Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9809) Geryson


Geryson
addikt

Mesterek! Pár napja írtam, hogy az egyik frissítés után nem indult el a gépem (pontosabban elindult, de nem volt sem ikonom, sem start menüm). Itt nem tudtatok segíteni, fórumon volt egy csomó segítség, de egyik sem jött be, erre a második mentési pont visszaállításával rendbejött (de csak a másodikkal).

A gondom most viszont az, hogy egyes programok indításánál a SysWOW64 könyvtárban lévő sfc.dll-t hiányolja, hogy sérült vagy akármi, megnéztem, történetesen 0 byte az egész.

Namármost leszedtem a másik gépemből, de sajnos nem tudom felülírni, mert nem engedi még csökkentett módban sem. Valakinek ötlet, hogy hogyan tudnám átmásolni?

(Megjegyzés: egyébként nem érdekelne, de egy játékom, ami nem szokott fagyni és azóta panaszkodik hasonlóan erre a dll-re kifagyott a hétvégén, ezzel buktam 5 óra játékot...)

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.