Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Emberök, kész lett a Rhino Prime tegnap előtt. A normált nem próbáltam, de valami eszméletlen jó karakter!!! A Boltort is kifarmoltam, eddig 3 formám van benne, még egy, és kész.
Viszont: kellene a brakk, farmolom, mintha nem lenne holnap (már van 5 BP-m, 6 receiverem - 1 tetves kis barrle kellene), viszont vagy lefagy a játék, vagy csak az üzeneteket küldik, de nem jelennek meg. Idáig 2x volt fagyásom (ebből egyszer felvettem a barrelt - ami utána elveszett), vagy egyszerűen b-sznak megjelenni....másnak is van ilyen, vagy csak velem cseszik ki a játék? Írtam a supportnak, hogy adják vissza a barrelt (eddig több, mint 400 invasion runt csináltam), várom a válaszuk....@Durma: Nyxbe NEM kell power duration, csak range. Az lenne a jó, ha 40mp-es durationje lenne, aztán nem tudnád addig használni, amíg le nem telik, pláne, ha szobáról szobára járkáltok.... Az alap éppen elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest