Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
válasz
krealon
üzenetére
Normál esetben valóban az egyetlen lehetőség 2 TB felett a GPT, de amúgy meg nem feltétlen, mert pl. USB-s külső meghajtóknál 4Kn (4Ke) logikai-fizikai szektormérettel lehet akár 16 TB-os partíció is MBR alapon (bővebben), sőt ezzel a módszerrel a FAT32 fájlrendszer 2 TB-os korlátja is kitolható. Csodálkoztam is először, hogyan lehet pl. egy 4-5 TB-os 2,5" külső HDD gyárilag MBR és FAT32, hát ezért, az előbbi miatt...

-
lanszelot
addikt
válasz
krealon
üzenetére
24H2 előtt nem kellett semmi. Minden tökéletesen működött.
Most 24H2 teljesen szét cseszte.
Ma reggel mikor elindult semmi se működött, belépni se tudtam.
Hiába dugtam egeret az se működött.
Nem fagyott ki, csak nem volt se billentyű se egér.
Hosszú power gomb segített csak.
A háttér is bug os. Ikonok mögött ha használom az ikont eltűnik, és fekete . De csak az ikon mögött, hiába frissítem a képernyőt.
Tehát újra rakom, hátha. Ha nem akkor megy vissza a W10.
Azzal nincs baj. Novembertől meg linux. Az is tud mindent.
Light distro szakítani fog rajta. -
pinnacle
nagyúr
válasz
krealon
üzenetére
Köszi! Mit is kellene csinálni? Nehogy elrontsam. E:\Teszt mappában egy Teszt nevű fájlal? Hiába adtam meg mindent engedélyt, akkor sem jelenik meg a miniatűr. Egyébként ezt miért is van? Windows 11 telepítés után, mindenkinél csak a régi videók képei látszódnak, utána meg már külön kell engedélyezni?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
krealon
üzenetére
Asztali gép. A billentyűzeten (Dell vezetékes) látom, hogy ott van rajta a hold. Az FN nincsen beragadva, mert a böngészőben az F11-et megnyomva teljes képernyős lesz és nem a pause/play gomb lesz az aktív. Ez igaz a kereső (FN+F9) és a többi médiavezérlő gombokra is (FN+F10-12).
-
niiks
csendes tag
válasz
krealon
üzenetére
Újra telepítettem a Windowst.
Eddig ugyan az a hiba nem jött elő (fagyás), viszont az egyik újraindítást követően ez a kép fogadott. Valamint egyszer magától újra indult a gép.
Memóriadiagnoszitikát csináltam, ott nem jelzett hibát. A processzor normál hőmérsékletű, Samsung M2 NVMe SSD rendben van. Esetleg videokártya (Radeon RX 570) vagy alaplap hiba lehet?
-
Geth
veterán
válasz
krealon
üzenetére
Bekapcsolt Fast Startup mellett kikapcsolás után (nem restart, nem teljes leállítás, csak sima Shut down, ami ilyenkor ugye olyan amilyen) induláskor is van POST, be tudok lépni az UEFI BIOS-ba (megjelenik a felirat, a megfelelő gombot tapicskolva).
A firmware nem tudja/-t nem érdekli, hogy én Fast Startuppal indítanám az os-t.
(Most próbáltam ki
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.akkor max elrejtem. (Hogy is tudom?el veszem a betüjelet?)
Köszi, a kérdés eldőlt!