Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
ronTom
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A következő problémám adódott:
Windows 7 64 bit RC Build 7100-at használok mióta le lehetett tölteni.
A hangkártya egy Creative X-Fi XtremeGamer, van hozzá 5.1 Genius cucc.
Valamikor a nyáron letöltöttem a Creative Sound Blaster X-Fi Series Beta Driver 2.18.0013 drivert és működött vele az összes hangcsatorna.
Úgy két napja észrevettem hogy van végleges driver - Creative Sound Blaster X-Fi series driver 2.18.0013 - és felraktam ezt az utóbbit.
Nem működnek a Rear hangszórók, úgyértvén hogy a Windows-ból tesztelésnél sem jön rajta hang.Lehet hogy nem mentek már azelőtt hogy lecseréltem volna a drivert de a betaval biztos mentek az elején.
Visszaraktam a beta drivert, próbáltam azt is ami az 1-es hsz-ben van, ugyancsak nem működnek a hátsó hangszórók. Próbáltam telepiteni a drivereket kompatibilis módokban, semmi eredmény.
Kipróbáltam az alaplapi (Asus P6T Deluxe V2) hangkártyátyát, a neki megfelelő driverrel és ugyanúgy nem működnek a Rear hangszórók.
Másik gépen szintén egy Windows 7 64 bit RC Build 7100 van fenn, azon működnek a Rear hangszórók az alaplapi (Asus P5E+SounMax Driver) hangkariról.
Mintha úgy olvastam volna fennebb hogy másnak, végleges Win 7-en működik a Creative X-Fi XtremeGamer hibátlanul.
Ha valakinek van ötlete szóljatok.
Kösz!
Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Windows Insider Program
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Tippmix
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest