Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
akva
tag
válasz
5150head
üzenetére
Naramon-al nyomulok én is, de Magus Elevate helyett inkább Magus Repair-t használok, így egy füst alatt feltöltöm a Void Stalkert is, meg jól jön egy kis pihi.
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ha crit-re van húzva a fegyver, ilyenkor befigyel pár piros is, bár csak mutatóba (de azért jó nézni). 
Elevate helyett inkább egy Magus Lockdown-on töröm a fejem, Vauban-nál is szeretem azokat a kis troll csapdákat.

A melee-ző arcane-eket nem ismerem még. Az Arcane Fury biztos jó, de olyan ~ 120% körüli melee damage van a Kronen riven-emben (oké, a fury mondjuk bárhol használható lenne, és erősebb is). Arcane Strike-ban, vagy Avenger-ben gondolkodom inkább.
Spy-ra én már inkább Ivarát vinnék, van valami augment-je, amivel átmegy a lézeren is. Mondjuk olyan gyors sosem lesz, mint a Wukong, és etetni kell orbokkal rendesen (Zenurik kevés, ha channeling ability-ről van szó).
A majombráner meg valóban elég "signature" tulajdonsága a wukinak, emiatt sajnálom én is, de belegondolva, az iker, vagy a cloud walker sem kevésbé signature ability-k.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük. 
Plague Kripath-ot már lecraftoltam, de még nem döntöttem el, hogy milyen zaw-t is akarjak igazán. Valami olyasmi kéne nekem, mint az Orthos, mert imádom, hogy gyors. Tehát lehessen vele folyamatosan menni (ne akadjon meg kombózás közben), legyen nagy attack speed-je, a többit még nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3070 GamingPro OC hibátlan, Vác, személyes átvétel
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 16 Pro 128GB White Titanium ! 3Hó Jótállás
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Közben benyomok egy life support kapszulát, felvakarom a földről a döglődő macskát, stb). Ezzel support is vagyok (gyógyulnak mellettem a többiek is), és 50%-os Void Stalkerrel jövök ki, ami már elég egy narancs crit-es visszatéréshez.
Ettől még wuki marad a wuki. Én az összes többi frame-nél sírok, hogy nincs nekik cloud walker-ük.