Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
H_András
tag
válasz
üzenetére
Mindenféleképpen próbáld ki, lehet játszani bőséggel plusz fizetés nélkül is (ha nem vagy pic.ás játékos)... Később természetesen előjönnek a kényelmi szempontok,ami miatt érdemes majd beleölni egy kis pénzmagot, sztem meg is érdemlik a fejlesztők. Kezdetben frusztráló lesz a nyersanyaghiány a komolyabb dolgokhoz, de ha meg tudod állni, idővel lesz az is, amint unlockolod az újabb bolygókat kifelé. Játékosállomány mindig van, ha társak kellenek valamihez. Kezdő vagyok én is persze, de ha nem leszel függő, és nem szánsz rá extra pénzt, akkor is nagyon jól szórakozol - már persze ha ez a stílus jön be neked, és nem a körökre osztott stratégia

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest