Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Rickeffe & drachoHUN & Źşë'

Köszi, köszi. Akkor csak a modhelyeket lehet. Egyik videós félmondatát érthettem akkor félre. A modhely formázásról tudtam, azt értettem is, hogy miért kell, de azt hittem másra is jó.

Egyébként ez a játék érdekesen kelti a szabadság illúzióját, hogy azt csinálsz amit akarsz. Aztán igazából meg most is csak nézek ki a fejemből, hogy merre haladjak tovább. :)
    Nézegettem a questeket, hogy melyiket tudnám csinálni, de egyet sem találtam. Van egy csomó BP-m amikhez még alapanyagot sem tudok szerezni. Csak úgy vannak, majd egyszer jók lesznek.

Úgyhogy jelenleg próbálom a Mastery 3-at elérni, más ötletem jelenleg nincs.

Źşë' Az az alkalmazás nekem azért "felesleges", mert így is nagyon kevés időm van játszani, szóval feleslegesen jelezne a legtöbb esetben.

Tényleg, van egy alert mission (vagyis tegnap volt) aminél nem tudom mit kell csinálni. Talán tradelni vagy nem tudom. De nem harcolni az tuti. Nem emlékszem pontosan de mintha Lotus képe lenne a küldinél. (Ez így jó, hogy nem tudom rendesen elmagyarázni, legközelebb mentek képet inkább.)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés