minek nevezik/, így aktiválni tudták volna a tiszta telepítést is.
"Üdv, ez a Windows, sajnos nem tudtuk áthozni a kedvenc vírusirtó appját, szertné bekapcsolni a Defendert helyette?" - na, ha lett volna valami ilyen, akkor OK, mert legalább figyelmeztetett volna.
Kicsi betűk, aránytalan, áthelyezett részletes notifikáció, aminek levágja a végét /már ami az időjárást illeti/
-
válasz
mefistofeles #14077 üzenetére
Persze, mert a hülye defendert bezzeg be tudta kapcsolni. De nem ez volt a lényeg, szívesen csináltam volna tiszta telepítést, de azt nem lehet, mert akkor meg nem aktiválódna. A lock screen meg tényleg nevetséges, mert persze nem lehetne megtartani, ami jó, el kell kúrni. Onedrive integrációt meg hány éve is nem tudják megcsinálni rendesen? Arról ne is beszéljünk, hogy találtam olyan bugot a rendszerben, amit a 7 óta nem tudtak javítani.
(#14082) justaview
Jó, ez tényleg erős volt, de nem értem, miért ne tudta volna áthozni? Akkor adjon valami reportot.
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #14065 üzenetére
Ezt több dolog okozhatja.
1. A síró ember rájött, hogy túl korán sírt, de amikor várt egy kis időt, látta, hogy megoldódott minden probléma, csak idő kellett hozzá.
2. A síró ember nem várt, villámgyorsan visszaváltott a régi rendszerére, és megnyugodva konstatálta, hogy neki volt igaza.
3. A felhasználó mindent rendben talált, így nem sír. Sőt! Most már beszámol arról, hogy nála minden OK.
-
válasz
mefistofeles #14065 üzenetére
Akkor jövök elrontani az örömöt
nálam egyelőre egy kalap f...s az egész. NOD32-t nem hozta át, onedrive app még mindig buta, lock screent sikeresen elcseszték...
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #14063 üzenetére
Mire gondolsz?
-
csabi63
senior tag
válasz
mefistofeles #14029 üzenetére
Nálam is jól működik. Driver-t felpakolt mindent, semmit nem kellett piszkálnom. Szoftverekkel kompatibilitási problémám nincs. Kezelőfelület olyan amilyen, majd megszokom ezt is. Úgyis faragnak még rajta. Procit nem nyúzza, a RAM-ot sem eszi jobban mint a 7. Pár napos rendszer létére meglepően kezes. A sok millió TP tesztelő adataiból profitáltak szerintem.
De ha belefutok valami disznóságba, megosztom, nem kell aggódni. -
nyega
tag
válasz
+1
Nekem a telepítésnél voltak gondok ,de én voltam b*..asz.( Win 8.1)
Miután települt, semmi gondom vele eddig... nekem pl. nem hiányoznak a színes dolgok és tök jól működnek a programok. Egyedül a rendszer felállási idő lett hosszabb (17 sec. -ről 30~) de remélem, hogy később ez javulni fog.Ja, most frissítem egy win 7- es re, majd kiderül, hogy milyen, de nem számítok galibára.
-
pzstm
titán
válasz
tényleg hasznos lenne, de ők leírják, hogy minden ok és használják, s akiknek meg valami nem jó azok írnak erről 10-20 kommentet is, így elveszlik az, hogy minden ok.
9. gépre is hiba nélkül felkúszott ma reggel, szóval lehet nekem 9 pozitív kommentet kellene most írnom
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nálam is minden klappol, pedig 13.4 beta driver és Windows 8-as VIA driver van, csak a bootidő nagyon hosszú. Meg nincs Catalyst, de tudtam hogy lehet nem lesz, ezért nem is panaszkodom.
-
juve600
nagyúr
válasz
ennyi -
lck
senior tag
válasz
Szinte minden OK !
Hiányosságok ( számomra ):
- Startban a kis méretűre állított csempék képét néha elfelezi.
- Áruház alkalmazásait nem lehet D: -re telepíteni ( ki van szürkítve ) Korábbi bétákban lehetett.
- OneDrive fájljait nem lehet hivatkozásként tárolni. ( 8-ban lehetett )
- Edge gagyi.Ha ezek mennének - mondhatnám tökéletes !
-
westcoastog
veterán
válasz
Szerintem azért lenne hasznos ha azok is küldenének egy jelzést akiknél minden ok, mert így látszana, hogy azért nem olyan rossz a helyzet.
Jelen!
Nálam minden klappol, pedig frissítettem, fut minden eddigi programom, hangkártya minden, semmi gondom, de komolyan.Nem szabad szar rendszernek elkönyvelni, hisz 3 napos, mennyit fog még ez változni...
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #13196 üzenetére
igen, megjegyzi
-
Assdak
őstag
válasz
mefistofeles #12967 üzenetére
Tudnád linkelni, hogy hol volt leírva, hogy origi retail w8.1-ről hardver limitált w10-re lehet cska frissíteni? Mert akkor valószínűleg elsiklottam felette.
Nem a kétforintos w10 kulcs vásárlása zavar, hanem, hogy nem ez volt kifele kommunikálva, bár lehet ezek szerint én nem voltam elég alapos, majd linkeled.
Az meg már csak nyilván nekem fura, hogy itt mindenki tapsol ehhez, miközben valójában ha ez tényleg így van, akkor a jelenlegi modell egy jó nagy visszalépés az előzőekhez képest, mikor 10-40 dollárért upgradeltél úgy kulcsot, hogy nem volt hardverkörnyezethez kötve....
-
Assdak
őstag
válasz
mefistofeles #12949 üzenetére
Nézd, én hittem a microsoft nagy szavainak, miszerint ingyen frissíthet windows10 -re aki eredeti windowsal rendelkezik. Szó nem volt arról, hogy egy szaros limitált windowsra lehet frissíteni. Ha ez így van, inkább hagyták volna a francba az egész ingyenes frissítéses bullshitet, és lehetett volna kedvezményesen frissíteni, normál Retail w10-re, ahogy ez volt w7-8-8.1 váltáskor...
-
Polír
csendes tag
válasz
mefistofeles #12318 üzenetére
Köszi szépen
Hát nincs kedvem mindent ujra rakni azért kérdeztem hogy így jó e.Frissítés után megnéztem mindent,minden megmaradt ugyan úgy mint a win8.1-en,minden működik,nem fagy,meglepően gyorsabb lett a gép,kitöröltem a win old mappát,ennyi
A frissítés is zökkenőmentesen lezajlott,kb 3 óra mulva aktiválta magát,minden rendben
Sajnálom azokat akik szenvednek vele valami miatt,én aki tök hülye vagyok a számítógéphez,(csak netezek)elsőre minden flottul meglett,érdekes.Pedig torrent oldalról leszedett win8-am volt
Hát kitartás mindenkinek,elöbb utóbb biztos jó lesz mindenkinek
Amúgy egy kis Lenovo G500 lapitopim van,lehet hogy ő várta már a win 10-et ennyire azért lett jó?? -
vlevi
nagyúr
válasz
mefistofeles #10792 üzenetére
Ki tudja már, hogy hogyan van?
Mivel az RTM fázis úgymond kimaradt, és a 10166-os build számú insider rendszert folyamatosan, apránként frissítették, elképzelhető, hogy már fenn is van a 29-i kiadás, és nem fog változni semmi benne, legfeljebb a verzió. De az is lehet, hogy kapunk még sok okosságot, és azok, amik ezekből az okosságokból kiadhatóak a népnek, vagyis az outsidereknek (hogy ilyen hülye szófordulattal éljek), az lesz majd 29-e utáni, későbbi kiadás, ami ténylegesen végleges verzióban letölthető lesz, és az lesz az a verzió, amivel a win7, win8 frissíthető majd. Mert azzal, hogy korábban megjelent az, hogy 29-én elsősorban az insider programban résztvevők kapják meg a rendszert, ebből feltételezem azt is, hogy az a verzió, a 29-i, az nem az a verzió, amit a frissítésre szánnak. De nekem sincs belső információm, én is csak tippelgetek.
-
premete
veterán
válasz
mefistofeles #10792 üzenetére
Ne gyere már megint ezzel az "új verzió"-val, neked sem fogja holnap vinni a névreszóló, GOLD RTM verziót személyesen Bill Gates, Swarowsky kristályokkal kirakott, titánium pendrive-on.
@ Azoknak, akik még mindig várják a 29.-i RTM-et, mint zsidók a Messiást. -
vlevi
nagyúr
válasz
mefistofeles #10747 üzenetére
Nem volt szó soha ilyenről. Legalábbis, ha úgy olvasta az ember, ahogy én gondolom. Az insiderek ugyanazt a win10-t kapják, mint a többiek, azzal a különbséggel, hogy az insiderek sokkal hamarabb kapják meg az új fícsöröket (bughalmazt) tesztelésre. Aztán, majd, ha az insiderek kikáromkodták magukat, akkor mennek a bevált fejlesztések a "rendes" vindózba, a többi felhasználónak.
Mindíg is erről volt szó az insider változatokkal kapcsolatban.
Azért maradhatsz insiderként win10-en, és ezért szűnik meg a jogalapod annak a win10-nek a használatára, amikor megunod a bugokat, és kilépsz az insider programból.
Azt persze senki se nagyon fogja tudni vizsgálni, hogy ki, mennyire insider, és mennyire használja tesztnek, és mennyire éles rendszernek az ilyen win10-t, de abban szinte biztos vagyok, hogy aki éles rendszernek használja, és egyszer totál összeborul a gépe, és elvész minden adata, akkor nem mehet sírni emiatt, mert ez teszt rendszer, így járt. -
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #10747 üzenetére
az elmúlt napok frissítései gondolom már integrálva vannak, de még 100%-os infóm nincs, csak este tudok foglalkozni vele
szerk.:
16384-est kapják meg
Kapnak majd WU-t gondolom
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #10742 üzenetére
10240-t feltételezhetően megkapják a többiek is, mint az Insiderek, Te már csak WU-s GA patchet fogsz kapni
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles #10742 üzenetére
Szóval azt gondoltad, hogy elég insidernek lenni és lesz egy örökös jogtiszta w10 példányod? Hát tévedtél.
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #10737 üzenetére
Neked már az van, amit ők megkapnak
-
edari
őstag
válasz
mefistofeles #10731 üzenetére
Én is, ha otthon lennék.
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #10731 üzenetére
WU service restart? jobb alul ott van az ikon? Gép restart?
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #10511 üzenetére
az insiderek kapjak meg eloszor. bar nem tudom, hogy a mostanihoz kepest mennyi plusz lesz meg. gondolom csak egy nagyobb bugfix csomag.
szerk.: igen.
-
poli27
veterán
válasz
mefistofeles #10324 üzenetére
Nekem nem jött felrakhatná ide valaki a levelet...
-
kengyel
nagyúr
válasz
mefistofeles #10324 üzenetére
Nálam is megérkezett, részletesen le van írva minden.
-
tatararpad
őstag
válasz
mefistofeles #10041 üzenetére
Ha te leírhatod, hogy te milyen megelégedéssel használod a rendszert, szerintem nyugodtan leírhatja más is, ha ő nem, persze kultúráltan kritikus formában. Kivéve persze ha birkabégetős topicot akarsz látni.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
mefistofeles #10037 üzenetére
A mondandódban ott a lényeg.
MINDENKINEK MEG VAN A LEHETŐSÉGE, HOGY VÁLASSZON.
Ha neked jobb a W7 használd azt. Ha nekem jobb a W10 használjam azt.
Olyan parttalan vitákba tudtok belebonyolódni... -
tatararpad
őstag
válasz
mefistofeles #10034 üzenetére
Te is ugyanilyen mazohista vagy. Ők állandóan leírják hogy mekkora szar, te meg állandóan leírod hogy milyen hülyék és hogy neked milyen jó. Én nem látom a különbséget a viselkedésben, csak éppen különbözőt mondtok.
-
Out
addikt
válasz
mefistofeles #10034 üzenetére
De azért a lelked mélyén máig ott volt az a szorító érzés, hogy kiadd magadból a csalódásod, amit most meg is tettél. Ugye, hogy jobb?
-
pzstm
titán
válasz
mefistofeles #9852 üzenetére
+1, csak nálam már 10130 óta, bár én is tutira kamuzok
-
Воланд
titán
válasz
mefistofeles #9855 üzenetére
ne offolj! nem tartozik a topichoz, hogy nalad hogyan mukodik a rendszer!
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles #9852 üzenetére
Amúgy ha nem akarod nem hiszed el, nekem már most stabil és gyakorlatilag hibátlan a rendszer!
Jól gondolod. Nem hiszem el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest