Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ezeket az eredeti kérdésben nem említetted
Az eredeti kérdés az volt, hogy kell-e codec pack, vagy nem!
Nekem kell, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről, legfeljebb majd a Microsoft, ha beépíti alapfunkciónak azt, amihez jelenleg 3rd codec pack kell.
De ez egy örök vita marad szerintem, mint az AMD vs INTEL, vagy ATI vs NVIDIA, és csak azt akartam mondani, hogy aki codec packot szeretne használni, vagy már használ is, nem kell körberöhögni a fejét, és ajánlgatni neki lejátszókat.
Egyébként engem is szívatott a Shark007 csomagja. A Cyberlink Power Director DV capture módja összeakadt valamelyik részével, mert egyszerűen leállt a program működése ha filmet akartam leszedni a DV kazettáról a programmal. Ma lefrissítettem a codec packot, és megjavult a Power Director is. De míg élek nem fogok rájönni, hogy melyik részük akadt össze ilyen komolyan.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest