- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Geth
A kérdés továbbra is adott, szerinted hol tudok MAGÁNSZEMÉLYI mivoltomban EGYETLEN gépre érvényes EGYETLEN Enterprise licenszet venni?
"Nekem ntlite nélkül sikerült megugrani a gyomlálást, nem használtam külső szoftvert."
Egy nagyon egyén függő szitu, hogy ki és mit és mennyit akar belőle kiszedni.
Én is megtudtam oldani csak nem annyi mindent és azokat kigyomlálni amiket én szerettem volna. NTlite meg a hasonló módszerek ugyan ezt megoldották, csak éppenséggel hosszabb távon pl. frissítéseikkor akadtak ezekkel a verziókkal gondjaim. Nyilván ha eleve valami benne sincs a rendszerben, akkor nem kell eltávolítanom, és az eltávolítása miatt a rendszer sírni, én meg szívni nem fogok.teptep
Nagyon köszönöm! Bár tényleg nem volt szükségszerű megtenned, de köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest