- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Üdv
A következő hibába futottam: egy gépet kell újra rakni és közben van egy 1,3 terrás adat mennyiség amit átrakunk raid 1-be hogy biztosan meglegyenek az adatok. Sajnos elég örült elrendezésben vannak a mappák és egy bizonyos mappa mélység alatt nem másolja a fájlokat vagy lehagy 1-2 karaktert a fájl kiterjesztésből vagy eleve nem is másol semmit se. Régebbi leírásokban azt találtam hogy 255 karakternél nem lehet hosszabb a fájl pontos helye. (ez azért fordult elő, mert nem üres vinyóra mentek és én már eleve mappába rakom) Csak hihetetlen számomra hogy ezt nem tolták kintebb a 10-es windows-sal(NTFS fájl rendszerrel). Elvileg csak az a megoldás hogy fentebb kell másolnom vagy rövidíteni a mappa vagy fájl neveket.... És így tényleg nem volt már baj a másolással. Erre nincs valami parancs vagy regisztri bejegyzés amivel ki tudom tolni?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Commodore 64
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!