- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0137
csendes tag
Sziasztok szép jó reggelt!
Nem tudom, hogy jó helyre írok de gondoltam megkérdezem itt hátha tudtok nekem segíteni.
Vasárnapi napon éppen csak simán gépezetem és megnyomtam valami billentyű funkciót.És attól kezdte az [Esc, Ctrl, K, P] Gombjaim nem érzékeltek. Váltogattam a Nyelvek között "Angol, Magyar" Hátha néha megoldotta néha nem.
Elkezdek gépelni majd csak egyszer jó a K betű egyszer nem.
Elég érdekesen hangozhat de ez tényleg így van, a K betűvel együtt se a P se a CTRL és az ESC billentyű sem érzékel. Más gombokat nem igazán találtam.Azon gyanakodok, hogy valami CTRL + stb gombbal bekapcsoltam valami shortcuts félét.
Ami nekem feltűnt ha a BackSpace gombot lenyomom hosszan akkor is csak 1 betűt töröl, az eset előtt meg folyamatosan neki ált törölni.
Szintúgy ha pl az U betűt lenyomom hosszan csak 1x érzékeli.Amiket megtettem: Más USB portba átraktam és vissza, másik billentyűzettel is próbáltam de szintúgy probléma fent ált. Ezért gondoltam, hogy valami billentyű kombinációt bekapcsoltam.
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest