Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem a játékot (50 órám van benne Steamen) és érdekel minden egyes részlet.
Nagyon szeretném megtanulni a Modolást. Sok videót néztem, de nem igazán mondják el, hogy mit miért és mikor érdemes cserélni stb.Itt egy album a jelenleg használt főbb modokról, de valamiért néha még mindig úgy érzem, hogy gyenge vagyok az ellenfelekhez képest.
Jeleneg a Phobos bolygón vagyok, lehet rossz sorrendet választottam és ott már erősebbek? Erről sem találtam semmi infot, hogy hogyan érdemes haladni.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 14" M4 16GB RAM 512 HDD (asztrofekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 85% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF gaming x670E-Plus Wifi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- DELL Latitude 5530 15.6" FHD IPS Core i5 1235U 16GB RAM 512GB NVME SSD 1 Év Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest