Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
vodika
üzenetére
Kicsit visszább hasonló online vásárlási lehetőség felől, ill. annak jogtisztasága felől érdeklődtem, de inkább kamu szaga van az egésznek.
Az általad linkelt oldal árban még az én általam talált oldalt is túlszárnyalja, akarom mondani "alul". Már maga az, hogy 30 dodó egy licenc, túl szép, hogy igaz - jogtiszta - legyen... Az oldalról/cégről/forgalmazóról semmilyen információ nincs a honlapon, ami szintén nem túl jó jel...
De a lényeg, amire én sem kaptam választ eddig, hogy msdnaa-t, tisztaszoftvert leszámítva egyáltalán lehetséges-e windows licencet jogtisztán ilyen formában vásárolni, vagyis úgy, hogy csak kulcsot vásárolunk online formában - matrica nélkül -.
Aktív témák
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest