Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Geth
A kérdés továbbra is adott, szerinted hol tudok MAGÁNSZEMÉLYI mivoltomban EGYETLEN gépre érvényes EGYETLEN Enterprise licenszet venni?
"Nekem ntlite nélkül sikerült megugrani a gyomlálást, nem használtam külső szoftvert."
Egy nagyon egyén függő szitu, hogy ki és mit és mennyit akar belőle kiszedni.
Én is megtudtam oldani csak nem annyi mindent és azokat kigyomlálni amiket én szerettem volna. NTlite meg a hasonló módszerek ugyan ezt megoldották, csak éppenséggel hosszabb távon pl. frissítéseikkor akadtak ezekkel a verziókkal gondjaim. Nyilván ha eleve valami benne sincs a rendszerben, akkor nem kell eltávolítanom, és az eltávolítása miatt a rendszer sírni, én meg szívni nem fogok.teptep
Nagyon köszönöm! Bár tényleg nem volt szükségszerű megtenned, de köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Xbox One / Xbox Series játékok
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest