Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Nem akarok kötekedni, de ezek semmiben nem befolyásolják a munkát. Az UAC amúgy tényleg egy marhaság. A kis előnézeti kép előtt nem is tudtunk eligazodni több nyitott ablak esetén.

Ezek kb. semmi értékű marketing szempontból előnyös "ficsőrök".
Persze használható a Win7, de a Vista is, meg az XP is. Mindegyikben vannak hibák, idegesítő dolgok dögivel. Kinek ez nem tetszik, kinek az. Viszont nem értem a Win7 körüli "hájpot". Ez egy kissé kipucolt-csiszolgatott Vista. Ennyi. Akinek tetszik, használja (én most kényszerűségből használom, mert az ügyfeleimmel már nem vetetek XP-t /nem azért mert nem lenne elég, csak ki tudja mikor fejezik be a támogatást/, ezért nekem is meg kell tanulnom kívülről-belülről), de az nem igaz, hogy most, a 64 bit-en és a DX11-en kívül (ami a munkára használt gépeknél tulajdonképpen nem is számít) bármi mást nyújtani tudna ami igazán szükséges.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest