Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Nekem meglett végre pár napja, közben annyi xp-t szereztem hogy tele volt már a csík és másnap toltam a 8-ast is.

Néhány tipp az ugrálóshoz:
-Nova tényleg nem műxik, próbáltam én is, viszont a Valkyr hookja lehet még megy, azzal elvileg könnyedén fel tudod húzni magad a körplatformokra, akinek van esetleg tehet egy próbát.
-Lassú frame kell hogy legyen idő célozni és lőni a pöttyöket, Rush-t semmiképp ne rakj be, Marathon-t viszont annál inkább, hogy ne fogyjon el idő előtt a stamina.
-Minden ugrás után ahol meg tudsz állni várd meg míg visszatöltődik a stamina, nem kell sietni, kapkodni (nem időre megy
), csak szép lassan, megfontoltan haladni.
-Ha jól emlékszem az első kivételével mindig hátraszaltóval érkezel meg a körplatformokra, arra kell figyelni hogy mikor felfelé szaladsz a platform vége felé kell nyomni egy ugrást hogy jól érkezzen.
-Mindig figyelj a célkeresztre meg az iránygombra hogy jó irányba legyen mikor ugrasz. Én úgy b@sztam el legtöbbször hogy felfelé szaladt a falon mikor hosszába kellett volna....A 8-as mastery piskóta, csak guggolva kell menni végig és hátulról leütögetni az ellent. Ha lopakodsz akkor se vesznek észre ha egy mérerre vagy tőlük és éppen rád néznek...

Új hozzászólás Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), csak szép lassan, megfontoltan haladni.