Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi! Közben eszembe jutott hogy (az XP alatt használt) TweakUI-t hátha megeszi a 7, rágugliztam és ugyan negatív lett az eredmény, de ráakadtam az Ultimate Windows Tweakerre (ami megfelelt a "portable progikat szeretjük" elvnek, így hát leszedtem, megtette).
De tudok ám még kérdezni!

MS azt írja, hogy Alvó állapot, Hibernálás, Hibrid alvás. Nálam ezek közül csak Alvó állapot van a leállítás menüben Hibrid alvás és Hibernálás nincs, utóbbi nem is kell, gugli után parancssorból kikapcsoltam így eltűnt a hiberfil.sys-em is. Viszont valahol azt olvastam, hogy az Alvó állapot alatt a 7 alapértelmezetten a Hibrid alvást érti - ez igaz és ezért nem látok olyat hogy Hibrid alvás vagy a hibrid mód nálam valamiért nem elérhető?
(#2540) MrTurner!
Biztosan el lehet, de ha nem muszáj ne piszkáljuk a registryt... Pár sorral feljebb a link.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest