Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Oldman2 #28228 üzenetére
A hivatalos listában nincs benne a 2667, de rengeteg másik (pl 27xx) szerepel a listán.
-
Oldman2
nagyúr
Játék célra, Win11-et futtatva az Intel Xeon procis gépek gond nélkül használhatóak?
A Xeon procik, mondjuk egy 2667v3 melyik Intel generációval hozható össze (a Win11 processzor kompatibilitása/elvárása miatt)? -
tomp
félisten
válasz
King Unique #28220 üzenetére
Igen tudom de azért valljuk be a 24H2 erősen kezdett a bugok terén.
Mikor kijött a 23H2, felraktam és minden tökéletes volt. Kijött a 24H2 erre kaptam egy Windows 11 UI-al rendelkező bug rendszert a 11. gen i3-al.
Mintha egy erősen félkész rendszert adtak volna ki.
Ha jól olvastam most a 24H2-vel változtattak valamit a rendszer alapján vagy micsodán. Szerintem 25H2-re fogják teljesen összerakni. -
Csorbi
addikt
válasz
zorzy4 #28218 üzenetére
És mi a gond az Intel driverrel, miért jelöli felkiáltójellel? Milyen verziójú driver van most pontosan rajta? Próbáltad eltávolítani, és hagyni hogy hátha ő talál hozzá valamit?
Mondjuk ez egy (régóta) nem támogatott hardver, a legutolsó Windows 10-es Intel HD Graphics driver is KILENC évvel ezelőtti, a Windows 10-et is éppenhogy még támogatta.... -
-
King Unique
titán
válasz
Rexcor #28221 üzenetére
Mint már leírták, az alapértelmezett beállítás ott eleve a "Nincs konfigurálva", annál nincsen a funkciófrissítés célverziója korlátozva. Ahol "Engedélyezve" vagy "Letiltva" szerepel, ott teljesen nyilvánvaló, hogy azt a felhasználó módosította.
Vagy ha esetleg nem a felhasználó, akkor meg valamilyen 3rd party tákolt Windowst telepített amiben az meg van buherálva, vagy valamilyen 3rd party rendszerbuheráló program piszkált bele, de ezek már kissé erőltetettek. Ennyi, erre más logikus magyarázat nincsen.
-
Rexcor
őstag
válasz
King Unique #28217 üzenetére
Az a vicces hogy én ezt nem módosítottam korábban, legalábbis nem emlékszem rá hogy hozzányúltam volna
-
King Unique
titán
Végül is ráér még a váltás, mivel ugye a Home és Pro kiadásoknál a Windows 11 23H2 verzió 2025. november 11-ig, azaz még kb. fél évig támogatott. Viszont utána a további támogatáshoz már eleve újabb verzióra kellene váltani, ha addigra megjelenik a 25H2, akkor az az elején szintén bugos lehet bizonyos hw/sw környezetekben, ami a havi kumultív frissítésekkel idővel javulni szokott, a Windows Update is először csak opcionális frissítésként fogja felajánlani 24H2-re.
Vagyis ha a 24H2-t most szapuló felhasználó a 25H2-től várja majd a megváltást, akkor azzal az elején nem feltétlen lesz előrébb. -
King Unique
titán
válasz
Rexcor #28208 üzenetére
Ha stimmelnek a rendszerkövetelmények, akkor normál esetben nyilván fel kellene ajánlani a Windows Update-nek a frissítést 23H2-ről 24H2 verzióra. Na persze ha a felhasználó által önkényesen meg van piszkálva a Windows Update működése csoportházirendben mint utólag kiderült, akkor nem meglepő ha nem, csak akkor ezzel eleve tisztába kellett volna lenni, ha maga a felhasználó módosította az alapértelmezett beállítást (nem konfigurált) másra...
-
Rexcor
őstag
Megoldottam közben, Csoportházirend szerkesztőben és manuálisan hozzáadtam a 24H2-t, így most felhozta frissítésként.
-
Rexcor
őstag
válasz
King Unique #28203 üzenetére
Persze hogy megfelel minden követelménynek, alapból Win 11 Pro-t telepítettem rá 2 éve amikor megépült az új gép és azóta a 23H2 is Windows Update-n keresztül lett frissítve. Azt tudom hogy még támogatott, csak azt nem értem, hogy mi az oka hogy még mindig nem hozta fel frissítésként.
-
zseko
veterán
válasz
Csorbi #28205 üzenetére
Nem volt semmi extra jele ami miatt fel kellett volna tűnnie... A cuccaim (Desktop, Downloads, stb. mappák) már régen át lettek helyezve másik meghajtóra, hónapokkal ezelőtt néztem rá, úgy rémlik akkor még simán 30+GB fölötti szabad hely volt. Programokat mostanában nemnagyon telepítgettem, csak használtam a gépet a meglévőkkel, a játékoknak pedig szintén egy külön ssd van, a C:-vel nem igazán csináltam bármit is, a többi meghajtót használtam, a 24H2 frissítéssel sem foglalkoztam eddig, csak most kezdett érdekelni. Evvan, de most már tudom mi van, és mi a megoldás
Csak rohadtul nincs kedvem újrarakni a windowst, bár inkább a programokat rá, és újra mindenhová bejelentkezni... -
zseko
veterán
válasz
Csorbi #28202 üzenetére
Eddig kerestem hogy mi lehet, úgy tűnik talán végre valamit találtam:
Ez alapján ha jól értem, kevés a tárhely... Ami igaz is volt, pár napja vga cserekor nem tudtam telepíteni a vga drivert mert 6GB volt szabadon
Csináltam helyet így jelenleg 20GB szabad, de amúgyis azon gondolkodtam hogy veszek egy másik M.2-es ssd-t, ez egyébként is csak 250GB, és vagy átrakom rá Macriummal, vagy csinálok egy tiszta telepítést, egyébként is ráférne már.
-
King Unique
titán
válasz
Rexcor #28197 üzenetére
"A gépem viszonylag új (7800X3D, 4090 stb.) szóval nem teljesen értem hogy mi az oka hogy még nem vált elérhetővé automatikusan"
Nem a CPU-t kell itt írogatni, hanem hogy megfelel-e maradéktalanul a PC a rendszerkövetelményeknek, a PC Health Check alkalmazás mit mutat.
Egyébként meg eleve megoldható manuálisan is a verziófrissítés 24H2-re, lásd #26176, nem feltétlen kell arra várni, hogy a Windows Update felkínálja.
Annyira azért nem sürgős, mivel még a Home és Pro kiadásoknál is a Windows 11 23H2 verzió 2025. november 11-ig, azaz még 5 hónapig támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Linux kezdőknek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest