Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz pincehely #3795 üzenetére
Köszi, nekem sajnos ilyen nincs is!
Ha a hangszóróknál a properities-re megyek, akkor van General/Custom/Levels/Advanced fül, első ismert, a másodiknál csak "közép- és mélynyomók felcserélése" de semmit nem tesz, a levels-nél csak csúszka, utolsónál meg a hangminőség és exlusive mód, de ez sem tesz semmit.
Időközben sikerült az X-FI MB-t feltelepítenem, 5.1 kiválasztva, de semmi csak 2.0 lejátszás szól, pedig a csúszkák állításával a hangszint meg ilyenek változnak! Ilyen egy barom egy problémát...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
válasz pincehely #3795 üzenetére
Basszus, lehet végre megvan! A telepített Creative X-Fi MB progiban be kell pipálni, hogy az output az nem x-pand stereo, hanem x-pand surround, és legalább mostmár a zenét széthúzza 5.1-re, práblok most vmi játékot. Ekkora hülyeséget...
-
pincehely
addikt
válasz Geryson #3802 üzenetére
Ha esetleg nem menne, akkor sincsen semmi baj.
Ugyanis alapértelmezetten helyes, hogy a stereo zene csak stereoban szóljon.
Winamhoz kell egy bővítmény ami kibontja a többi sávra is.
Filmhez meg AC3 filter, ott beállítod a kimenetet, szintén kibontja 5.1-re.
Játékokban meg a legtöbb amúgy is 5.1-ben szól.
Szóval amit kapcsolgatsz az csak virtualizáció.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Geryson
addikt
válasz pincehely #3803 üzenetére
Nyilvánvaló, csak azért a 2.0 zene az itt úgy nézett ki, hogy gyenge középmagas hangok és annyi, no basszus, no magas, semmi hiszen az általa használt jobb és bal első hangfalak ugye csak szatelitek, erőren korlátozott teljesítménnyel (nem csak hangerőben, hanem hangszínben is)
-
pincehely
addikt
Ha esetleg kéne a dolog:
[link]
nekem az első tuti működött,a másodikat nem próbáltam.
Üdv.http://kefetemap.deviantart.com/
-
kisszecso
csendes tag
válasz Steelmanus #3772 üzenetére
http://d-fault.nl/pidcheck/
az összes hibás -
pzstm
titán
válasz Steelmanus #3808 üzenetére
nem RTM licenszet?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz Steelmanus #3765 üzenetére
Honnan tudjam, hogy a tiéd konkrétan lopott-e?
Ha jól emlékszem te írtad be, hogy te meg nem veszed SP1-ig. Ebből kiindulva mondjuk sejtem, hogy nem legális a W7-ed.
Aztán meg írtad, hogy csak az Enterprise-ra meg az Ultira lehet language pack-et rakni. Erre meg írtam én, hogy ha már úgysem legális az OS, akkor teljesen mindegy, mert nem hivatalosan rá lehet rakni bármelyik másik kiadásra is a nyelvi csomagot.Egyébként nem értem, mit háborodsz fel, de tényleg.
Tehat ezek tesztelesre kiadott verziok legalisak marcius utan mar nem.
Nem is értem, miről beszélsz. Az RC verzió az RC kulccsal beaktiválva használható márciusig. RTM soha nem volt kiadva tesztelésre, leszámítva a 90 napos Enterprise trial-t.
RTM-et úgy "tesztelhetsz", hogy kód nélkül telepítve, nem aktiváva 30 napig (+ 3x rearm = 120 nap) használhatod.
Ha neked RTM-ed van beaktiválva úgy, hogy nem jogosultál valamilyen intézményen, előfizetésen vagy bolti vásárláson kívül kulcsra, amivel hitelesítetted a példányodat, akkor a te Windows-od nem legális.[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz kbalazsa #3786 üzenetére
a hiba az volt, hogy ezekre gond nélkül rányomták a Windows Vista bilettát, némiképp megtévesztvén a kedves felhasználót.
Ez már nem a Microsoft vagy a Vista hibája.
Ha neked az autókereskedő azt mondja, hogy ez a Suzuki 3mp alatt van 100-on és 2 litert fogyaszt városban, akkor nem a Suzuki volt a fasz, hogy ezeket mégsem tartja az adott autó.Ilyenkor az adott OEM-et kell pengősmalac módjára megbaszni, mint ahogyan tették azzal a bizonyos Intel integrált VGA-s szériával is, amin állítás ellenére nem futott az Aero.
-
eszgé100
őstag
válasz eszgé100 #3406 üzenetére
jó reggelt!
a minap beszámoltam róla, hogy sorozatos kékhalálaim vannak.
olyan kérdésem volna ezügyben, hogy létezik-e win7-hez valamiféle hibakereső?
már xp/vista-hoz találtam kernel debugger-t, de win7-hez nem tudom van-e.
a dirt2-es kékhalálok úgy néz ki megszűntek (kopp-kopp) a 9.12es catalyst felrakása után, de ntoskrnl.exe még mindig hibázik, leginkább hajnalban. ez a sorozatos kékhalál azóta van, mióta haverom áthozta két vinyóját, és a driverüket feltelepítette. nála is ugyanúgy kékhalálozott, de nem hittem, hogy nálam is maradandó hibát okozhat, ha lementjük a tartalmát (csak kép, video, zene), és feldobjuk neki a másikra. ezek okozhatnak nekem még most is problémát? már olyat is hallottam, hogy ha egyszerre van a gépben sata-s és ide-s vinyó akkor az is tud ilyeneket okozni. ebben van valami igazság?"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
kbalazsa
senior tag
válasz Morden24 #3812 üzenetére
a hiba az volt, hogy ezekre gond nélkül rányomták a Windows Vista bilettát, némiképp megtévesztvén a kedves felhasználót.
Ez már nem a Microsoft vagy a Vista hibája.
Nem is gondoltam, hogy a Microsoft hibája volt, de jogos, mert nem volt egyértelmű, ahogy írtam.
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
MODERÁTOR
Van egy ezer éves Creative hangkártyám, még külön neve sincs, így driver esélytelen hozzá, de még RC idejében x86-on az update talált hozzá. Most x64 van fent, egy hete betettem már a kártyát, de nem ad be hozzá semmit
Előfordulhat, hogy míg x86-ra volt hozzá, addig 64 bitre már nincs, vagy valami egyéb oka lehet, hogy most nem hozza be?eszgé100: nem lehet, hogy valami vírus volt valamelyiken? mert az tud kellemetlenségeket okozni..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
nagyúr
válasz Barthezz2 #3815 üzenetére
Hát ha 1000 éves, akkor lehet hogy nem készítettek rá 64 bites drivert.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megnézni win7-be a hibanaplót?
-
pzstm
titán
ha magyar akkor start menübe bepötyögöd, hogy "esemény" és kidobja, hogy Eseménynapló, ha angol bepötyögöd, hogy event és kidobja hogy event viewer...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
válasz eszgé100 #3813 üzenetére
ez a sorozatos kékhalál azóta van, mióta haverom áthozta két vinyóját, és a driverüket feltelepítette
Hát, akkor kezdésként azokat a drivereket nagyon gyorsan szedd le.
Ha rosszul érteném, és már nincsenek ott a haverod vinyói, akkor szedj le bármilyen programot, amit telepített (esetleg ha ezt a drivert most is használja a gép, akkor mindenképpen uninstalláld).Ha ilyen gond nincsen, és lementettél tőle tartalmat, akkor tutira valami malware is jött vele, és azzal szívsz.
(#3815) Barthezz2: Simán lehet. Creative-al egyébként is csak a gond volt állandóan 64 biten.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
félisten
Tudjátok hogyan lehet rávenni a win7-et Vista boot képernyőre? Alacsony feszt adtok a cpu-nak tuningnál!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Gondolom most én vagyok a fő **** a szemedben mert magyart használok. Egyszerűen kényelem!
pzstm! Oké! Te hallod meséljél már nekem a WAT-ról, hogyan jön mint jön mit csinál mikor stb! Engem már nem érint de környezetemet már erősen fogja.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Win7-ben meg lehet valahogy oldani, hogy a mappa ikonjaként a mappában szereplő kép jelenjen meg? (most úgy jelenik meg mint egy könyv lapja)
HENE
-
Killing
addikt
Most XP alatt vagyok, nem tudom pontosan, de a tulajdonságoknál keresd meg, nem tudom hogy van-e testreszabás menüpont, de ha van akkor ott kell lennie.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
MODERÁTOR
Kösz a válaszokat
Akkor ugy nézem, ezt már nem fogom használniEverybody lies.
-
Protoss
senior tag
Sziasztok,
némi tanács/ötlet kellene:
- 1. induláskor a win7 x64 (ms oldaláról letöltött még szabadon használható 30 napos verzió, tehát semmi hack), nem tud csatlakozni a routerhez; vagy restart vagy a hálókártya Disbale/Enable oldja ezt meg (csak baromi unalmas minden bekapcsoláskor ezt játszani), realtek alaplapi hálókártya.
- az sb audigy 4 oem kártya egy darabig mukodik normálisan, azonban változó időközönként nincs hangja, DE a win7 látja, teljesen rendben találja, (a teszteknél hangot nem ad, de a kis meterek ugrándoznak mintha lenne hang, választható a hw az alkalmazásokban), hw eltávolít - újraindul - driver újra telepít, a hang megjelenik újra, minden üzemel megint. Az alaplapi hangkártya hibátlanul műlödik.
Segítséget előre is köszi!
Ne glettelj, a vakolás jobb
-
Protoss
senior tag
válasz Protoss #3837 üzenetére
Ezek alapján bennem az alakult ki, hogy elég gáz egy oprendszer, mindennapi használatra nem ajánlott, sok apró bosszantó tulajdnosága van, melyek mellett az a pár apróság amit probáltak betenni új ötletként nem ellensúlyozza. Egyátalán nem látszik rajta, hogy ez valami server alapu megoldás lenne.
Felrakásával csak megszivattam magam.
-
-
virkir
veterán
válasz Protoss #3838 üzenetére
Ha kérdezés helyett a fejed vered a falba akkor tényleg megszívattad magad.
Ezen a fórumon megjelentek nagy többségének még mindig megoldódott a problémája és akkor azokról nem is beszéltem akik azért nem írnak ide mert az égvilágon semmi gondjuk nincs a rendszerrel.
1. Első körben a hálókártya driverének frissítését kéne megtenned a gyártó honlapjáról leszedett driverrel.
2. Lásd mint fent vagy használj olyan hangkártyát aminek a gyártója nem baszik a rendes terméktámogatásra.
Na látod mindjárt kaptál hármunktól választ és ráadásul kb ugyan azt.
Még annyit, hogy én március a béta óta használom tulajdonképpen hibamentesen a mindenapokban és sikítanék ha vissza kéne térnem xp-re.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
pzstm
titán
válasz Protoss #3837 üzenetére
1. induláskor a win7 x64 (ms oldaláról letöltött még szabadon használható 30 napos verzió, tehát semmi hack),
Vagy nézz utána annak amit leírsz, vagy inkább ne írj le semmit. MS oldaláról ilyen verziót tuti nem tölthetsz le...
-
pzstm
titán
válasz kraftxld #3843 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, csak hogy az nem 30napig használható szabadon...az nem olyat ír ki. Ugyanis 10 napon belül aktiválni kell, ergo 10 napig használható, utána egy internetes aktiválással (előre beégetett kulccsal) 90 napig.
Vagyis ha neki a "30 nap van hátra az aktiválásig" verzió van meg, az tuti nem MS-tőliPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sgt. Mathias
csendes tag
Sziasztok!
Az internetkapcsolattal van egy kis gondom win7-en. Hibaelhárítóban az a pontos leírása, hogy a diagnosztika-házirend szolgáltatás nem fut. Megpróbáltam javítani rendszergazdaként de nem sikerült. A hálózati drivert is újraraktam de az se segített. Ha esetleg tudjátok a megoldást kérlek segítsetek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mit csinál a VD_FileDisk.SYS?
X64-es Win7-en minden indulás után bent van az eseménynaplóban, hogy nem tud elindulni, mert nem kompatibilis a rendszeremmel.
Ez onnan derült ki, hogy volt egymás után két kékhalálom, egyik 0x00000109, másik pedig 0x00000019 hibakóddal. Egyikre sem találtam egyértelmű utalást.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
McKane
senior tag
Állj! elakadtam.
no szóval, amit kicsit fentebb linkeltek win7 enterprise verzió, az miben különbözik egy sima home premiumtól ? (a válasz akár privátban is,ne offoljuk a topicot. )
másik: nem akarok semmilyen vitába keveredni, de én ahogy megvettem a home premiumot, és felraktam 3 napot irt ki az aktiválásig nem 10-et vagy 30-at..
mondjuk már aktiváltam, egyenlőre jó a cucc, de az ujjlenyomatolvasót elfelejthetem.. hiába van rá driver,mégis ugy érzékeli,mintha nem lenne csatlakoztatva az eszköz mikor ujjlenyomatot akarok létrehozni. ha tudtok valami trükköt,ne tartsátok magatokban.. -
Protoss
senior tag
válasz kraftxld #3839 üzenetére
Tévedés mind a creativ, mind a win7 a legfrissebbként azonosjtja, mindkettő drivert. Automatikus keresésen és manuális keresésen is túl vagyok már. Sőt, mint említettem ez még a 30 napos free tehát logikus, hogy a legfrisebb driverekkel probálom.
Az alaplapirol annyit, hogy az MS adja a drivert "beépítetten". Az Asus oldalán jelzik ezt, tehát full MS problem a hálókari.
Nem keverem össze, mivel van tapasztalatom, mikor a gyártó (pl.: Minolta) nem képes normális drivert adni.
OFF: "Szetretem", hogy az első rekació mindig az, hogy a user a hülye.
De amúgy köszi a jó tanácsot és a jó indulatot, esetleg érdemben van még valami?Az MS-sel csak az a gond, hogy driver téren egy bugyuta megoldást álmodott meg az xp-vel, hogy majd ő megold minden drivert, ő kézbe veszi és majd rend lesz. Az elv jó, csak a kivitelezés A hw-t amit meg nem akar kezelni azt leöli, kezdte a Gravissel, most szétszedi a Creativot, első lépés kihúzta a hardveres eax támogatást.
-
patai0122
csendes tag
Sziasztok raktam win7-et de nem tom a tv-t beüzemelni vele:S XP alatt működött rendesen de itt meg csak torz fekete képet ad be valami ötlet?:S
A tyúkbél adja a gépnek a lelket:D
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest