- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Segítséget szeretnék kérni:
Csináltam egy Windows 8 Enterprise x64 telepítőjéből csináltam egy bootolható pendriveot a Windows 7 USB DVD Download Tool segítségével. Egy Fujitsu Siemens gépre akartam telepíteni, de mikor be akarna bootolni a usbről, már rögtön azt írja ki,hogy operating system not found. Ez mit jelent ? A pendriveot kipróbáltam egy másik gépen és ott bebootol. -
jbauer05
tag
Az új drivereknél valamilyen energia felvételi gondjai vannak a videokártyámnak. Mikor feltelepítette a win8 fájljait, utána kéri, hogy állítsam be a profilom színét utána meg nevemet, wifit meg egyéb ilyen dolgokat elsötétül a gépem és lefagy. Van megoldás rá, registryben buherálni amit win7 alatt meg is tudok csinálni, de win8 alatt nem, mert egyszerűen kifagy, és csökkentett módba se tudok menni, mert azt írja ki, hogy nem fejeződött be a telepítés így nem tud belépni.
-
jbauer05
tag
Üdv segítséget kérnék!
Azt tudom, hogy van olyan program amivel drivert lehet beleintegrálni a win8 telepítőjébe. Viszont létezik olyan program amivel ki is lehet törölni belőle? Nekem 9600m gt videokártyám van és ennek a driverét kellene kitörölni a telepítőjéből. Röviden kifagy attól a drivertől a gépem és nem fejezi be a telepítést. Gondolkoztam azon, hogy beleintegrálom a jó drivert amivel rendesen működik, de akkor nem lesz gond azzal, hogy kettő drivert telepít fel? -
jbauer05
tag
válasz
jagdtigger #33836 üzenetére
Nem, mert nem kellet. Wifit használok de még a kódot se tudtam beírni, mert mondom kifagy annál a pontnál mikor azt kéri hogy írjam be a nevemet.
-
jbauer05
tag
Helló segítséget kérnék.
Van egy msi laptopom, ami nem szereti az új drivereket, ezért egy picit buherálnom kell a registryben, hogy rendesen működjön, mert ha nem akkor "kifagy" windows 7-att. Gondoltam kipróbálom a Win8-at de sajnos nem jutottam sokáig, mert ugyan rendesen feltelepítette de amikor a telepítést kellet véglegesíteni, felhasználó név megadása stb..... akkor kifagy mint a win 7-nél. Mennék csökkentett módba, hogy elvégezzem a "win 7-tes" registry trükköt de nem megy mert mikor belépek akkor az mondja, hogy nem lett véglegesítve a telepítés így nem enged tovább. Szóval kérdésem, lehetséges a Windows 8 -at driverek nélkül fel telepíteni ? Mert a customer previewnél nem telepített azonnal drivert és ott olyan jól megtudtam oldani a problémát.....
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync