Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Az asztali gépemen ez az első... Szűz (akkor bontottam ki a csomagolásból) winyóra és legális windóz nem mókolt...
Bocsi, de az nem derült ki a hsz-edből, hogy az asztali, vagy melyik nem boldogul a megosztott mappákkal. Nem, nem arra gondoltam egyébként, hogy a mókolás miatt lenne a galiba. Akkor szokott ilyen tipikus hiba lenni, mikor többször volt már telepítve a W7, és olyankor a korábbi telepítések jogosultságai megmaradnak, csakhogy az akkori rendszergazdai fiók már nem létezik, tehát egy nemlétező tulajdonosa van a mappáknak. Ezt kell megnézni, és beállítani a jelenleg hozzáférést megtagadó mappák és fájlok tulajdonságainál, a biztonsági részben.
Egyébként volt már erről szó, és volt ilyen gondja másnak is. A hiba oka legalábbis náluk ez volt.
Ha nálad nem, akkor sorry, ennyi volt az ötletem....
Aktív témák
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest