Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
félisten
válasz polonic #4151 üzenetére
Nekünk több dolog is megváltozott, a FF is bugos volt, de már minden rendben van! Legalább látjuk, hogy nem lazsálnak. Kinek mi a szokása frissítések terén? Én letöltetem vele, de nem telepítem azokat csak ha átfutottam. Jobb a békesség!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Gézengúz
addikt
Ajánlom még figyelmetekbe......
-
volvoguy
addikt
Egyébiránt senki ne értse félre, hálás vagyok ,hogy itt írtátok a beállításokat, meg hogy mit nézzek meg, mivel próbálkozzak, de mivel csak böngészés közben áll fen ez a mizéria, így egyenlőre ez nem akkora baj, hogy emiatt újratelepítsem a rendszert
szal köszi mindenkinek
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Morden24
nagyúr
válasz volvoguy #4148 üzenetére
azért mert...mert mindig is 3at használtam ,és sosem volt vele bajom
Ja, azért, mert.
És segít valamiben? Gyorsabb a géped tőle? Stabilabb?
Mert ez is olyan, mint a körömrágás meg az orrpiszkálás. Amikor az ember még nem tudja, miért gáz a dolog, akkor elmegy, de egy idő után illik kinőni.Sectumsempra - For Enemies
-
félisten
válasz Gézengúz #4160 üzenetére
Most furmarkozok de nem mozdul! Nem is baj! az a TOP5 gadget is fasza, mindig a FF viszi a pálmát mem használatban, utána a winamp és utána az explorer vagy éppen a sidebar.
D1Rect! Neked is vannak olyan dolgok amik már nem mennek jól tiszta install után? Nekem szeptember óta volt fent az ulti, újra telepítettem már tisztán (úgy értve tisztán) és ami előtte ment az nem megy úgy, máshogy viselkedik. De teljesen használható a gép, apró kis kellemetlenségek okoz max.
[ Szerkesztve ]
-
rigo88
aktív tag
durva ez a sok gadget mindenkinél
én spec nem látom értelmét. szerintem napi 15percet látom az asztalt kb (13-15 órát megy a gép)msi terméket soha többet. csak a gef.ről jutott eszembe
Dirr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Jöttem kérdezni, néha még én is szoktam.
Szóval.. Szerintetek 768mb rammal eldöcög-e a 7, vagyis kicsit kevesebbel, mert még eszik le belőle a gpu is, asszem 32, vagy 64mb-t. Notiról van szó, ami főként csak netezésre van használva, semmi többre.
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz hackeeeee #4164 üzenetére
Nálam már 7 gadget üzemel, csak olyanok amik értelmesek! Semmi felesleges, arra jók h ne kelljen elindítani programokat ahhoz hogy valamit megnézzek. A helyfogalalás is szempont, csak egy oszlopba férhet ki mind, ha már kettőbe fér ki inkább valamit lelövök. Még 3 átlagos elfér ! Van egy gadget mappa, telepítés után csak indít és kész.
Időjárás, óra, névnap, cpu+mem, network traffic, GPU adatok, top5 mem gadget.hackeeeee! 512-vel nagyon darálja a winyót, de ha már valamit betölt akkor nincs vele gond, én ezt tapasztaltam!
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #4166 üzenetére
Az, hogy darálgat esetlegesen, az nem gond, arra képes az XP is még, 512 rammal... Gadgetek ugye nem kellenének, csak lényegében, hogy mennyen a rendszer, live, esetleg skype, meg 1 ie, firefox, és ennyi.
@Morden24: Najó, akkor max marad az IE, meg mellé egy Chrome. Megyeget még az XP rajta, csak gondolkozom, hogy lehet hamarosan azt is frissíteni kéne, ha már az itthoni gépeken is 7 megy. Lehet majd rávágok egy RC-t, vagy 1 Enterprise-t kipróbálásra, aztán kiderül, hogy hogy muzsikál. Vagy rárakom a profomat aktiválás nélkül.
Csak kíváncsi vagyok, hogy menne-e, mert ugye haladni kéne a korral. Nem egy erős gép, de ha eldöcög rajta, akár még aero nélkül is, bár sztem az lenne (Ati Radeon 9000 IGP) az se lenne hátrány, de ha nincs az se gond.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz Morden24 #4167 üzenetére
Ritka ha a ff megeszik 300mega ramot, akkor már gubanc van! elvan 200-al átlagban. Tudom te IE-s vagy! Én is használom ám, hetente egyszer.
D1Rect! Én tartok egy pio 216D-t win telepításre meg ha néha írni kell. Másra valóban nem jó nem kell csak áramot zabál! Adtam el egy házat nem régen, ajándékba adtam mellé egy cd íro dvd combo-t, annyira nem kellenek. A jó öreg dvd olvasómat is elajándékoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Kolondrum #4169 üzenetére
Extension-öktől is függ keményen, ugyebár.
És ugye extension-ökön kívül sok értelme nincsen Fx-nek, mert IE biztonságosabb, Opera sokoldalúbb, Chrome gyorsabb, a Safari meg... ööö, Apple-ebbDe persze tökmindegy részemről, csak mindig röhögök, hogy X éve megy ez az fx-memóriazabálás mizéria.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kolondrum #4169 üzenetére
Én FF-es vagyok.. Meg használnám a Chrome-ot, ha nem lenne még mindig kicsit beteges szegény... Vagyis csak nekem hiányzik belőle pár dolog. IE-vel személyszerint nincs bajom, csak hozzá vagyok szokva az FF-hez. Fentvan hozzá 3 plugin, azt kész. Én ~100-150mb-nél még nem tudtam többet megetetni vele.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
félisten
válasz Morden24 #4171 üzenetére
Lehet vitatkozni, ki mihez van hozzászokva! Az IE-ben is van amit szeretek és éppen azért nem szeretem a FF azon részét.
Gézengúz! Engem nem zavar, csak szeretem látni a GPU tempet mert ha ezen leáll a hűtés (mivel nem hallani) akkor rövid időn belül nagy bmeg lesz a karival.
-
volvoguy
addikt
válasz Morden24 #4159 üzenetére
hát tudjátok mikor fogok én valakinek valamit is itt még egyszer megköszönni
pedig direkt azért írtam ,hogy ne kötözködésnek tűnjön, de még ebbe is belekötnek, hát cs3sszétek meg
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
negyedes
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz Kolondrum #4176 üzenetére
Szerintem meg nem kell aggódnod nem lesz nagy b-meg a karival...Van ugyanis egy maglassulási küszöb...Ha csak nem vered le a bordát róla nem lesz baja... persze kifagy a gép meg mittomén...Csak a borda a gpu-n maradjon...
Na valahogy így gondoltam...
[link]Egyébként lehet bios szinten nem oké valami... Egy másik biossal, ráadásul frissebbel azt írta az nvidia vezérlőpult a kártyámra, hogy nem HDCP képes..
Van a honlapon még egy ilyen [link]
de nekem nem volt rá szükségem illetve ahol nem működött ez sem javította meg...
Egyéb program nem kell mellé.......
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz Gézengúz #4172 üzenetére
Nem lehet, hogy kel mellé egy monitorozó program amiből kiolvassa a gadget az adatokat?
Morden24: a Firefox memória foglalása elég különbözően alakul a gépeken. Nálam most négy tabbal és öt kiegészítővel 65 MB ramot foglal.
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
félisten
válasz Gézengúz #4179 üzenetére
Enyém bios módosított kari, át lettek írva az órajelei. Régit lementettem, átírtam és visszatöltöttem rá. Jó így nem érdekes amit mutat az pont jó!
hackeeeee! Szerintem nem azért nem mutatja a loadot. Ezt hagy tudjam én, nem kis idő szántam a karira annak idején, semmi baja. Volt már pár gadget ami nem működött és egyik sem vga-val volt kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
félisten
válasz johnny82 #4185 üzenetére
Szüntesd meg mindkettőn a partíciókat és csinálj egy db-ot, persze adatvesztéssel jár mert formázni kell.
hackeeeee! Nekem olyan kellemetlenséget okozott ez a partícionálás dolog hogy már nem is foglalkozom vele. Feltettem a wint. van egy 320 és egy 80-as, eddig sorba voltak, de újabban már nem, a 4db 320-ason lvő partíció C- je és D-je közé beteszi a 80-ast (ő magában 80giga), így ami eddig D volt az E lesz és a többi. Jobban tetszett amikor még a 80-a a sor végén volt és G betű volt a jele. Nincs türelmem a betűkkel játszani már marad így.
[ Szerkesztve ]
-
rigo88
aktív tag
válasz Morden24 #4171 üzenetére
"ie biztnságosabb"
mi ez a firefox fóbia?
egyébként meg egyik oprendszer/böngésző/vírusirtó sem hülyebiztos, tehát ha te rákattintasz, hogy igenis települjön az isten nem akadályoz meg benne.egy program memóriahasználata nagyban függ a telepített fizikai memória méretétől is.
evett már meg nekem nagyon-nagyon sok memót is a böngésző. 40-50 különböző flash-el és - blokkolt - reklámmal teli oldalak etc...
tehát mnden relatív. (üzenem ezt az ersztés einsteinnek, hogy ha a banki alapkamat 15% lenne, kiröhögnék a 8--9%os húdejó kamatot ad sux!)én senkit nem intek óva egy-egy programtól max a nod32 nevű féregtől... igazán nem kattintok soha félre úgyhogy nem én engedtem be azt a stílusos kis programot ami "kinullázta" a 3x160 gigás vinyókon az összes avi, exe, és mp3 kiterjesztésű fájlt. azóta csak avast.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz Gézengúz #4179 üzenetére
nekem simán lehalt a videókarim egy k.va szó nélkül. szerintem megsült. egyszer frissítettem biost, aztán jó lett, de utána megint megsült sztem. rivatuner sem kapcsolt be 70foknál ahogy beállítottam. msi m.o. pedig xarik a fejemre magasról! azt mondják, ők nem foglalkoznak garanciáztatással meg szervízeléssel.
msi rma meg csak usa.Dirr
-
félisten
válasz pincehely #4193 üzenetére
Az avastos résszel egyetértek, nekem a netet fogta meg, várt várt várt majd vagy töltött vagy várt várt. Pedig nem olyan rossz az.
rigo88! 8800GTS? MSI? Olyan van lent! Az új hűtés után elmúltak a kép hibák és fura programhibák játékok alatt. Az már nem megy el innen itt fog megöregedni annyira jó.
Ja a tiéd G92-es miénk G80-as.[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Nincs firefox fóbia, amúgy az IE tényleg biztonságosabb, sőt: a többek között IT café-n is cikként megjelent felmérések szerint az 5 nagy böngésző közül az fx a legkevésbé biztonságos.
Én sok programtól intenék óvva embereket, de nem mondtam, hogy ezek közé tartozna a róka
A hülyebiztos dologban meg persze igazad van.A memóriahasználatáról meg sok fogalmam nincsen, mert utoljára a 2.0 előtt volt huzamosabb ideig a gépemen Firefox - csak sokszor olvasom, hogy panaszkodnak rá, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Márpedig a NOD32 az egyik legjobb...
-
Morden24
nagyúr
válasz hackeeeee #4196 üzenetére
Igazából "átszokni" csak akkor kell, ha nem vagy elégedett a jelenlegi állapottal
Én ezért vagyok IE-n a 7 óta (most már 8, januártól meg remélhetően 9 beta ). Tökéletesen megfelel, éppen ezért nem is szarakszom mással.Ez a böngészőbaromság mostanra már amúgy is maximum ízlés kérdése, a többi meg csak rizsa.
(#4199) D1Rect: inkább implementálniuk kéne a sandboxot
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest