- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
vmware-re valaki felrakta már?
-
toldy
őstag
áhh, nem hiszem el. szépen le töltöttem, csináltam neki egy 20gb partíciót. Erre kiderült hogy a 4gb pendrive tesómnál van, most várhatok délutánig ( nekem nincs odd a gépben).
Egyébként így előzetes infók, képek, videók alapján tetszik.
-
No-kia
addikt
egész kellemes már most is,mintha az akkuidőre jótékony hatással lenne
megértettem azt is miért szürke a start gomb
eddig minden programom működik vele és gyors
-
F34R
nagyúr
egy memory footprintet kérhetek aki fizikálisan felrakta hdd-re? menyit eszik így szűzen?
-
pzstm
titán
Este ha lesz időm meló után próbálgatni felrakom én is.
Ha valakinek van kedve irogatni róla ne tartsa magában, írjon nekem PÜ-t a részletekért
-
Xero
nagyúr
válasz
front3r #1086 üzenetére
Az viszont szerintem zavaró, hogy mindent a Live account-ról próbál megoldani. Nekem teszem azt, a live accom még egy régebbi magán serveres mail címmel lett létrehozva, és csak és kizárólag live messengerre használom évente 2x. Sok hasznos információt abból az accountból a nevemen és az utolsó live messenger képemen kívül nem nagyon tud kiszedni.
Ráadásul nem sok beleszólásod van az auto sync folyamatba sem.
Ez kb OS X-en is ugyan így van, de ott nyugodt szívvel adhatok meg user nevet és adatokat, miközben syncelem a .mac vagy mobile.me címemet az Apple felé, majd ha megkapta a címhez tartozó adatokat, azt még módosíthatom a fiók létrehozása előtt. -
front3r
őstag
Én a vasra tettem fel Win7 mellé. Új boot menü is van.
Nagyon gyors, az összes eszközömet felismerte, és a teelpítés is gyorsabb volt mint a Windows 7-nek.
Bekéri induláskor a Live accountot, azt tovább tart elkészítenie mint a Windows feltelepítenie.
Facebook accountot is megadtam és tényleg olyan mint a BUILD-en.
De még nem szoktam meg, eléggé új érzés az új windows.
Az IE10 rendkívűl gyors.Az összes jelenlegi böngészőt lealázza!
Egyelőre ennyi, nemsokráa sajnos meló, de nagyon pozitív eddig a rendszer megítélése tőlem.
-
RaZroX
addikt
Na én már töltöm.. De ez 4.8 GB
Ezt hogyan tudom kiírni ? Mert csak sima DVD-m van -
Xero
nagyúr
-
moonguru
őstag
ÉS működik a letöltési oldal!
Windows Developer Preview with developer tools English, 64-bit (x64)
DOWNLOAD (4.8 GB)
Sha 1 hash - 6FE9352FB59F6D0789AF35D1001BD4E4E81E42AF
All of the following come on a disk image file (.iso). See below for installation instructions.
64-bit Windows Developer Preview
Windows SDK for Metro style apps
Microsoft Visual Studio 11 Express for Windows Developer Preview
Microsoft Expression Blend 5 Developer Preview
28 Metro style apps including the BUILD Conference appWindows Developer Preview English, 64-bit (x64)
DOWNLOAD (3.6 GB)
Sha 1 hash – 79DBF235FD49F5C1C8F8C04E24BDE6E1D04DA1E9
Includes a disk image file (.iso) to install the Windows Developer Preview and Metro style apps on a 64-bit PC.
Windows Developer Preview English, 32-bit (x86)
DOWNLOAD (2.8 GB)
Sha 1 hash - 4E0698BBABE01ED27582C9FC16AD21C4422913CC
Includes a disk image file (.iso) to install the Windows Developer Preview and Metro style apps on a 32-bit PC.
-
Drughi
addikt
Holnap én is kipróbálnám egy rövid tesz erejéig a beta-t.
Jelenleg egy partícióm van, de van szabad 50GB helyem. Ha lecsípek belőle vagy 25öt és arra felteszem, az szerintetek menni fog?
Nem fog bekavarni, hogy 2 rendszer lesz. z első egy win7 és nem szeretném egyelőre tönkre vágni.Csinál a telepítő valamiféle választó menüt?
-
toldy
őstag
Akkor ha jól tévedek holnap reggel 4től tölthető, de melyik oldalon?
woland_y2k: ohh, je köszi. reggel le is kapom ( remélem)
-
front3r
őstag
Meg egy szép nagy komment összefoglaló hogy mit láthattunk a BUILD keynote-on:
"Én összegyűjtöttem a fontosabb dolgokat átolvastam a kommentjeiteket:-NFC támogatás
-tap to share funkció: összeérinted őket és szinkronizál
-Nincs többé zavaró Windows Update, csak egy kis figyelmeztetés hogy pár nap múlva szükség lesz újraindítani a gépedet.
-új taskmanager
-Alakalmazás felfüggesztése, a kernel vezérli, és rengeteg áramot spórol
-Reset, Refres, nincs több reinstall.
-Windows Store instant upload! Nem kell többé a licenceléssel foglalkozni mindent elvégez a Windows helyettünk.
-"Gyorsabb a boot mint ahogy a samsung monitor bekapcsol"
-Nincsen szükség már semmilyen antivírusra, minden benne lesz a defenderben!
-GPU gyorsított alkamazások!
-Az egész UI hardvergyorsított!
-képernyőméret korlátozások:
1024 alatt nincs egymás mellé ragasztott alkalmazás
1366 felett minden van
-Az alsó szürke sáv neve: AppBar ami a menüsor szerepét tölti be az alkalmazásoknál
-Az IE keretnélkül, menünélkül, mindennélkül!
Teljes rendszerre kiterjedő helyesírás ellenőrzés!
-A kerső, mindenben keres. HDD, web, twitter, zenék, stb
-Automatikus kiegészítés a billentyűzethez!
-Felhő alapú képkönyvtárak! Anélkül elérjük, hogy bármit is megnyitnánk, és importálhatjuk is őket a gépre.
-Az alaklmazások kiegészítik és extra funkciókkal egészítik egymást! Minden mindennel tud kommunikálni.
-Minden nyelven lehet rá appokat írni. html,js,c,vb. Mind alatt a WinRT réteg lapul, ami az egész windowst vezérli
-Harmadára csökken a memóriahasználat!
-A startscreen lesz ami fogad legelőször a win8ban, minden értesítés élő, folyamatosan frissülő információk a csempéken. De a"régi" hagyományos programokat is kitehetjük, minden testreszabható.
-A kamerával lehet profilképet készíteni, minden külső program nélkül.
-csoprtokba is lehet rendezni a csempéket
-Virtual Drive!
-Úgy kezeli a megosztott / akárhol lévő képeinket mintha a gépen lennének, pedig csak be vagyunk jelentkezve egy live ID-val a windows-ba. "
berczoo hozzászólása a dirtywindows.hu-n. -
Tibi86
aktív tag
Húúú, ezt nem hiszem el... kezd megint elkapni a windows telepítési láz!
Pedig azt hittem win8 -nál elmarad mindez, mert a hetes nagyon jól sikerült! De úgy látszik Microsoft tudja überelni a win7-et!
Már alig várom a holnap délutánt, hogy telepíthessek.
Btw, használható már elsődleges rendszernek jelenlegi állapotában?
-
Воланд
titán
O, ezt nem hiszem el, hogy nem lehet még letölteni a keynote-ot. Nem láttam végig, holnap meg megnézném útban a suli felé.
-
wetsom
tag
Én Virtual-ra rakom csak fel, weblap fejlesztések cuccaimat nem akarom veszélyeztetni.
-
RaZroX
addikt
válasz
westcoastog #1058 üzenetére
Hogy ez a "béta" és ezután csak RC lesz és nem külön Béta.. Legalább is én ezt feltételezem aztán ha nem így van akkor bocsánat
-
Jól rémlik, hogy ilyen anno w7-nél nem volt? Mármint hogy kidobnak ilyen build-et a nagyközönség elé? Mert ez alapján lesz egyáltalán még külön beta, meg rc verzió amit odaadnak?
Amúgy mi lett a build szám? Csak mert win 7-nél is a x1xx(konkrétan 7100) volt a beta, ami legelöször hivatalosan kikerült nem? Most meg ugye 81xx-nél tartunk, és lám, megkapjuk -
tDr1v3r
veterán
Én valószínüleg holnap délután fogom telepíteni (illetve tölteni), ha nem nagy kérés akkor írhatna valaki egyet a telepítési folyamatról, meg hogy lehet-e dualbootolni úgy hogy külön partícióra megy fel a W8.
-
westcoastog
veterán
D-re föl tudom tenni második rendszernek úgy hogy megmaradjanak a d-n a cuccaim? steam mappa például.
-
apollo12
veterán
heló van már béta verzió mint a win 7 hez ??
-
pzstm
titán
teljesen jól
Holnap mire felkelsz hajnalban már töltheted is!
És ha belegondolunk, hogy egy kéthetes buildről van szó....Starting at 8PM today, Seattle time, you can download all of the code that attendees at BUILD received. This includes 32 or 64 bit x86 builds, with or without development tools. The releases also include a suite of sample/SDK applications and the SDK (please note these are merely illustrations of potential apps, not apps that we intend to ship with Windows 8). The ISOs are linked to from http://dev.windows.com. You download with a Windows Live ID (which you might want to use to test out some of the new roaming features). Upgrade from Windows 7 installation is not supported for pre-release code; only clean installs are supported. Reminder: this is a developer preview release and is not meant for production. It is not a beta release.
-
pzstm
titán
válasz
westcoastog #1044 üzenetére
Nem mindenki. Csak akinek Windows LiveID-ja van
-
westcoastog
veterán
Ablakok nélkül jön a Windows 8
Hm, nem lesz rossz, bár majd meg kell szokni, várom a bétát.
-
toldy
őstag
Én most nézegettem ezeket az összefoglalókat. Az merült fel bennem ha pl van egy galaxy tab 10.1 em, vagy valami hasonló, amin gyárilag android van. Arra fel fogom tudni telepíteni android helyett? ( nincs az ossel bajom, csak érdekel hogy rátelepíthető-e/helyette a win8?)
-
ÁÁá, 5 perce nézem, de szerintem qva jó rendszer lesz
Remélem teljesen megkapja a desktop verzió is ezt a tile-os felületet. Baromi jónak tűnik. Persze egérrel nem tudom milyen lesz, de elsőre bejövős
Halkan megjegyzem, ha ez a build kikerül, lehet nem bírom megállni, hogy feltegyem
-
pzstm
titán
nah azt a kis tabletet elfogadnám
-
Воланд
titán
Már csak 11 perc és kezdődik a konferencia.
-
pzstm
titán
Nagy a készülődés a BUILD konferenciára
[link](Tessék a cikk aljára görgetni
)
-
Romvr
őstag
Üdv.
Úgy tudom hogy hamarosan várható egy Béta. Mivel anno Win7-nél is bétáztam sokáig, ezért gondoltam hogy ezt is kipróbálom. Csupán annyi kérdésem lenne a szakikhoz hogy több vagy kevesebb helyet foglal mint egy Win7? Mert tárhely szűkében vagyok (25 giga van Win7 nek amivel elvan és még marad 5-6 giga. Nem szívesen piszkálnám a partíciókat Win8 kedvéért sem.)
-
pzstm
titán
mondom én, hogy a 81xx a megbízható forrás
-
pzstm
titán
Gyanús nekem ez
-
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
[link]
Erdemes vegigolvasni. -
pzstm
titán
Microsoft accidentally leaks desktop Windows 8 UI [Updated]
Tessék elolvasni a legvégéig.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest