Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Nem biztos, hogy jó helyen kérdezek, de talán...
Eddig NOD32 vírusírtó volt fent az eredeti, jogtiszta win7 64 Pro hun oprendszeremen, de mivel lassan lejár az előfizetésem, így lecseréltem a Microsoft Essential Security-re. Ezzel nincs is gond, csak azóta ezt a hibaüzenetet kapom mindig, amikor elindítom az Outlook 2007-et:

Leszedtem már az Outlook-ot, újraraktam, de az üzenet megmaradt. Fogalam sincs, hogy töröljem a plugint, ha már egyszer törlődött, s épp ez a baja az Outlooknak. Vagy hogy tudom megszüntetni az Outlookban, hogy ezt a vackot is be akarja tölteni?Üdv.

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest