Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Blazkowicz
tag
Hello.
Én pár napja ismerkedek a Win7-el, miután váltottam a jó öreg Xp-ről (
). Eddig elég vegyesek az érzelmeim de adok még időt a felfedezésre, tapasztalásra. 2+1 kérdésem lenne.
1. Azt hogy lehetne megoldani, hogy ha egy mappába letöltök/másolok egy fájl, akkor az ne rögtön ABC szerint rendeződjön, hanem kerüljön az utolsó helyre (mint alapból az XP-n), és csak egy frissítés után rendeződjön ABC szerint. Eleinte azt hittem hogy nem került be a mappába a fájl, pedig már ott volt
2. Rá lehet venni a Win7-et, hogy a Start menüben a Leállításnál kérjen megerősítést, mert én már többször rányomtam és sitty-sutty kilép. Akkor is rányomnék, ha pl. felhasználó váltást vagy újraindítást raknék a helyére. Nekem az is jó lenne ha eltűnne onnan valami kevésbé feltűnő helyre
+1 ugyan ez a gondom az írás gombbal. El lehet tüntetni, vagy megerősítést kérni, hogy ne nyissa ki a DVD tálcát?
KÉPRemélem nem én vagyok a 625. aki felteszi ugyan ezeket a kérdéseket

Még egy. Tudtok ajánlani a Tweak UI-hoz hasonló megbízható programot?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- SUSE Linux
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Eddig elég vegyesek az érzelmeim de adok még időt a felfedezésre, tapasztalásra. 2+1 kérdésem lenne.