Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Két kérdésem lenne:
1. Van alapból egy monitorom, és DVI csatlakozón van még a gépre kötve egy TV, az mint kiterjesztett asztal működik. Régebben, ha megnyitottam egy videót a WMP-t ugye az 1. képernyőn nyitotta meg az ablakát, s nem volt gond. Egy ideje viszont valamiért a 2. képernyőn nyitja meg, ami a TV ugye. Nekem ekkor be kell kapcsolnom a TV-, át átváltani az HDMI módra majd visszahúzni az első monitorra az ablakot.
Hol tudnám beállítani hogy újból az 1. monitoron nyíljon meg a WMP?2. Letöltöttem a Gears of War játékot. Annyira megtetszett, hogy meg is vettem a játékot. De sajnos rosszul un installáltam a tört verziót és az új telepítője (az eredetié) még mindig úgy érzékeli, hogy fel van telepítve, de valamilyen hibára hivatkozva nem törli le teljesen. Hogyan tudnám kigyomlálni a rendszerből, hogy újra fel tudjam tenni. Regisztrybe nézegettem, találtam is pár bejegyzést, de sajna még nem vagyok akkora tudor, hogy bátran törölgessek onnan.
Aktív témák
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest