Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Rickeffe & drachoHUN & Źşë'
Köszi, köszi. Akkor csak a modhelyeket lehet. Egyik videós félmondatát érthettem akkor félre. A modhely formázásról tudtam, azt értettem is, hogy miért kell, de azt hittem másra is jó.
Egyébként ez a játék érdekesen kelti a szabadság illúzióját, hogy azt csinálsz amit akarsz. Aztán igazából meg most is csak nézek ki a fejemből, hogy merre haladjak tovább.

Nézegettem a questeket, hogy melyiket tudnám csinálni, de egyet sem találtam. Van egy csomó BP-m amikhez még alapanyagot sem tudok szerezni. Csak úgy vannak, majd egyszer jók lesznek.Úgyhogy jelenleg próbálom a Mastery 3-at elérni, más ötletem jelenleg nincs.
Źşë' Az az alkalmazás nekem azért "felesleges", mert így is nagyon kevés időm van játszani, szóval feleslegesen jelezne a legtöbb esetben.
Tényleg, van egy alert mission (vagyis tegnap volt) aminél nem tudom mit kell csinálni. Talán tradelni vagy nem tudom. De nem harcolni az tuti. Nem emlékszem pontosan de mintha Lotus képe lenne a küldinél. (Ez így jó, hogy nem tudom rendesen elmagyarázni, legközelebb mentek képet inkább.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest