- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
9900 - 9801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:06 Téma összefoglaló
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mulderpapa
aktív tag
-
eketomy
senior tag
itt van egy leírás: leállításra, újraindításra, hibernálásra, zárolásra és készenlétre!
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mit kell beírni, ha egy olyan parancsikont akarok létrehozni, ami alvó állapotba teszi a gépet? Nem hibernálás, nem leállítás, csak stand by.
-
Nauda
tag
A gépem:
alaplap: ASRock 870 Extreme3
CPU: AMD Phenom II X4 Black Edition 955 (17x200)
VGA: Gigabyte GV-N460OC-1GI GTX460
Memória: Kingston Hyperx 4096 DDR3 1600 MHZ CL9 KIT
Táp: CHIEFTEC GPS-500A 500W
HDD: Samsung HD103SJ 1000GB F3 7200RPMEz a gond azóta jelentkezik azt hiszem, amióta kiszereltem a vinyót, megutaztattam picit, és visszaraktam

Előtte max annyi jelentkezett, hogy néha beakadt egy pillre, fekete képernyő, majd helyreállt és kiírta jobb oldalt alul, azt hiszem ezt: a videokártya illesztőprogramja egy pillanatra leállt, de helyreállt...ez különösebben nem zavart, amúgy a 285.62-es van fent rajta.
Nyomatom a teszteléseket közben....
Kössz
-
eketomy
senior tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Mostanában elkezdett fagyni a gépem totál véletlenszerűen
beakad az egész és csak a reset segít. Néha egész nap semmi, néha pár óra se kell neki.Nem kékhalál, hibakódot nem tudok...
Van valami amivel ki lehet nyomozni, hogy mi okozza ezt? vagy ezen csak a formázás segít?
annyi progi van a gépen hogy az egy komplett hétvége

Mit érdemes lefuttatni?
-
dudasj
tag
-
dudasj
tag
-
eketomy
senior tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
Akkor is meg kell kérdezni, mert ha valaki kókányolt szar gamer editiont rak fel, ott a 80%-ban rossz szokott lenni minden. Az hogy te sértésnek vetted ez van.
Akkor meg valamelyik eredeti szoftvered sz@r... Az adatlapoodon a géped adatait megadhatnád, hogy ne kelljen barkóbázni a továbbiakban meg azt is leírhatnád milyen programok vannak fent, hátha valaki találkozott valamelyikkel és tudja hogy az kuka.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gordiann
őstag
Ezesetben mit lehet tenni ellene? 8gb ramom van... :S
-
Namelesske
addikt
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Egy furcsa kérdésem lenne:
Miért van az, hogy ha Windowsban file másolás történik (mondjuk több 10GB) akkor teljesen behal a rendszer, lassan indulnak a programok közben, meg-meg áll a legkisebb erőforrás igényű program is....
...OSX alatt ha másolok valamit, akkor meg sem érzem, hogy a háttérben történik valami...Erre tud valaki magyarázatot? Windowsra kellene visszaállnom OSX-ről, de ez pl nagyon idegesít, ezt tapasztaltam több gépnél is már, windows "probléma"...

-
Domlor5
csendes tag
-
deter
aktív tag
-
Namelesske
addikt
Nem baj, csak nem vagyok biztos sokszor a saját tudásomban, majd azér figyelj arra is hogy mit válaszolnak az hszeimre, és abból szűrd le a helyes infókat.

-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Köszönöm!

(majd lehet jövök még pár kérdéssel
ha nem baj.) -
eketomy
senior tag
-
Namelesske
addikt
Egyes illesztőprogramokat úgy írnak meg, hogy azokat kilapozhassa a rendszer. Ezzel semmi probléma nincs. Vannak programok amik direkt használják a lapozófájlt mert úgy vannak megírva. Amit most látsz az teljesen normális.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sziasztok!
Nagyon mélyen nem ismerem az oprendszert, csak úgy ahogy egy jobb felhasználó. De lenne egy kérdésem, mégpedig:Jelenleg a fizikai memóra 40% a van használatban. azaz kb 1,9 giga. Van még szabad 60%, és a rendszer a lapozófájt is használja. Most jelenleg 64 mb ot. Ez 2% os kihasználtságot jelent. Ha van szabad memória, ami a rendszer rendelkezésére áll, mért használ lapozófájlt?
Lehet láma kérdés, ezt nézzétek el most nekem.

-
Namelesske
addikt
Örülök, hogy segíthetek

-
Something_
őstag
Oké, köszi. Feltétlenül megnézem.

-
Namelesske
addikt
Majdnem erősebb mint az asztali gépem
Nem olyan múzeális az. A procijával lesz szopó mer gyenge. Majd ha kész vagy nézd meg a cikkemet a DW-n segít optimalizálni a régebbi gépekre. -
Something_
őstag
Namelesskeés Psytróger köszönöm a gyors választ!

Összedobom ezt a muzeális gépet. Kb 10 éves, még rajta van a sulinetes matrica
-
Domlor5
csendes tag
no a szomszédba megvan a 4 GB és ott is 32 bites win7 van
-
Psytróger
tag
Én most pakoltam fel a hetest egy jópár éves laptopra és minden gond nélkül megy... Igaz abban 2 gigás (egymagos) proci van, de pl. csak 1 giga memória meg 128 megás integrált videókártya.
-
Namelesske
addikt
Windows 7 32bit de rögtön ez a gép tökéletes neki, a proci kevéske, de a ram meg minden tökéletes. Home Premium vagy Professional-t neki.
-
Something_
őstag
Üdv!
Nem tudom, hogy jó helyre teszem fel a kérdésemet, ha nem akkor bocsesz.
Előbányásztam egy régi gépet, amit beüzemelek rokonnak, netezésre.
Gigabyte GA-K8RS482M, Radeon X600 256 MB VGA+TVO, 2x1 GB DDR1 Ram és azt hiszem 1,8 ghz-s proci.Erre fel merjem rakni a Windows 7-et vagy maradjak az XP-nél?
Egyáltalán felmegy rá?Köszönöm a segítséget!
Üdv: Gábor
-
Namelesske
addikt
-
Domlor5
csendes tag
-
Domlor5
csendes tag
Amikor indul a gép, a bios leszámolja a rammokat, megvan mind a 4millio akárhányszázezer tehát mind a 4 GB jön a win7 x86 és már csak 2GB telepített memóriát lát, jön az everest ö látja mind a két 2 GB-os modult de ö is azt mondja hogy össz 2 GB
-
Namelesske
addikt
-
Domlor5
csendes tag
próbáltam cserélni, egyesével stb. mindig ua
-
Namelesske
addikt
-
Domlor5
csendes tag
nem állítottam el semmit újrahúztam a wint mivel alaplapot cseréltem, teszt hogy mit tud, és csodálkozz hogy nincs memória
-
Namelesske
addikt
-
Domlor5
csendes tag
nem a címzéssel van a bajom azzal tisztába vagyok, hanem hogy az egyik memóriát nem kezeli a win
-
Namelesske
addikt
Mert a 32 bites rendszer nem képes több memóriát megcímezni mint 4GB és ebbe beletartozik a videokártya és többi hardver memóriája is. És mielőtt jönne a kérdés, nem nem lehet valahogy felismertetni, mert ennek a technológiának itt a vége ennyi a korlátja.
Tegyél fel egy 64 bitest, ha akkor is csak 2 giga van akkor valami az alaplappal van elcseszve.
-
Domlor5
csendes tag
-
polonic
félisten
Linkelést kérlek normálisan legközelebb.
Így ki kell másolgatni.
Nem 3 GB felett nem látja. Mert látni lát bármennyit. Hanem összesen 4 gigát tud megcímezni és ebbe minden memória beletartozik.
-
DS39
nagyúr
-
eketomy
senior tag
-
Domlor5
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek! Alaplap csere volt. Most egy DFI infinity 975x/g lap van, benne 2x2GB mushkin ram, amikor bekapcsolom a bios látja mind a 4 gigát de a windows7 32 csak 2 GB-ot lát és kezel mi a répa lehet ez? Az alaplapi fórumon nem tudtak segíteni, ezért próbálkozok itt.
http://kepfeltoltes.hu/view/120206/949414229N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120206/253238185N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpgígy néz ki a gondom
az everest látja mind a két modult. Kipróbáltam egyesével a ramokat, megcserélve, másik foglalatba mindenhogy de a végeredmény mindig ugyanaz. A biosba a memory hole remapping enable-n van. Help!!

-
prezson
tag
Sziasztok!
Van egy problémám. Adott egy frissen felrakott, windows 7 32 bites rendszer. Total commander 7, hálózaton tárhellyel. Hálózati meghajtóként csatlakoztatom total commanderben a tárhelyünket, beírom a jelszót, bepipálom, hogy jegyezze meg - ennek ellenére amikor újraindítom a gépet, kiírja, hogy nem sikerült minden hálózati meghajtót csatlakoztatni - és total commanderben ha oda kattintok, megint be kell írni a jelszót... Mi lehet a gond, miért nem jegyzi meg? Az én szintén uilyen rendszeremen megjegyezte.
-
Str8 sk8r
őstag
...hát ezen cuccost lefuttatva csak annyit közöl, hogy "áll redi"...
... -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
pckownz
őstag
-
Str8 sk8r
őstag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Str8 sk8r
őstag
...üdv...van egy ilyen hibaüzenetem : [[link]]...
...a sztori: netes böngis játékokon "élek"...a jelenség egy 3D-s játéknál ugrik fel betöltés közben...az asszony gépén 2 giga memo mellett, és egy 8400GS VGA-val hibátlanul fut...otthon egy i3 530-as procival, és IGP-vel szintén ragyogóan ment...viszont az intel atom N455 procis, HD3150-es IGP párost nem csipázza...driver frissítés után sem...mi lehet a gond?
......U.I. : remélem jó helyre írtam...
... -
Psytróger
tag
-
Visormail
addikt
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
deter
aktív tag
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
deter
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy elfogy a memória. És nem látom feladatkezelőből, hogy mitől. Mintha egy virtuális gép lecsípné. Most tettem újra a rendszert egy tiszta mentésből, de probléma nem oldódott meg. Van arra valami mód, hogy tényleges lássam mi fogyasztja el a RAM-ot? (Procces expoler, hacker stb. kizárva, mivel nem látszik, hogy mi szivárog)
üdv_
deter -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
CoolMan
MODERÁTOR
-
Psytróger
tag
Sziasztok!
Régi - eddig XP-vel működő - laptopra (Acer Aspire 5100) most telepítettem a 7-es windowst. A problémám az lenne, hogy a képernyő beállításoknál a felbontásra csak a 800*600 és az 1024*768 lehetőséget ajánlja fel, holott ha minden igaz 1280*800-as felbontás lenne ideális a kijelzőnek. Van lehetőség az op. rendszer által ajánlott felbontási lehetőségek bővítésére? Arra gondoltam hogy van valahol egy "Az operációs rendszer által nem ajánlott felbontási lehetőségek megjelenítése", vagy valami hasonló opció...
Köszi előre is! -
Sub-ZeRo
nagyúr
-
eketomy
senior tag
Azt simán vissza tudod állítani D meghajtóvá (ami ugye most E) kattints jobb egérrel a számítógép ikonra majd utánna kezelés, utánna lemezkezelés és ott válaszd ki az E meghajtót arra kattints megint jobb egérrel majd lesz egy olyan pont hogy meghajtó betűjel és elérési út módosítása ha arra rámész akkor tudod változtatgatni a betűket!
Persze ha van már D meghajtó akkor először azt kell megváltoztatni valami más betűre mondjuk F-re, mert ugye két db D meghajtó nem lehet és addig az E-t nem tudod D-re átírni
Remélem érthető! Egyébként a rendszer sehogy nem tud a D lenni, legalábbis nálam ez még sosem jött össze! -
Gorneck
legenda
-
Minstrel
senior tag
-
Visormail
addikt
IE9-ben megnyitottam a skydrive-ot és a tabnál fogva lehúztam a tálcára, kiírta hogy rögzítés a tálcára. Ezután viszont a jobbgombos menüjében nincsenek ott amiknek kellene [link], hanem csak ez a három:
SkyDrive - Windows Live
A program rögzítésének feloldása a tálcán
Ablak bezárása
Ha bezárom az ablakok akkor az első 2 marad. A programoknál (pl firefox, trillian) ott vannak a jobbgombos menüben az extra dolgok. Tudja valaki hogy van ez?(#9834) Minstrel: pont azért változtak meg a betűjelek mert töröltél partíciókat, elég lett volna a formázás is.
-
Minstrel
senior tag
sziasztok!
Telepítettem újra a win7-et és azt vettem észre, hogy az a partícióm amin minden hülyeség van a telepítés után már nem D meghajtó volt, hanem E-vé változott. Nem nagy gond mondjuk, mert minden maradt a régiben, de ha pl. újra újratelepítek akkor nem fog C meghajtóvá változni? Régebben már összejött egy ilyen manőver is, volt két partíció és a D-re került a win, azóta se tudom mi miatt.
Telepítés előtt töröltem a partíciókat a telepítő lemezkezelőjével és utána létrehoztam az újat+formázás volt. -
Namelesske
addikt
Hát igen látod, van fejlődés a driver támogatásban. A hangkártya drivert mindenképpen tedd fel, a videókártya driver is jótékonyan hathat a teljesítményre és az energia gazdálkodásra. Ha a többivel nincsen gond akkor azokat ne bántsd.

-
kriszwells
aktív tag
Kösz a gyors választ!
HP 620 a laptop, igaz a hangkártya drivert se raktam fel és halkabb mint volt, meg multkor olyan problémám volt, hogy 3,5mm-es volt bedugva akkor szólt a hangfalról ha kihíztam nem szólt a laptop szórója, és vga drivert se raktam fel, de alapra felismerte a felbontást, nem kellett nagyobbra venni.Érdekes eredetileg XP alatt nem működtek a média gombok és FN gombok, most meg igen, driver nélkül

-
Namelesske
addikt
Kelleni fognak illesztőprogramok. Van amit felismer, de szinte biztos hogy a multimédia gombok, meg a többi hülyeség igényelni fogja a saját drivert.
A formázás azért lehet olyan gyors, mert a Windows 7 gyorsformázással telepít. XP-n is van gyors formázás és ott is kb ilyen gyors.
Attől függ milyen böngészőt használsz. Lehet ki kellene kapcsolni a hardveres gyorsítást a böngésződben.
-
eketomy
senior tag
ez attól függ hogy milyen a laptop, általában majdnem minden drivert felismer, csak pár dolgot kell feltelepíteni hogy tökéletesen működjön hang meg vga pl! (de mondom ez tipusfüggő)
a formázás az win7 alatt teljesen természetes mivel gyorsformáz, az meg pár másodperc nincs külön mélyformázás rész, de teljesen jó a gyorsformat is!
ha villogás van akkor sztem mindenképp rakd fel a vga drivert meg a hangot is (hang általában realtek) a tökéletes működés végett
ha feltetted a vga-t akkor csinálj egy windows élményindexet és akkor bekonfigolja az aerot magának a masina. -
kriszwells
aktív tag
Nekem lenne pár kérdésem,
egyik, hogy win7-et felrakjuk akkor kellenek a laptophoz való driverek hozzá vagy win7 mindent magának megkeres?
felrakás előtt rámentem h formázás, pár másodperc és kész is volt, kész lehet ennyi idő alatt? az xp-nél kb 45 perc volt a 320Gb vinyó formázása
a harmadik, hogy olyan gondom van, hogy néha főleg ha böngésző megy egyes oldalak villognak alul meg felül, ilyen grafikai probléma lehet, de nem tudom azért mert nem raktam fel a drivert a kártáyhoz (de első kérdésem) vagy más lehet a baj?
Kösz a választ bármelyikre!

-
Gááboor
tag
-
psg5
veterán
-
iff
senior tag
Sziasztok!
A windows7 fénykép nézegetőnél, ha megnyitok egy képet és azt elforgatom, akkor a dátum is megváltozik,
ez nem volt az xp kép- és fax megjelenítőnél (megmaradt a dátum). Több képszerkesztőt ill. kép nézegetőt kipróbáltam, lementi más néven vagy szintén a mentéskori dátumra írja át. Meg lehet ezt oldani, hogy ne írja át a dátumot? Kár,hogy nem az xp-t hagyták meg. -
Namelesske
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
polonic
félisten
-
bobalazs
nagyúr
Valami okosságot mondjatok erre.
Kékhalál IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ntoskrnl.exe
de csak youtube videó indításával operában. -
Tosee
őstag
-
Namelesske
addikt
-
psg5
veterán
-
Tosee
őstag
Ha beállítottad a PPPOE kapcsolatodat, megadtad a felhasználónevet, jelszót és csatlakozott a netre, kattints az Értesítési területen lévő hálózati ikonra, és válaszd a Hálózati és megosztási központ szöveget (ha nincs az Értesítési területen az ikonja, akkor a Start Menü keresőjébe írd be, hogy hálózati és megosztási központ, és nyomj Enter-t).
A megnyíló ablakban a bal oldali sávban kattints az Adapterbeállítások módosítása szövegre. Itt kattints jobb gombbal a PPPOE kapcsolatra és válaszd a Parancsikon létrehozása parancsot (közli a Windows, hogy itt nem tud létrehozni és kívánod-e a parancsikont az asztalon elhelyezni, mondd neki, hogy igen).
Most menj a Start Menü - Minden program részébe és kattints az Indítópult mappára jobb gombbal, válaszd a Megnyitás parancsot. Ezután ugyanitt válaszd a Megnyitás - All Users parancsot is. Mind a két mappába másold be az asztalon található PPPOE kapcsolat parancsikonját (ha bemásoltad mindkét mappába, akkor az asztalról már törölheted a parancsikont). Zárd be az ablakokat.
Most a Start menü keresőjébe írd be, hogy inetcpl.cpl, és nyomj Enter-t. A megjelenő ablakban menj a Kapcsolatok fülre. Itt jelöld ki a PPPOE kapcsolatodat és kattints a Beállítások gombra. Pipáld be a Beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, alulra pedig írd be a felhasználónevedet és a jelszavadat a PPPOE kapcsolathoz. Nyomj OK-t.
Ezután még pipáld be a Mindig az alapértelmezett kapcsolat tárcsázása jelölőnégyzetet, nyomj mindenhol OK-t, majd indítsd újra a rendszert, és ellenőrizd, hogy kapcsolódik-e automatikusan.
-
psg5
veterán
-
Tosee
őstag
-
psg5
veterán
Még valami, win 7 ben hol találom azt a beállítást, hogy hiba esetén ne indítsa újra magát, hanem dobja ki a blue screent?
-
psg5
veterán
Amennyiben nem routeren, hanem közvetlenűl adsl modemen keresztül kapcsolodik a gép a hálóra, úgy is be lehet állítani, hogy állandó kapcsolat legyen, vagyis ne kelljen mindig csatlakoztatni bekapcsolás után? Win 7-ben. Ha igen, hogyan?
-
Gorneck
legenda
-
bajnokpityu
félisten
-
Gááboor
tag
-
Geryson
addikt
Mesterek! Pár napja írtam, hogy az egyik frissítés után nem indult el a gépem (pontosabban elindult, de nem volt sem ikonom, sem start menüm). Itt nem tudtatok segíteni, fórumon volt egy csomó segítség, de egyik sem jött be, erre a második mentési pont visszaállításával rendbejött (de csak a másodikkal).
A gondom most viszont az, hogy egyes programok indításánál a SysWOW64 könyvtárban lévő sfc.dll-t hiányolja, hogy sérült vagy akármi, megnéztem, történetesen 0 byte az egész.
Namármost leszedtem a másik gépemből, de sajnos nem tudom felülírni, mert nem engedi még csökkentett módban sem. Valakinek ötlet, hogy hogyan tudnám átmásolni?
(Megjegyzés: egyébként nem érdekelne, de egy játékom, ami nem szokott fagyni és azóta panaszkodik hasonlóan erre a dll-re kifagyott a hétvégén, ezzel buktam 5 óra játékot...)
-
Gorneck
legenda
-
Gááboor
tag
-
Gorneck
legenda
-
Gááboor
tag
-
Gááboor
tag
Bonyolódik a helyzet.

Lehet kevés a memória? 2GBVolt egy gyanum....Elindítottam egy adobe readert, samsung kies, hd sentinel, egy sajátgépet, és ment a friefox...
Akartam nyitni egy feladatkezelőt, hogy megnézzem mennyit foglal, de már a megnyitás előtt kifagyott----
A lapozó fájl beállításoknál az írja az ajánlott 3 gb....
Azért a fenti progik nem túl nagyok, a játék meg csak kb 80 mega.
Amúgy igen eddig is használta xp alatt de 2 hete rendesen futott Win 7 alatt is. De a fentiek szerint nem biztos hogy a játék a hibás.
Ez a jelenség tegnap jött elő.

-
sz0tyi
tag
Sziasztok! Holt tudom megnézni, hogy 32 vagy 64 bites Win7 van-e a gépemen?
-
ooloo
őstag
Nem igazán vágom a számítástechnikát és a köréje épülő rendszereket ... tegnap átnéztem a gépen tárolt sütiket és aztán töröltem mindet . Szemet szúrt két sütemény ... hit.gemius.pl
hugde.adocean.pl . Ezek akkor jelennek meg a listában , ha belépek a prohardver fórumba . Gondolom a .pl azt jelenti , hogy lengyel a süti . (?) Jó ez így ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
9900 - 9801
72423 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Windows 7
- (kiemelt téma)
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Diablo IV
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

annyi progi van a gépen hogy az egy komplett hétvége 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
thx mindenkinek

...
...
...
ez nem volt az xp kép- és fax megjelenítőnél (megmaradt a dátum). Több képszerkesztőt ill. kép nézegetőt kipróbáltam, lementi más néven vagy szintén a mentéskori dátumra írja át. Meg lehet ezt oldani, hogy ne írja át a dátumot? Kár,hogy nem az xp-t hagyták meg.