Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Francia91 #16773 üzenetére

Nálam most az a divat (szerintem állítottak rajta) hogy arcade-ban simán feldobál 1.7-2.0-t is.
    A másik (amiket tettem be az elmúlt napokban is) a "veszett ügy" meccs. Semmit sem tudok csinálni fölesleges az egész, free frag vagyok semmi más.

jah meg ha már pályák : pár hete megjelent a "légi hódítás" nevű agyrém. Tegyünk be a korábbi sima légi csapás pályák közepére 1-3 random légi pontot amit el lehet foglalni, miután úgy szétnyújtottuk a pályát, hogy a szerencsétlen játékos csak a középső pontig szó szerint 5 percet repül padló gázon. Bomberrel esélyed sincs kilőni a célpontokat, mert 3-4 percig kell úgy repüljél, hogy már szembejöttek, meg beálltak mögéd az ellenséges gépek, csatarepcsivel ugyanezért nem tudsz földit szedni, mert egyszerűen nem tudsz odaérni, az nem megy, hogy percekig repülsz és a 2-3 mögötted lévő gép ellen tartod is a gépedet, meg azért a földire is figyelsz.
    De tudsz szerencsés esetben 1-2 zónafoglalást csinálni. Igaz T2-T3 feladatok között AB légiben semmi ilyen nincs, de tudsz ilyet. Az, hogy X db bázist bomberrel, vagy csatarepcsivel földi unitot kiszedj, az nem fog menni, mert úgysem érsz oda.

Amúgyis azt vettem észre, hogy szépen csendben ez a dobj ki bomberrel X db bázist feladat egyre nehezebb lett. Erősítettek a bázisokon is, de a fő gond, hogy a reptér birtoklást (domination) ahol nincs is bázis száma nagyon jelentősen megnövekedett (aztán még én kapom a crew lockot mikor a negyedik meccsből is instant kilépek, amin ugye nincs is bázis amit kidobhatnék, tehát tök fölösleges a meccsben maradnom); plusz ugy rengeteg légi hódítást is kapunk, sima hagyományos légi csapás, ne adj' isten frontline (ami amúgy a kedvenc módom mai napig) meg már fehér holló katgeória :(
    És mintha figyelné az algoritmus, ha az a feladat, hogy szejek ki X db bázist, akkor 4-5 reptér biroklás, majd egy-két légi hódítá, majd megint reptér birtoklás, utána nagy nehezen egy légi csapás (még az sem biztosíték, hogy akár csak egyetlen bázist is kiszedjek, de legalább az esély már megvan. Persze újabban egy körből itt sem lehet kiszórni a megerősített bázisokat, második köröd meg nemigen van).

És ezt látom igazán nagy problémának, hogy a matchmaker mintha direkt a játékos szivatására lenne beállítva.

Új hozzászólás Aktív témák