Hirdetés
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Szerintem egy üres mappa, akár el is fér, de ha zavar nem nagy dolog törölni szerintem kézzel se, nagyon sürün pakolsz fel programokat és távolítod el? Én általában telepítéskor felrakom ami kell, meg a következő kb 1 hónapban 1-1 progit ami még eszembe jut, aztán nem sűrűn mókolok velük. Játékokat teszek fel még esetleg, de azokat másik partícióra mint ahol a win van. Azoknak se nagy dolog néha törölni a maradékát, se onnan ahova telepítettem se a users mappából ha oda pakolja a mentett állásokat, beállításokat. Persze lehet csak engem nem zavarnak az ilyen dolgok, de érdekes módon a winemet se mert 2 éve megy, nem lassú és nincs vele semmi baj.
Aktív témák
- Raspberry Pi
- Kedvenc zene a mai napra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest