Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sziasztok!
Történt egy eléggé érdekes helyzet..
Már majd egy hónapja volt, hogy fel akartam tenni az éppen aktuális catalyst-ot, de a telepítés végén közölte velem, hogy sikertelen. Nagyon nem is érdekelt a dolog, az előző is jó volt, így hagytam is a fenébe. Aztán tegnap észrevettem, hogy media center alatt valami borzalom a filmek minősége. Mintha szürke hályog lenne a monitoron kb úgy kell elképzelni. Aztán próbáltam PowerDVD9-el, és ott is, egészen addig,míg ki nem kapcsoltam a hardveres gyorsítást, és hopp, már tökéletes is a kép.
Na mondom, úgy is most jelent meg a legújabb ccc, itt az ideje feltenni.. és itt jöttek a gondok..
A fennlévő driver több generációval ezelőtti, de a telepítő szerint minden friss volt, és csak a HDMI illesztőprogramot jelezte, hogy feltenné. Ez se jött össze neki. Nosza, telepítő indít, uninstall opció kiválaszt, lefuttat, eszközkezelőből driver jobbklikk, uninstal, majd restart. Hát ccc eltűnt, de driver továbbra is ATI. Az előző ismét eljátszva, restart, erre 640x480 fogad, és az eszközkezelőben standard vga adapter(holott microsoft wddm driver kellene legyen). Telepítő indít, de szinte 0 a választható összetevő, amit telepíteni akar, és a vga driver nincs is közte
Aztán a drivert betallóztam eszközkezelőből, így feltette, és legalább a felbontásom visszakaptam, de a többi továbbra is semmi. Próbáltam 9.11-estől 10.7-ig mindent, de egyikre sem hajlandó szinte semmit feltenni, uninstallni szintén nem, mert ugye ott meg persze azt mondja,hogy nincs mit leszedni
Ötletek?
Szerk: Rendszervisszaállítás nem játszik. Be van kapcsolva, de persze hogy nincsenek visszaállítási pontok oda, ahol még jó volt

Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest