Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Mindent a StreamSharkról!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz azopi74 #7209 üzenetére
A (nem) telepített windows mappában keressem a logot? setupact.log ezt találtam benne, nem sok minden van, max feltöltöm valahova, mert nekem nem mond semmit ami benne van.
Perifériaként usb eszközök vannak csak , meg a tv rákötve hdmi-vel, más nem.karak_22 még nem kért fiókot, de nem helyivel szeretném, lehet a netet nem látja és az baj?
We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
hello, windows 10 alatt lehet valahogy az ablakok színét változtatni a tiszta fehér helyett?
-
noxon
őstag
Hello!
A boot menüt ahol a két rendszer között lehet választani, hogy melyik töltődjön be azt hogy lehet kikapcsolni? Azt akarom, hogy rögtön az egyik rendszer induljon csak. Esetleg később vissza lehet állítani monjduk egy usb-s windows telepítő segítségével vagy máshogy?[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Hello, az insider previewes win10-en, a wifinél hiába pipálom be, hogy automatikusan csatlakozzon, következő alkalomkor megint csatlakozni kell. Ez másnál is így van? Van rá ötlet?
-
noxon
őstag
Hello, a jobb oldalt az értesítési sávban állandóan feldobálja a disk error meg reapir dolgokat, már unalmas kissé, azt hogyan lehet kikapcsolni?
-
noxon
őstag
Hello. Szeretnék venni egy sdd-t a win10nek. Először is milyet érdemes neki venni? Másodszor, át tudom vinni erről a vinyóról az sdd-re a rendszert? Vagy újra fel kell telepítenem rá? Ez esetben aktivált marad az a rendszerem is? Mert most az insider previewt használom ezen a vinyón ami frissülget mindig így aktiválva is van.
-
noxon
őstag
Üdv, a windows edge böngészőben le lehet tiltani a reklámokat? Van erre valami progi mint a chrome-nál az adblock?
-
noxon
őstag
Na senki nem tud reklám blokkolót az edgere? Mindenki a sok reklámot bámulja?
-
noxon
őstag
Hello, nem tudom, hogy jó topicba írom-e, a problémám a következő. A Windows 10-en akarok a win8-ra feltelepített játékkal, patchelni kell, de nem tudja, mert azt írja, nincs feltelepítve a játék. win10 alatt valami progival telepítettként be lehet állítani a játékot?
-
noxon
őstag
Nem vagyok megelégedve a Windows 10 betöltési sebességével. Mondjuk sata2-es vinyón van, 4 giga 1333mhz rammal, lehet ezért is? Mivel lehet gyorsítani rajta? SSD vagy több ram vagy mindkettő?
-
noxon
őstag
Most akkor mi a helyzet, ha új vinyóra akarom tenni az insideres aktivált win10et? Hogy valósítható meg ez nekem nem tiszta vagy maradjak örökké azon a vinyón? Vagy letölthetem az isot, de az hogy lesz aktivált kapok új kulcsot vagy a mostanival vagy hogy?
-
noxon
őstag
Most akkor mi a helyzet, ha új vinyóra akarom tenni az insideres aktivált win10et? Hogy valósítható meg ez nekem nem tiszta vagy maradjak örökké azon a vinyón? Vagy letölthetem az isot, de az hogy lesz aktivált kapok új kulcsot vagy a mostanival vagy hogy?
-
noxon
őstag
Lehet noob kérdés... Amit a windows update feltesz nvidia driver az ugyanaz amit az nvidia driver résznél lehet letölteni? Nem kell megerőszakolni a win10et hogy ne az updateről tegye fel?
-
noxon
őstag
Ez a Cortana kereső nem tud keresni gépen sem? Beírok egy szót és nem találja a neten, vagy egy telepített program nevét, de azt sem, csak felül mozog az a kereső animáció vagy mi.
-
noxon
őstag
Ez a Cortana kereső nem tud keresni gépen sem? Beírok egy szót és nem találja a neten, vagy egy telepített program nevét, de azt sem, csak felül mozog az a kereső animáció vagy mi.
Másnál megy rendesen? Korábbi buildeknél ment, de most a véglegesnél nekem nem
-
noxon
őstag
Hello, a win10 elég sűrűn 100%on pörgeti a rendszer vinyót, ez mitől lehet? Indexel, vagy miért?
-
noxon
őstag
Megkérdem újra hátha...
Hello, a win10 elég sűrűn 100%on pörgeti a rendszer vinyót, ez mitől lehet? Indexel, vagy miért?
-
noxon
őstag
Hello, 10240 magyar végleges win10 pro van fenn, amire a tesz buildek után frissült a rendszer, aktivált. Viszont az új insider buildeket nem kapom meg és olvasom máshol is, hogy sokan nem kapják. Miért van ez? A gépházban az insider buildek fogadása van beállítva.
-
noxon
őstag
Az én kérdéseimre direkt nem válaszol sose senki?
-
noxon
őstag
Üdv, rákötöttem az 5.1et a win10re, a groove zene be is halt rögtön tőle nem játszik le zenéket. Feltettem a realtek driverét ami elvileg win10re is van. Kérdésem a zenéket mivel lehet jól megszólaltatni? A mélynyomó nem is szól
-
noxon
őstag
Hello, a nagy frissítés után a gyári modern appok ( mail, photo, groove music, stb. ) angol nyelvű lett. Ugye ezek mind frissültek és most mind angol. Pedig a nyelv magyarra van állítva a vezérlőpultban a megfelelő helyeken.
Másnál is ilyen?
-
noxon
őstag
Sziasztoki, az Edge miért nem tudja lejátszani a youtube videókat? Ez nagyon csúnya hiba.
Pontosabban hibát ír ki, aztán elindul a videó.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
válasz mefistofeles #27769 üzenetére
Mivel a chrome tökéletes lejátsza, ezért nem hiszem, hogy bármi hiányozna.
cattus : kiírja, hogy hiba történt a lejátszáskor aztán 1-2 másodperc múlva elindul a lejátszás, csak egy kicsit másabb felülettel... de csak az edge-nél van ez a hiba, mondjuk nem vagyok meglepődve, csak gondoltam adok neki újra egy esélyt.
-
noxon
őstag
Nálam viszonylag hamar bejön az asztal bekapcsoláskor, de utána még tölt egy csomót és kb még egy percig lassú a gép a chrome is tetű lassan tölt be, ha rögtön indítom, pedig direkt kilöttem a progikat, hogy ne induljanak automatikusan a rendszer felállásakor... fastboot be van kapcsolva az energia gazdálkodásnál, hdd-n van a win.
[ Szerkesztve ]
-
noxon
őstag
Ez a szar windows miért teszi mindig vissza azokat az appokat amiket leszedek a system\apps & features résznél? A gyári appokra gondolok. Uninstall a következő újraindításnál ott van mind Hogy lehet véglegesen leszedni?
-
noxon
őstag
Hello, insideres win10-et használok. Ha veszek egy ssd-t és tisztán telepítem rá a hivatalos win10 iso-t és ugyanazzal a fiókkal lépek be akkor aktivált marad? És tudom tovább használni az insider buildeket?
-
noxon
őstag
Sziasztok, érthetetlen a problémám. Win10-en eddig jól szólt az 5.1.
Szét lett szedve költözés miatt, össze dugtam ahogy volt, de most nem szólnak rendesen, az alaplapi 6 kimenet közül csak egy szólaltat meg hangfalakat.Azt nem értem, hogy az Edge music fm-es online adása szól 5.1ben, a windows hang résznél a beállításoknál a tesztnél pityeg mindegyik hangfal, de film nézéskor már csak egy kimenet szólaltatja a hangot. Nem értem ezt. Semmi nem lett elállítva.
-
noxon
őstag
Helló, frissítettem az 15007-re és most az edge-ben azt mondja nincs flash player, pedig be van kapcsolva. Van erre valami megoldás?
-
noxon
őstag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan hangkártyát win10 alá amivel be lehet állítani az 5.1 hangzást? Youtubon vagy sima mp3 zenénél.
Köszi.We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Sziasztok, tudtok ajánlani olyan hangkártyát win10 alá amivel be lehet állítani az 5.1 hangzást? Youtubon vagy sima mp3 zenénél.
Köszi.We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Helló, az normális, hogy a flash player be van kapcsolva edge-ben meg a reg edit-ben is, de az edge-n belül a flash player test oldalán azt írja, hogy disabled?
Nem értem, hogy nem bírnak sose egy normális rendszert csinálniWe live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Sziasztok!
5.1 hangzást szeretnék varázsolni a Windows 10 alá, legalább az mp3 szóljon úgy. Kinek sikerült és hogy?We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Windows 10 Pro, azon belül is a 15058-as builden vagyok. Insiderben vagyok, de az insideres buildeket sose használtam, mikor frissült rá mindig vissza állítottam az előző verziót.
Így mindig a win10 pro-n vagyok. A szülinapos nagy frissítés van fenn, meg most legutóbb kaptam frissítést ami nem insideres.We live in a simulated world...
-
noxon
őstag
Helló, win10 alatt használom az éjjeli funkciót, tetszik, mert nem vakít annyira a kép. Viszont az a gond, hogy ilyenkor a filmnek a színe is barnás lesz. Ezt nem is lehet megoldani, hogy a filmekre ne vonatkozzon? Erre nem is gondoltam a programozók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest