Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hudyfiu
senior tag
Egyes intel wifi kártyák is tudják ébreszteni a gépet.
Nekem is ilyen van és néha felkelt.
Legalábbis erre szavazok.Fel kell tenni az új drivert az intel oldaláról mert ebben már letiltották.
Azóta nincs ilyen gondunk ha jól emlékszem.Lehet még valami érzékelő gond mert nekem már a végét járja sztem a kijelző kábele és az is lehet hogy csak úgy érzékelte hogy felemeltem a kijelző részt vagy a bill,touchpadot érzékelte félre.
-
veterán
Tényleg jó, köszi!
A kérdésre: gondolom Enterprise próbaverziód van. Óránként leáll a gép, fekete háttér és nem eredeti Windows jelzés. Igazából nem érdemes (és nem is szabad) tovább használni a rendszert. Tiszta telepítéssel fel kell raknod másik rendszert, vagy le kell törölnöd.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Tirexi
addikt
"Csak egyszer elmentem egy 20 percre, visszajöttem, és ez fogadott.."
Na én nem szeretnék ilyennel találkozni főleg akkor nem amikor mondjuk töltök fel egy videót már két órája és egyszer csak ki fagy a gép mondjuk 95%-nál.
Majd a dobozosra beruházok.Az árak meg gondolom úgy alakulnak, hogy több lesz mint a mostani Win7 ára tehát nagyjából lehet már kalkulálni a Win8 Enterprise Box árát olyan 95k-ra.
Ha nem 100k felett lesz... -
veterán
-
< CyberBob >
őstag
-
Hunork
veterán
Bocs...amúgy ezt találtam neked, nem olvastam végig, fáradok, de szerintem van benne valami matatás, le kell tölteni egy segédprogramot, a cikk aljánál: [link]8de majd elolvasom, lefordítom, kipróbálom, és közzé teszem, ah műxik. vagy akár te is...)[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Üdv!
Na, kipróbáltad, amit küldtem neked az óra-csempét? clock Nem vagyok otthon, így nem tudom megnézni...írjál, hogy műxik-e!
És ez most nem poén!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
-
hudyfiu
senior tag
-
beteg
őstag
jaja, a matricázás is szemétség, mert így nem "csak" a fő komponensekhez van kötve az OEM, hanem még a házhoz is!
De most meg aztán végkép sokakat az illegalitásba löknek, ha még RAM-ot sem lehet bővíteni, nem hogy VGA-t cserélni anélkül, hogy bukna az OEM!? Remélem nem lesz tényleg így, de az, hogy megszűnt a géphez nem kötődő licenc, nem sok jóval kecsegtet.Csak futni kell!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest