- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
azopi74 #6397 üzenetére
Akkor tehát cseszhetjük a normális settings appot is szerintem.. Üdvözlöm azt aki korábban mondta, hogy oké, ez így tényleg vérszegény, de majd a véglegesben biztos bele raknak minden beállítást.
A Vista óta minden verzió hozott UI változásokat, de azóta sem sikerült minden beállítást tartalmazó menüt egy helyre rakni. Sok panel még XP (vagy még 98?) óta ott van.. de azért kaptunk egy új (még egy új, a control panel mellé) settings menüt ami ugyan igénytelen, ronda mint a bűn (jó, ez szubjektív) viszont cserébe elég foghíjas a tudása (butított). Még a control panel-ben is több minden volt.
A sok, ezer éves panel meg maradt a helyén, de most már legalább lassabban/nehezebben lehet elérni őket, mert még 3 plusz kattintás kell mire oda jutsz mondjuk a virtuális memória beállításhoz (jó, nem egy gyakran használt opció, de akkor is). Direkt megnéztem, a kereső segítségével sem tudod megtalálni a system properties-t, vagy a preformance options-t.
Persze sokkal fontosabb dolgok is vannak ennél, értem én... nagyon hiányzott például az asztali számítógépemre a lockscreen, a teljes képernyős, érintésvezérlésre optimalizált UI (és senki ne akarja nekem bemesélni, hogy az érintőképernyős asztali PC-k olyan kib****tt elterjedtek lennének akárhol is..), ahelyett hogy egy konzisztens felületet hozzanak létre.
Bocs mindenkinek a kirohanásért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Gumi és felni topik
- Kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest