- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
King Unique #10123 üzenetére
Senki sem mondta, hogy nem foglalkoznak vele. Én csak azt mondtam, hogy ez a felhasználók kis részét érintő probléma (és megértem, hogy zavaró), de a 8.1-ben is voltak hasonló gondok (4K-n például). Ettől függetlenül a rendszer nem félkész, vagy nem hazudtak.
Minden alapvető dolog működik benne. Mire gondolsz?
A képnézegető valószínűleg kompatibilitási okokból maradt benne (ha egy alkalmazás azt hívná meg), vagy azért, hogy az appot helyettesíteni lehessen vele a későbbiekben, ha az nem válna be.Az alkalmazás meg azt írja, hogy 29. után frissíthet (legalábbis a topikban ezt mondták). Legutóbb meg egy linkelt oldal szerint (is) azért jött ki ilyen hamar a 240, hogy mégis sikerüljön 29-én mindenkinek telepítenie, és addig tesztelni a dolgokat. Ezzel az egésszel amúgy ráérsz azután foglalkozni, addig felesleges, mert még egyik forrás szerint sem jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest