Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
A lapozófilet van értelme átrakni a rendszer particióról egy másik particióra (ugyan az a HDD)
Ha igen hogyan kell? -
ToBeY
nagyúr
Feltettem ezt a Bootracer-t 45mp mért.Ez jónak számít vajon?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan tudnám megnézni a boot time-ot és az install dátumát a windowsomnak?
-
ToBeY
nagyúr
Az automatikus inditásban csomó olyan progi neve van,amik rég nincsenek a gépre telepítve.Ezeket ki lehet törölni valahogy?
-
ToBeY
nagyúr
Ha windows DVD-ről frissitést csinálok megmaradnak a telepített dolgaim?Hogyan kell pontosan csinálni?
-
ToBeY
nagyúr
Érdekes SP1 felrakása után az élményidexem javúlt.Eddig 5.3 volt a legkisebb pontszám (vga) most ez 5.5 kapot.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
A szolgáltatómra digi.
-
ToBeY
nagyúr
Tud valaki olyan működő gadget-et ami jelzi ha email érkezik?Ez wp corp mail izé nem akar működni nekem!
-
ToBeY
nagyúr
A win7.ben van valami olyan opció hogy javítás,de úgy hogy minden cuccom és beállításom megmarad?!
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Valahogy ki lehet kapcsolni a standby módot?Mert kicsit megállt bennem az ütő,mikor jövök most vissza és kivan kapcsolva a gép -
ToBeY
nagyúr
Az aktuális háttérképet hol tárolja a win7?
-
ToBeY
nagyúr
Mi a fene az dwm.exe?Mert eléggé fogja a gépet ha ilyen 40-50% felmegy a process-e
-
ToBeY
nagyúr
Vannak ezek a win7 témák,hogyan lehet megnézni hogy 1 témához milyen háttérképek tárulnak? illetve beállítani hogy ne váltakozzon csak 1 legyen mindig?!
-
ToBeY
nagyúr
Van egy Mustek 300A webcamom és nem tudom sehogy se működésre bírni.
98/ME/XP driver van hozzá csak. -
ToBeY
nagyúr
Hol találok több témát win7-hez,nem csak azt a párat ami ms oldalán van?
-
ToBeY
nagyúr
Most tünt fel hogy win7-ből kikerűlt a dreamscene?Miért?
-
ToBeY
nagyúr
Feltettem a kis gépemre a win 7-et (asus k8n 3000+ semprom) és nem talált meg egy eszközt vagy is "ismeretlen eszköz" PCI szabványos ISA híd.Ez mi a fene?
-
ToBeY
nagyúr
Sima radeon 9600-on megy rendesen a win7 garfikus felülete?
-
ToBeY
nagyúr
Van e teljesítménybeli különbség az egyes változatok között?Úgy értem,hogy pl Ultimate-nek erősebb vas kell,vagy csak szolgáltatásokban térnek el az egyes fajták?
-
ToBeY
nagyúr
Mit gondoltok 3000+ Sempron 2x512mb gépre fel merjem rakni a win7?Nem nagyon játszom rajta (ha igen régebbi játékok) Inkább net,netes játékok,film,és zenére van használva a gép.Eddig winxp van/volt rajta,de megadta magát az oprendszer.
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet azt megcsinálni hogy egy mappát kiajánlani egy xp-s gépnek?
Mert van egy rakat kép amit email-en kéne elküldenem,de így egyszerűbb lenne nekem. -
ToBeY
nagyúr
Alaplapot kellet cserélnem de csak rátelepítettem a win-t a régire. Most van egy windows és windows.old mappa.Kérdésem az hogy ezt a windows.old -ot le lehet törölni,vagy inkább ne bántsam?
-
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet megnézni win7-be a hibanaplót?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Metal topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Megvan!