- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
Valami van benne de azért ha én már chaost nyomok ott már gáz van és az kell hogy egymást szetlojek...
Amúgy ti milyen burst riflet vagy valami olyasmit ajanlotok (pl synapse csak kisebb szinten) egy barátom a burstokat szereti de meg csak mastery 2.
Ennek nagyon örülök hogy akadt egy ilyen meretes ,,partfogom"
Ha gepnel vagyok mindíg van akció.. Két pajankent stalker vagy a trió. Nameg pénteken egy ujoncommal frostot fogunk farmolni gondolom neked van fegyvered amivel az a nyomi páncélos szutyok két lövés
oda johetsz ha van kedved. Nameg egyszer majd ha van kedved két ujonc látni szeretné lephantist. Nekem meg egy nekros system hiányzik ha majd lesz kedved johetsz.
De nem ér 6 másodperc alatt megölni
ha van skypeod bejelolsz? Mi ott szoktunk beszélgetni és egyszerűbb lenne
Emellett ha megengeded lenne pár kérdésem hozzád amit elfelejtek fórumra kiírni
a skypeot nevemet ki fogod tudni találni
amúgy valaki tudja hogy is néz ki a hyena pack? Ja meg meg van egy tervem de ahoz jó erős emberek kellenek
szeretnék egy sedna kappa wave 70 környéki eredményt elérni és szerintem ez egy nagy buli lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- Lenovo Thinkpad X230 TABLET,12.5",HD IPS KIJELZŐ,i5-3320M,4GB DDR3,320GB HDD,WIN10
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha gepnel vagyok mindíg van akció.. Két pajankent stalker vagy a trió. Nameg pénteken egy ujoncommal frostot fogunk farmolni gondolom neked van fegyvered amivel az a nyomi páncélos szutyok két lövés
De nem ér 6 másodperc alatt megölni