Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
dvdbackuper
üzenetére
ezeket az eredeti kérdésben nem említetted
Az eredeti kérdés az volt, hogy kell-e codec pack, vagy nem!
Nekem kell, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről, legfeljebb majd a Microsoft, ha beépíti alapfunkciónak azt, amihez jelenleg 3rd codec pack kell.
De ez egy örök vita marad szerintem, mint az AMD vs INTEL, vagy ATI vs NVIDIA, és csak azt akartam mondani, hogy aki codec packot szeretne használni, vagy már használ is, nem kell körberöhögni a fejét, és ajánlgatni neki lejátszókat.
Egyébként engem is szívatott a Shark007 csomagja. A Cyberlink Power Director DV capture módja összeakadt valamelyik részével, mert egyszerűen leállt a program működése ha filmet akartam leszedni a DV kazettáról a programmal. Ma lefrissítettem a codec packot, és megjavult a Power Director is. De míg élek nem fogok rájönni, hogy melyik részük akadt össze ilyen komolyan.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest