Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,hatalmas a baj!
Laptop,win 7 prof 32bit.
Android telefonnal kellett szórakoznom,de nem akarta felismerni a gép,ezért neten kerestem leírásokat.
Volt egy,ami alapján működnie kellett volna a telónak,de katasztrófa lett belőle!
Ez volt a leírás:
1. Remove: C:\WINDOWS\system32\drivers\Wdf01000.sys,
2. Remove: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Wdf
3. Remove: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Wdf01000
and then restart your mashine.Ezt megcsináltam,újraindítottam a gépet,és most a helyzet a következő: nincs hang,nem megy se a bill,se az egér.
Az eszközkezelőben ismeretlen eszköz a merevlemez,a cd meghajtó,a hangkártya,a képernyő,a proci,stb..
Online driver frissítés után sem ismeri fel őket,ha pedig törlöm őket és újra felismertetem őket,akkor se ismeri fel őket.Mi lehet a baj?
(egy pozitívum viszont van,hogy eddig nem akart kikapcsolni a kijelző a beállított idő után,most hogy nincs felismerve az eszköz,már kikapcsol a meghatározott idő után
)
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)