- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz
üzenetére
Szerbusz!
PCn vagyok, de most éppen szüneteltem mert nincs mit csinálni...

Angol wikia nagyon jó ha megy az angol.
Az elején olyan nagy választék nincs. Fegyvereknél van a standard sebzés és multishot ami szinte mindig alap.
Elsődleges fegyvernek a Braton Prime-ot ajánlom. Könnyen megszerezhető és jó fegyver és érdemes formákat ölni bele.Amit még nagyon javaslok, az Ignis Wraith. Küldetésből lehetett megkapni, de klánoknak van BPje. Sokan ingyen is adnak egyet, ha látják hogy nincs neked. warframe.market-en keress rá.
Frameket egyénileg kell modolni, attól függően mire használod az adott framet.
Fegyverek, ha nem valami nagyon speciális (pl. Destreza), akkor vagy sima sebzésre, kritikus sebzésre vagy elementál sebzésre modolsz. Típusra nem éri meg (vágó, tompa, stb.), csak speciális esetekben. Általában a elementál sebzés a legjobb, mert mindenre hat a +%-a.
Corrupted modok fontosak lesznek, amiket az Orokin Vaultokból lehet szerezni. (Derelict küldetéseket kell csinálni Dragon kulcsokkal),
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest