Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
Ha már az urban legend (baromságoknál) tartunk: 64bit, 12GB Ram mellett a virtuális memóriával mi újság? Ilyeneket olvastam össze vissza:
* Mindég kell a win-nek
* Ennyi memóriával soha nem kell
* Szól a win ha majd kell
* Nem kell de lassul
* 12GBRam-ból csinálj pár giga Ramdrájvot, oda menjen
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)Másik kérdésem Win7 (prof) 64 bittel kapcsolatban:
* IE-64 alá adobe flash: vak vagyok és nem találom meg az igazit, vagy nincs? Amit letöltöttem nem igazából működik (van ahol kifagy vagy mi). Letöltési címmel tudnátok segíteni? Vagy van valami titok? Pl. először 32bites flash, utána a 64 bites?
* Fenti kérdésem a Javara is vonatkozik, bár ott nem tapasztaltam anomáliát (főleg azért nem mert a telepítgetések alatt nem kellett eddig Java)
* Adobe Readerből nincs 64 bites verzió?Bocsánatot kérek ha olyanokat kérdezek, amit tudnom kellene (most kezdem a win7-64 szakmát)
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon köszönöm válaszod! Előbb (értsd: hónapokkal előbb) kellett volna olvasnom 
(Ilyet utóljára 12 éve csináltunk, Win98 alatt, DOS-os játékok miatt)