Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog (1)

Van egy nagy problémám a játékban.
    Sok fegyót felfejlesztek és ami érdekes (ez nem azt jelenti, h jó is pl. magasabb szinteken, vagy adott pályán, etc) azt megtartom, gyakran elmegy 4-5 forma+catalyst. Ezután meg nem akarom eladni, de hely az nincs. Sokat beleöltem maxolás, formázás, ismét, ismét...
    Melee a gond főleg, itt a lista, mit tartsak meg?
    1. kat: elngedném
    -atterax: poén, de nem annyira stílusom, nem hoztam ki a maxot belőle szerintem
    -broken scepter: nem mertem eladni, amúgy nem vagyok oda érte, de lehet később vmihez kell ez és hát nem bolti cucc
    -broken war: dettó mint az előző. Sokan imádják, sztem csak közepes-jó cucc. De később ez kell a war-hoz, nem?
    -cerata: ez a dobó melee, megmaradt, hátha lesz még ilyen teszt
    - ether reaper: nem szeressem, bár elvileg ez is endgame képes, lehet a stance ezen sem a legjobb

2. kat: mittomén:
    -dex dakra: most kaptam, sztem a dakra prime jobb, vagy csak a stance sz@r amim van ehhez
    -jat kittag: poén, de elég lassú. Viszont ha odab.sz, akkor ott behorpad a talaj
    -masseter: fura vicces izé, csak maxoltam, nem költöttem rá, lehet nem érdemes, annyira nem stílusom elsőre

3. kat: megtartanám:
    -dakra prime: friss, imádom, arbi hentelős csoda, szép is ez marad tutira
    -dual ichor: indexes gyors crit "bomba" volt, rengeteget öltem bele/vele
    -hate: király kis kasza, sok időt áldoztam rá, infected mapokon csodás kis szerkezet, maradna
    -heliocor: scannernek gyártottam, magas krit, még arbin is jó volt... úgy lvl 80-ig tűrhetően öl, utána lassan öl. Marad mert még kavat scan vár rám
    -hirudo: indexre készült, krit+life steal. Nincs CC, csak indexre. oda viszont királyság
    -zenistar: hely is járt vele, felesleges eladni, mondjuk nem is használom
    -ninkondi prime: fain, vicces, sokat nem használtam még, most tudtam legyártani mr 14 miatt
    -silva&aegis prime: marad, fura cucc, de szeretem.
    -tipedo prime: most lett kész, ismeretlen még

sok kard:
    -dragon nikana: ez csak lett, sokat nem használtam
    -nikana prime: szeretem, ha nikana, akkor ez az.
    -skiajati: umbra hozta, nika prime szvsz jobb, nem? Mondjuk 2 umbra lottal van benne lehetőség, nem sokat használtam még. Vmit olvastam, h vannak vmi passzív extrák amit ez ad a warframe-nak?
    -prisma skana: kipróbáltam csak, nem tudom, h vmihez később kell-e, a bright mod 15 p körül van, lehet ennyit nem ér.

Nincs több slotom, tutira el kell engednem párat. Mi a tapasztalat, vélemény, melyik az, aminek később is hasznát veszem? :R

Új hozzászólás Aktív témák