Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz Morden24 #673 üzenetére
Win7 előtt még folyton cserélgettem, időm is volt, meg minden, de most olyan szépen be van lakva a win7-em, hogy nem akarok szarakodni, csak ha már tényleg normálisan, és érdemben is lehet majd használni a 8-at. A mostani rendszerem már elég régen lett felpakolva, megélt mindent, de teszi a dolgát. Nem szívesen válok meg tőle
Töredelmesen bevallom, hogy a win7 az első legális rendszerem, igaz csak MSDNAA-s, de pont emiatt egyetemet otthagyva újra már nem telepíthetem(hivatalosan), így a beta->RC->RTM utat tervezem bejárni, maradva a legalitás talaján. Bízom benne, hogy win8 esetén sem lesznek gondok, mint ahogy anno win7 esetén sem voltak
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Anaconda3 #759 üzenetére
Nézd, én Xp után Vistára váltottam, és ott valóban igaz volt, hogy az akkori gépem xp alatt jobb volt játékokhoz. Aztán beta óta win7 van a gépemen, közben újítottam a gépet, és most már egyáltalán nem igaz ez, sőt. Aztán pedig most sem valami nagyon durva gépem van..
Aki pedig annyira a játékokra specializálódik, hogy már az oprendszereket is kivesézi hozzá, hogy melyik, hogyan, miként viszonyul a dolgokhoz, és a többi, akkor tegyen már alájuk egy tisztességes vasat, és akkor teljesen mindegy, melyik win van fent.
Azt meg hagyjuk már, hogy 2011 közepén azon vagyunk fennakadva, hogy egy '95-ös játék nem fut win7 alatt...
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nekem meg az a rész, ahol azt taglalja, hogy a W8 futtatásához asztali gépek viszonylatában dupla akkora teljesítményre lesz szükség, mint a W7 esetében.
Eddig meg nem arról volt pont szó, hogy a helyenként drasztikus változtatások, és fejlesztések ellenére ugyan akkora vas kell hozzá, mint a W7-hez kellett?
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
És ebben a build-ben benne van már valami az új UI-ból? Mert igazából arra írja a cikk, hogy a PC-s UI erősen 3D-s lesz, és annak kell a nagy vas.
Bár nem értem ez alatt mit ért, mert eddig úgy tudtam, hogy némi kis moddolt win7 aero + tile screen-ben merül ki a kinézet..Everybody lies.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
ÁÁá, 5 perce nézem, de szerintem qva jó rendszer lesz
Remélem teljesen megkapja a desktop verzió is ezt a tile-os felületet. Baromi jónak tűnik. Persze egérrel nem tudom milyen lesz, de elsőre bejövős
Halkan megjegyzem, ha ez a build kikerül, lehet nem bírom megállni, hogy feltegyem
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Jól rémlik, hogy ilyen anno w7-nél nem volt? Mármint hogy kidobnak ilyen build-et a nagyközönség elé? Mert ez alapján lesz egyáltalán még külön beta, meg rc verzió amit odaadnak?
Amúgy mi lett a build szám? Csak mert win 7-nél is a x1xx(konkrétan 7100) volt a beta, ami legelöször hivatalosan kikerült nem? Most meg ugye 81xx-nél tartunk, és lám, megkapjuk[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Most tettem fel. Ott tartok, hogy kéri a live ID-t. Nekem egy magán címmel van regisztrálva. Ide ha beírom, nem történik semmi. Nem enged tovább. Mért?
Van egy windowslive-os címem is, azt elfogadja. Na de én az elsödlegest szeretném használni. Wp7-en is az van belöve, ott megy gond nélkül..Szerk.: Na másodjára meg megette..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Nos, túl vagyok az első perceken én is.
Eddig nem rossz. Furcsa, szokni kell, de jó lesz ez.
Viszont azzal én is egyetértek, hogy sokkal jobb lenne, ha egyszeer már bepakolták a tile-os felületet, akkor azt használva, a lehető legkevesebbszer kellene az alap kinézetre rátérni. Videó, vagy zenelejátszás, fájlkezelő, bővített vezérlőpult, mind mind megoldható lenne az új felületen. Szerintem sokkal jobban adná magát, he ilyenek miatt nem váltogatna vissza folyton desktop nézetbe.A másik, hogy jó lenne egy vissza gomb. WP7-en nagyon megszoktam, hogy mondjuk böngészek, aztán valamiért visszalépek főképernyőre, utánna csak tolok egy vissza-t, aztán megkapom újra a böngészőt. Itt se a backspace, se az egerem vissza gombja, se az esc, se amit próbáltam nem látja el azt a funkciót, hogy eggyel visszalép.. Van ilyen, csak én nem jövök rá, vagy nincs?
Meg hirtelen még pár dolog:
-a tile-os főképernyő hátterét lehet variálni?
-hogy tudok új tile-t hozzáadni?(wmp, zune, stb..)
-nem lehet valahogy belőni, hogy ha sok csempe van kint, és vertikálisan görgetésre szorul a dolog, akkor ne csak a csúszkával tudjak, hanem ha mondjuk jobb szélre húzom az egeret, akkor magától arrébb menjen?Ja meg hülye kérdés, de a klasszikus start menü tartalmat hogy érem el? Mert biztos van paint, meg ilyenek, de istennek nem találom a "programok" listát
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
A programokra(start->search) jobbklikk, és alul lesz lehetőség pin-elni.
Más: A fentebbi pár kérdésemre magamtól sikerült választ kapnom, de még maradt pár:
A csempék színét, vagy a mögöttük lévő képet lehet módosítani?
Az IE direkt úgy működik, hogy tile képernyőről indítva, megnyitok pár tabot, akkor az a hagyományos nézetnél nincs ott? Tehát ha desktop nézetben nyitok egy böngészőt, az megint egy másik.
Ez így hülyeség..[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Mondjuk egy prebeta verzió virtuális gépre történö felrakás után megítélni egy rendszert.. De te tudod.
Nálam köszöni, jól van. Van még pár logikai bukfenc, de véleményem szerint nem hiába került ki ez a változat sem(meg akkor beta és rc is lesz), így nyílván igyekeznek majd javítani a hibákat/hülye dolgokat.
Meg szvsz sok minden még bele se került. Pl wmp is a régi még.Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Azt meg nem mondom, mi volt az alap, de nálam már 3x frissített valamit, legutóbb épp ma, és most nálam is ez van.
Egyébként én nem is értem, hogyhogy frissítget? win7-nél nem emlékszem, hogy bármelyik build is frissített volna bármit is.
Illetve de, talán RC alatt volt egyszer egy próba windows update, hogy működik-e, de gondolom itt nem erről van szó.Ha elfrissítgetné magát a beta->rc folyamatig, roppant boldog lennék
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
MODERÁTOR
Most őszintén mondjátok meg nekem, hogy minek teszitek fel, ha aztán az az első dolgotok, hogy a registryben turkáltok, hogy win7-et csináljatok belőle? Komolyan kérdezem..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Alister71 #1500 üzenetére
Megszabtam? Annyit írtam, hogy akkor nem kell használni, vagy meg kell szokni.. A végleges is ilyen lesz, ez van.
Azt is megveszed, felrakod, majd azzal kezded, hogy széttúrsz benne mindent? Ha igen, akkor egészségedre. Én a szekrényemet se szedem szét, mert ajtó nélkül jobb, hanem akkor veszek olyat.Arról ne is beszéljünk, hogy egy féligmeddig sem kész rendszerről beszélünk, ami kiadtak, hogy megnézd, teszteld, fejlessz rá, de nektek az az első, hogy szétbuheráljátok. Hát hajrá, nehogy most úgy érezd, hogy a lelkedbe tapostam, mert szóvá tettem..
Csak aztán nehogy az legyen, hogy most egy feliratot kapsz(veszel észre) a véglegesnél meg majd szépen jönnek az anomáliák mert szétherélitek a rendszert, aztán majd megy a sírás, hogy se ez se az nem megy..De akkor ahogy nektek jól esik..
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz kraftxld #1512 üzenetére
Ma egész nap win8-al futott a gépem, de vagy 5 percig nem nézegettem a metro UI-t. Ugyan úgy lehet használni a régi felületet is, mindenféle buherálás nélkül.
A start menü nincs meg, ez oké, de mondjuk nálam a leggyakrabban használt programok kint vannak ikonba(csempébe), ha valami kell, akkor meg keresésbe beírom, és ott van. Vista óta nem vacakoltam a start menüben keresgetéssel.Azt meg ne mondjátok már, hogy itt nehezebb valamit megtalálni, mint egy végtelenig görgethető listán..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...