Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
Tegnap nekiálltam a gépemben lévő egyik merevlemez bitlocker titkosításának, ami kemény 10 óra alatt be is fejeződött
. A lemez csak adatokat tartalmaz, tehát az oprendszer nem ezen van. Valahol azt olvastam, ha újra van téve a win, akkor telepítés előtt le kell venni a titkosítást a lemezről, különben búcsút inthetünk az adatoknak. Ezt a dolgot én nem teljesen értem, mert mi van akkor, ha átteszem ezt a merevlemezt egy másik gépbe. Ott is kérnie kell egy jelszót szerintem.
Aktív témák
Aktív témák
- LEGO klub
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Asztalos klub
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A lemez csak adatokat tartalmaz, tehát az oprendszer nem ezen van. Valahol azt olvastam, ha újra van téve a win, akkor telepítés előtt le kell venni a titkosítást a lemezről, különben búcsút inthetünk az adatoknak. Ezt a dolgot én nem teljesen értem, mert mi van akkor, ha átteszem ezt a merevlemezt egy másik gépbe. Ott is kérnie kell egy jelszót szerintem.