Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
teptep
üzenetére
Az AIDA-ban valóban be van pipálva a popcnt, CPU-Z-vel néztem előtte és ott a listán nem írta, csak az SSE4.2-t. Tudom az AI hülye de a chatgpt is azt mondja, hogy ez a proci nem ismeri a popcnt utasításkészletet...
Mindegy.
Viszont nem értem akkor miért nem tudom a hivatalos 24H2 isot mountolva cmd-ben a setup /product server paranccsal frissíteni erre a verzióra. Ebben a videóban mutatják ezt a módszert, meg itt a valaki által linkelt neowin oldalon is ezt a módszert írják. [link] A kommentekben is tömegesen és egységesen mindenki azt írja, hogy működött neki. Lehet neki kéne menni egy clean installnak? Csak szerettem volna ezt elkerülni és inkább frissíteni, hogy ne kelljen újra belakni a rendszert

@King Unique: ma dobta fel először ezt az üzenetet az update, azért "nem esett" le eddig. Ráadásul még tegnap is ment fel frissítés ahogy nézem a frissítési előzményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mindegy.