- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
Emberök, kész lett a Rhino Prime tegnap előtt. A normált nem próbáltam, de valami eszméletlen jó karakter!!! A Boltort is kifarmoltam, eddig 3 formám van benne, még egy, és kész.
Viszont: kellene a brakk, farmolom, mintha nem lenne holnap (már van 5 BP-m, 6 receiverem - 1 tetves kis barrle kellene), viszont vagy lefagy a játék, vagy csak az üzeneteket küldik, de nem jelennek meg. Idáig 2x volt fagyásom (ebből egyszer felvettem a barrelt - ami utána elveszett), vagy egyszerűen b-sznak megjelenni....másnak is van ilyen, vagy csak velem cseszik ki a játék? Írtam a supportnak, hogy adják vissza a barrelt (eddig több, mint 400 invasion runt csináltam), várom a válaszuk....@Durma: Nyxbe NEM kell power duration, csak range. Az lenne a jó, ha 40mp-es durationje lenne, aztán nem tudnád addig használni, amíg le nem telik, pláne, ha szobáról szobára járkáltok.... Az alap éppen elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Metal topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest