- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Sub-ZeRo #1798 üzenetére
Azt hogy lehet előhozni benne? Én nem találtam a keresővel sem. Azért kérdem, mert nemrég kaptam egy figyelmeztetést, hogy egy esetleges fertőzött fájl lehet a gépen és kérdezte, hogy mit tegyen.. Viszont semmi info nem volt az adott fájlról ( neve, helye, fertőzés típusa, stb ), így nem csináltam semmit. Aztán külön leszedtem az MS.-től az MSE-t, azt felraktam, lefuttattam, de ő már tisztának találta a gépet és ezt most már bármikor el tudom indítani az óra mellől is akár. De amíg nem telepítettem saját kezűleg, addig nem volt jele, hogy benne volna a rendszerben.
Persze ettől még ott lehetett, csak el volt bújva.. -
Apa kezdődik! Vagy már megy? Ahogy látom indulgat. Az az ..... stílus ami a 7 beta alatt is ment hajjaj! Privi kiadás aztán ment a modkerbe ugye kolléga?!
Boccs nem bírtam!
-
Ric4m0nd
aktív tag
Milyen tűzfalat használtok Win8 alatt?
-
pzstm
titán
apróság de hátha érdekel valamit.
8138-as build az utolsó, amiről tudok is.....changelogot nem kaptam...(sőt buildet sem) -
pzstm
titán
válasz
negyedes #1778 üzenetére
valóban jó hír.
De akkor már itt az eredeti, teljes terjedelmű cikk, az angolul tudóknak
Evolving the Start menuAMiket felsoroltál tényleg olyan dolgok, amiknek rengetegen fognak itt örülni. Mondtam én hogy ez még csak fejlesztői előzetes.
-
negyedes
addikt
• There will be a way to close Metro-style applications without jumping into the Task Manager in the 'old' desktop.
• There will be a more efficient way to scroll through the list of programs using a mouse in the beta.
• There will be more details of switching through currently running applications via mice and keyboards as the beta approaches. -
pzstm
titán
Valóban a hír igaz...akármennyire is sajnálatos...
viszont ha belegondolunk anno a Vistanal be lettek ígérve az Ultimate extrák amik egy pár darab után teljesen a feledés homályába merültek...azt is túléltük, ezt is túl fogjuk. és jönnek a Metro alkalmazások, amikkel reméljük nem fogunk rosszul járni. -
AthlonXP
őstag
válasz
Sub-ZeRo #1773 üzenetére
Hát ez így elég érdekes és nem is értem. Oké, hogy a Metrón, nincsenek kint és nem is lehet kitenni őket, de legalább a normál desktopos nézetben lehetne őket használni továbbra is. Nem értem, miért szűnt meg ez az egész így hirtelen.
Rendben van és meg is értem, hogy az MS. ennyire rajta van az új Metro témán, kezelőfelületen meg, hogy ez a jövő, de gondolni kéne azokra a milliókra is, akiknek nincs érintőképernyős asztali monitoruk, laptopjuk vagy Windows mobiljuk. Mert amíg ezeken a készülékeken nagyon jól működik ez a dolog ( sőt, oda ez kell ), addig a hagyományos egérrel kezelős gépeken, nem sok értelme van. Leginkább úgy is a hagyományosabb nézetet fogják használni ( főleg azok akik amúgy is nehezen szoknak át a régi dolgokról ) és ott már nyugodtan lehetne használni ezeket a gadgeteket továbbra is...
De végül is mindegy, majd eldöntik, hogy mi lesz még, hisz a kiadott változatoknak hála úgy is lesz rengeteg felhasználói észrevétel/megjegyzés a készülő oprendszerrel kapcsolatban, úgy hogy ez még alakulhat akárhogy is.
-
edeleny
őstag
Én az FF-t használom, évek óta.
Remélem a végleges változatban majd azt fogja nyitogatni, és nem az IE-t Metro alatt is,mert egyenlőre bosszant, hogy mennyire kasu vagyok hozzá!Tényleg, ha Metro-bol automatában kinyitja az IE-t hogy lehet azt bezárni, mert sehol nincs rajta a kis ikszecske!
-
-
Gzolo
senior tag
sziasztok
W8-at feltettem W7 mellé egy másik partícióra. Nem sokkal utána Recovery-ből újrahúztam a W7 partíciót, azt gondolva hogy a Recovery mindent formatál majd, de nem tette, így megmaradtak a W8 fájlok az adatpartíciómon.
Kézzel próbáltam letörölni, de írásvédett minden fájl és mappa, Trustedinstaller engedélyt szeretne. Hogyan tudnám kitörölni formázás nélkül az összes fölösleges fájlt?
-
raidx
őstag
Sajnos több cikküknél derült már ki felületesség. Utoljára az internetes tárhelyek kapcsán írtak blőd dolgokat a WUALA tárhelyről. A cikk alapján, sem nem olvasták el a használatit, se nem próbálták ki. Két éve van náluk 100 Giga tárhelyem, kicsit megismertem a működését már.
-
pzstm
titán
elég szomorú, hogy egy alap winver-t nem képesek lefuttatni
no comment...bár gondolom ott is a klikk a fontos és cserébe süllyed a színvonal
jah emlékszem persze...és már most is vannak ilyenek...régi start menu enabler (juuj deszép magyaros szó ez: inébler)
lesznek is nyilván...nem erről van szó...de ezeknek elég "sokszínű" követezményei lehetnek. Mindenki csak saját felelősségére használja ezeket...és volt rá win7-nél is nem egy példa, hogy valami ezek az okosítók miatt nem ment....Most is lesz ilyenre példa a topikban egészen biztos...pláne ha a beta-RC aktivátorok megjelennek...amihez pedig publikusan ad kulcsot a Microsoft.....
(viccesnek hangzik...de tényleg volt erre precedens)
-
raidx
őstag
Akkor a PCWorld rosszul tudja. Onnan idéztem.
Egyébként már megint szívat! Megint eltűnt a hálózatom és akár mit csinálok nem látja a szervert. Korábban készíttettem vele lemezképet de azt sem találja. Így a visszaállítás sem sikerült.
Gyanúm szerint az nem tetszik neki, hogy a Windows komponensek közül például a táblagépet vettem. Hiába tettem vissza a hálózat nem lett jó. Korábban is hasonló eset után tűnt el. Holnap ha gatyába rázom a VHD-ról készítek másolatot mielőtt megpiszkálom, hogy meg tudjam mit nem szabad.
Ha vissza emlékszel a 7-es kiszivárgásokra már akkor megjelentek tweakek és loderek stb. Az más dolog, hogy az MS nem azért adta ki az előzetest.
Én meg szeretem saját szám ízére szabni amit tesztelek. Ha nem megy megválok tőle és megvárom azt ami nekem megfelelő. Nem Fizetés után akarok rájönni, hogy nem nekem való!
-
pzstm
titán
válasz
Sub-ZeRo #1751 üzenetére
márciusig jó a developer preiew, addig fog egész biztosan kijönni a BETA. Utána lesz egy RC majd pedig az RTM. Közel sem biztos, hogy 2012 karácsonyára a boltok polcaira is kerül. RTM persze lehet, de GA egyáltalán nem biztos.
raidx: sokszor lesz olyan, hogy a frissítések semmit nem csinálnak, csak magát az update folyamatot illetve a rendszereket tesztelik
amúgy kis angoltudással rá lehet jönni, hogy nem azért készült ez a verzió, hogy registryt módosítgassanak, meg "tweak"eljenek emberek. Fejlesztőnek készült, hogy alkalmazásokat írjanak rá, tökéletesítsék azokat. Ezért fejlesztői előzetes (Developer Preview)
-
raidx
őstag
válasz
edeleny #1752 üzenetére
Szerintem lesz még egy két béta addig. Bár amennyi frissítés kijött már hozzá lehet, így hidalják át a bétákat.
Olyat is láttam ahol a csempék nem mindegyike volt zöld de nem találok vissza, hogy is csinálták.
"A technológiai előzetessel kapcsolatban talán a legérdekesebb információ, hogy a szoftver regisztráció nélkül egészen 2012 november 3-ig használható. Addig az időpontig, amikor az előzetes hírek alapján az RTM érkezése várható. Ha minden igaz, akkor a stabil publikus béta talán még az idén megérkezhet, ha a Microsoft a kereskedelmileg fontos 2012-es karácsonyi időszakban már a boltok polcain akarja látni a Windows 8-at, illetve az azt futtató eszközöket."
-
edeleny
őstag
válasz
Sub-ZeRo #1751 üzenetére
Ez lett volna a következő kérdésem.
Ezt a verziót meddig lehet használni?Nem vagyunk egyformák. Van aki évekig elvan azzal amit felinstallál, és van aki rögtön buherálja!
Személy szerint örülök, hogy valakinek nem tetszett az unalmas zöld háttér, és csinált egy progit ami lecserélte! -
válasz
edeleny #1750 üzenetére
Nem. Nem azért adták ki, hogy a rendszert hekkeld mindenféle sz@rságokkal, hanem ezért, hogy valami kép alakuljon ki benned, hogy milyen lesz az új operációs rendszer. Megnézed, felraksz dolgokat, használod, majd törlöd. Mivel jövő márciusba talán lejár a dp. Addig meg már a végleges is kijön már. (de biztos én látom ilyen hülyén, még 7 alatt egyetlen egy ilyen program nem fordult meg nálam)
-
edeleny
őstag
Pedig a csempéket kellene valahogy testre szabni, mert egy idő után minden zöld lesz!
Igaz aki asztal ikonokat használ annak mindegy.Idáig csak kétszer fagyott meg, amire minden nap használom arra tökéletes.
És még nem tapasztaltam nála azt a nagyfokú vinyó használatot, ami néha rájön a win7-re!Még nem végleges, és már buherálják?
Miért nem azért adták ki a próbaverziót, hogy azon kell kipróbálni mindent? -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni légyszi, hogy EZT W8 alatt hol találom meg? Köszi!
-
Még a béta sem jött ki de már hekkelik a rendszert. Elég gáz.
-
raidx
őstag
válasz
edeleny #1739 üzenetére
Egyik esetben részben hibernálja magát ezért ébred a billentyűre míg a másik esetben valódi kikapcs és hidegindítás van.
A csempékre, legalább is a zöld háttér lecserélésére már van valami tweak. Tekintettel, hogy a Metro felületet tapis gépekre (táblagép) szánják csak bízhatunk benne, hogy lesz más is. Ugyan, létezik tweak a Metro kilövéséhez de elvesztesz vele minden ficsört. Kapsz egy Windows 7-et.
Én leirtottam a sok, számomra felesleges csempét. -
edeleny
őstag
Rátaláltam így is, hogy rossz sarkot írtál.
Viszont!
Ha a billentyűzet Power gombjával kapcsolom ki, akkor csak a gép bekapcsoló gombjával indítható a PC, viszont ha az említett jobb oldali menü-Shutdown-al, akkor bármely billentyű lenyomásával indul.
Elvileg ugyan azt játssza végig induláskor, leálláskor mindkét alkalommal.Ez valószínűleg a gépem problémája.
Több progi van ami tökéletesen műxik, hogy ha kimásolod egy másik windows-ból.Ha valami nem megy ki kell próbálni. ( a Nero nem ilyen.)
Kár hogy a Metro-ban nem lehet dizájnosítani az ikonokat. egy idő után zavaró lesz a sok zöld kockába kis ábra.
Mondjuk megnézném annak a Metro-ját, akinek most is ikonerdő az asztala.
-
pzstm
titán
Nah látom van itt elég sok félreértés, iletve pontatlan infó.
Kicsit szedjük gatyába a dolgokat.
Kikapcsolás menű jobb alsó sarokra a kurzort, elvileg előjön egy kis lista, a Settings-et választva jobb oldalon bejön egy ablak ahol alul lessz a Power opció.
izéé....majdnem.....
bal alsó sarok, a többi stimmel.
Vagy egyszerűen desktop nézetben nyomsz egy alt-F4-etNálatok Fharenheitben írja ki (az az alapértelmezett), azonban természetesen átállítható Celsiusra is.
Megnyitás után windowsgomb+I segítségével előcsaljuk a menüjét, ahol jobb oldalt a weather preferencesre kattintva máris a Fahrenheit helyett kijelölhetjük a Celsiust, és láss csodát.TC-ből a 8.0 Beta3 x64 tökéletesen feltelepült. Mit nézzek meg rajta egészpontosan? mit éreztek korlátozva?
amelyik mappához admin jogok kellenek ott nyilván meg kell adni, esetleg a TC-t alapból adminként kell futtatni. -
moonguru
őstag
Csak a TC-vel kapcsolatban: XP (SP3) kompatibilitásban és adminisztrátor módban már használható (de azért még nem teljesen tökéletes)!
Gondolom lesz majd belőle újabb verzió, ami már jobban kompatibilis lesz!
-
raidx
őstag
válasz
edeleny #1734 üzenetére
Kikapcsolás menű jobb alsó sarokra a kurzort, elvileg előjön egy kis lista, a Settings-et választva jobb oldalon bejön egy ablak ahol alul lessz a Power opció.
Az ikonokkal kapcsolatba. Jobb klikk az ikonon, jobb alsó részen pár opció ikontól függően: Smaller (kissebbé teszi), Uninstall (eltünteti, valójában nem uninstallálta a progit), Un pinned (leveszi a képernyőről az ikont). Ha telepítesz programot, az ikonjai/csempéi nagy valószínűséggel megjelenik a többi csempe közt. A hőmérsékletet sajnos nem C°-ban jelzi ki és nem állítható. Bizonyos városokat nehezen, vagy egyáltalán nem talál meg, pedig a listába mutatja.
Nekem a TC feltelepült, de lekorlátozta a használhatóságát szinte a használhatatlan szintre! -
edeleny
őstag
Sziasztok.
2005-ös gépem van. (AMD Thlon64X2)
Kis problémákkal de végül felment. (Win7 is igy kezdte.)
Egyenlőre gond nélkül fut, tényleg gyors. (ugyan ilyen gyors volt anno a Win7 is amíg nem raktak rá egymillió frissítést, most már uj telepítés, és frissítések után darál mint a Vista)
Szóval, szokatlan.
TC nem települ, de a másik vinyóról a telepített simán fut.A Metro-ban megjelenő ikonokat hol lehet konfigurálni?
Nagyon jó az időjárás, de zavar, hogy jelenleg Miskolcon 70° van!
Kitette az FF ikont, de jó lenne szebbé varázsolni.
Nem találom a kikapcsolás-újraindítás menüt, jelenleg a billentyűzet gombjával kapcsolom ki!Driverek rendben vannak, talált mindenhez.
Ne,t torrent megy mint a 7-en, egynéhány média lejátszásával vannak még gondok. de szerintem egy KMPlayer megoldja azokat is. -
raidx
őstag
Na! Addig buzeráltam a jogosultságokat, hogy eltűnt minden! Kaptam egy szép zöld képernyőt és semmit nem tudok csinálni.
Kezdjük elölről! -
raidx
őstag
Nem. Az RC előtti utolsó bétával már szinte semmi gondom nem volt. Volt driver szinte mindenhez, mondjuk a szkenneremhez már nem. Vistánál megszűnt a támogatása.
Itt viszont újabb bosszúság ért! Az Intéző és a TC nem tudja ugyan azt. TC-be még egy képet sem enged megnyitni, Intézőből simán megy. Nagyon másképp és szigorúan kezeli a jogosultságokat. TC-ből nem engedett másolni képeket a képek mappába! Intézőből simán ment.
Érdekes még, hogy korábban sikerült az 5.1-es hangot előcsalni, most nem engedi települni a drivert! -
raidx
őstag
válasz
Csabee. #1727 üzenetére
Pár napig használtam élesben és csak akkor tértem vissza a Win 7-hez mikor eltűnt a szerverem Win 8 alatt. Sehogy sem tudtam a megosztott mappáimat elérni. Most megint nekivágok pár napnak. Igaz, most VHD-ra van telepítve.
Amúgy minden szépen és gyorsan megy vele. A 7-es verziónál talán az utolsó béta ha volt ilyen.
-
pzstm
titán
-
raidx
őstag
-
Csabee.
nagyúr
Szoktam JB-elni iphone-t félek hogy nem működne win8 alól.. : )
Az okés, de mondom itt két vga közt lehet váltani hogy mikor melyiket akarom használni, s alapból alaplapi vga-n megy ha áramforrásra csatlakoztatom akkor felajánlja az erősebbik vga használatát. Ettől félek hogy ez nem menne majd..
-
Csabee.
nagyúr
Csak most tűnt fel hogy van ilyen topic... komoly
De látom pzstm itt is itt van mint win7nél anno
-
CHIPman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest