Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
B.ák meg ezt az atomos módosítást. 2 sziréna és ott van. Esélytelen a védekezés.
Minden 4. körbe bedobják. -
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Nekem ez a legritkább, hogy én mákolok be valamit. Többnyire ellenem vannak olyanok, hogy a másik repcsin átmegy a lövésem vagy szemtől szemben repülünk egymással és ő egyszerűen kifordul a lövéseim elől, persze nekem esélyem sincs. WTF?
Tuti vannak fizetett pro-k. meg streamerek akiket nézve azt mondom, nekem 10 év játék alatt nincs ilyen mint nekik óránként. Ismerek valakit aki a magyar fordításban részt vett. Neki a szemmem láttára sikerült egy teljesen másik WT-vel játszani egy ideig.
Maga az egész WT? Gondolom csak valami egyszerűsített vagy belépkedős vacak (ezutóbbiról hallottam)
kifogom próbálni ezt a hálózat restartot, bár egy időben a Vodafone eléggé gyakran nyomta és a WT nem lett jobb tőle

-
csongi
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Kolbi_30
Az fps másodlagos.KROK640
Amikor a hálózat úgy dönt átmegy rajtam minden
Ott állok az enemy cspat mellett, és egyesével szedem ki őket 30 méterről.
Volt olyan, hogy egy lövéssel kettőt.
nem csalok,
Egyszerűen van amiről a hárompálcás motor és szerver park tehet.
persze fizetett prók vannak,Androidra a játék jelent meg.
Elég friss.Érdemes az otthoni hálózatot időként restartolni.
Mikor kezd elszaródni restartolom az egészet.
utána egy darabig érezhetően jobb. -
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Egy időbe minden baja volt az AMD VGA-kkal, de akkor ezekszerint ezt kijavították

De abban egyetértünk, hogy a gépigénye nem túl vészes (bár nem bánnám ha leírnád, te pontosan milyen géppel játszol)Jah, hát ezt én is észrevettem, hogy hullámok vannak, és ezek eltérő hosszúságúak, de mintha gyűlnének. Amikor hullámvölgybe érsz, akkor napokig nincs egy rendes meccsed. Már néha ott tartok, hogy keresek, kilépek, csak hogy haladjunk, tudjuk le azokat a meccseket amik szarok lennének amúgyis. Sokszor már a töltő képernyőn meg utána még lépkednek be, látom, hogy megint fölösleges lesz játszani. és a tapasztalataim jük, tíz meccsből kb egyből nem éri meg kilépni a többi full kuka. Szóval nemrég úgy döntöttem túl drága nekem az időm ahhoz, hogy ezeket végignyomjam. Ha az első két géppel nem vagyok benne a mezőny első felébe instant quit, mert akkor a továbbiakban sem leszek.
Ha reptérbirtoklás van full bomberes presetnél? Instant quit, elvégre a célomhoz nem kerülök közelebb, minek játszanék le egy 10 perces meccset? Pláne, hogy az előző 8 meccsben is ugyanezt a szitut kaptam ... Csak hát ugye itt meg én kapok crewlockot, mert a játék aktívan bünteti, ha te a random büntit megpróbálod elkerülni. -
KROK640
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Nekem is fura, hogy vannak játékosok akik mintha tök másik játékkal játszanának, teljesen másképp történik náluk minden. Őket nem üti át, nem hal ki a lövésze mint nekem stb. Saját klántársakkal is jártam így, hogy bizonyos meccsekben együtt repülve is ugyanazokkal a gépekkel is látványosabb jobban sikerült nekik minden. Amúgy azt szerettem, hogy 3-4 ilyen alkalom után elindult a magyarázat, hogy mert ő egyszerűen jobb player. Játszott 1/3-ad annyi ideje se mint én, napi fele annyit se mint én, de vett pár prém cuccot.
Ami a magyar járműveket illeti örülök neki, de nagyon nem érintenek, relative magas BR.-es belerakva az olasz fába... persze önáló faként nem állta volna meg a helyét de : HE112B0 (1.7), egy 3.7-es BF110, egy 5.0 és két 6.0 jármű a többi 8.0 ... Jobban örültem volna ha a német fa gépeire lehet kihozni magyar festéseket mondjuk 1-200 kill-el. Akkor esélyesebben össze lehett volna rakni egy magar presetet.Androidra?

De az csak ilyen belépős cucc nem, ha nem tudsz játszani is lépjél be? (gondolom azért van a belépési bónusz is, mert azt prezentálják a boardnak, hogy naponta milyen sokan belépnek és az a "játékosbázis", nem pedig aki ténylegesen játszik is).
Mert, hogy ezt a játékot telefonon értelmesen, élvezhetően játszani kb sehogy nem lehet, abban biztos vagyok.#16391 Kolbi_30 :
mikor OC-ztam, a procimat, nekem 660-ra is felment, de 450-500 körül simán jött movie grafikán FHDban. De le van korlátozva 60FPS-re és így a CPU-t meg a VGA-t is kíméli, van, hogy a VGA-n a ventilátor egész meccs alatt el se indul. így se röccen meg, pedig a CPU-ban a turbo is ki van kapcsolva. Szóval tényleg, ha nem AMD Radeon VGA-d van akkor legalább a játék jól fut, de sajnos csalókat, furán favorizált játékosokat stb ígyis kapsz.
-
Kolbi_30
őstag
-
kigyi_23
addikt
Szombaton nem volt túl jó a játék vasárnap kifejezetten rossz volt érzésre. Hiába lőttem lepattanó volt minden is. Nagy ritkán beadott 1-1 kill-t.
Ugyanazokkal a tankokkal tegnap mentem előre mint kés a vajban. Repülőkkel ugyanez Jaguar IS-el szedtem a népet csokorba. Átmentem Arcade-ba ott is sikeres voltam kisebb BR-ben. Nem tudom mi az oka annak, hogy 1-1 nap semmit sem tudok csinálni máskor meg szinte amit eltalálok az kill. -
csongi
veterán
válasz
Francia91
üzenetére
Mikor ki irja, higy az ellenseges lovesz eszmeletlen,de mindegyik tuzel. Ez a kedvencem.
Az en loveszeim sorra elhalnak. A pro kegyelmezett loveszeit leszedni nem lehet.
Kinai orosz jatekosok szama azert ugrot meg szerintem, mert a szerverek fele ott van. A gazdasagi recesszio miatt az europai szervereket jelentos reezet lezartak. Banki tranzakciok Magyar ceg bonyolitja. Ezert is lettek magyar jarmuvek. Ha ez nem tortenik meg, akkor sosem lesz.
Siras ide vagy oda.
A jatekok 1/3 fos vagy ultra fos pl-el mennek.
Ping 70 pl 38
.
De a nullas pl szerveren is kriminalis az esemeny.
Most a keleti szerveren szopunk,melotte a nyugatin. Ugyan ezekkel az anomaliakkal kuzd a rendszer. Ehhez tarsul a jatek motorja, fizetos felepitese.
GPU 96% CPU 15.
Konzol gepek optimalizalasa a fo irany.
Megjelent androidra is a jatek.
-
Francia91
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Tudom, 2013. februárja óta játszom vele, Reál repcsiztem rengeteget, de sikerült odáig nerfelniük mindent reálban, hogy már csak be-be nézek pár meccsre hetente, inkább tankozok, de prémium cucc nélkül 7.0 felett az is felejtős, top tier meg messzire kerülős, ha nincs prémiumod....
Reálban tök jókat mentem bombázókkal, sikerült odáig nerfelniük a lövészeket, hogy az első kósza szellőtől meghalnak, aztán csak elviseled, hogy nincsenek lövészeid, és darabokra szaggatnak, miközben teheteltne vagy... Pedig fullos + Exprert képesítésű lövészeim vannak, minden fullra húzva az adott legénységen
A 4-5 kill egy B-25-össel, B-17-essel vagy A-20G-vel szokásos volt Reál meccsen a lövészek segítségével. Most ez esélytelen, már attól, hogy feltűnik a vadászgép, és egyetlen golyót elszór, meghalnak a toronylövészek....
-
Francia91
veterán
válasz
Kolbi_30
üzenetére
9.7 szovjetezek és 10.0 németezek, nálam is tele van mindent alázó, sebezhetetlen kínai nevű játékosokkal a meccs, percek alatt lealázzák a csapatunkat, én meg pattanok róluk, de volt, hogy hárman lőttük 3 felől, és kiszedett minket, alig sérült valamit egy ZT96 (P)-ben
-
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Ma volt egy meccsem 10.3 nemet...9 assist 1 foglalas..0 kill..akkor vannak ezek a csoda kinai nevu jatekosok..szembol keresztul lottem semmi megint semmi mellem lott HE lovedekkel pukk..kurva sok a csiter. Masik pelda haz mogott domb mogott lovok magam ele erre a map masik felerol fustbol 5 roncson sok novenyzeten es egy dombon keresztul lo ki...es egyre tobb.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kolbi_30
üzenetére
Vicces? Ez maximum az első alkalommal az, a másodiktól a huszadikig pech, utána meg rájössz, hogy fel vagy ültetve, mert ilyen nincs.
Manapság egyébként azzal jelzem a rendszernek, hogy átlátok rajta és ez így nem fasza, hogy amikor lekezdi ezt csinálni, akkor bezárom a játékot és lelépek.
Nagy baj továbbá, hogy régen viszonylag egyszerű feladatokat (szerezz X assitot, csinálj X crit hitet) tettek mostanában kivitelezhetetlenül nehézzé, pl még régen 3-4 critet is lőttem egy nagyobb ellenséges gépen, addig ma 3-4 meccs (tehát 15-20 általam kihozott gép) kell egyetlen crithez. De a T2-es feladat ugyanúgy csinálj 10 critet. Nem győzöm lapozgatni már a T2-es feladatokat is, hogy valami emberi idő alatt lehozhatót dobjon, és egyre nagyobb eséllyel dob be olyat amit dobnom kell. Nekem meg egyre kevesebb kedvem az egészhez.A 9.0-ás USA presetem 4+ éves, és a gépek fejlesztése mind az első soros modifikációnál tart. Igaz, hogy csak 60-70 meccset mentem velük ezidő alatt, de 6.3 felett már kétszer 7.0 felett pedig nyolcszor meggondolom, hogy akarok-e én játszani azon a BR-en?
A stock gépekkel meg kb nem csinálsz semmit dolog ismerős, 4.0-tól vettem észre anno ezt, ezért is akartam egy időben a "mozgó BR-t" bevezetni mert egy gép ami mondjuk 5.7, az full stockon még 4.0-nak se nagyon megy el. Ha ehhez még egy kicsit fel is dob, akkor simán vagy gyakorlatilag 3-4BR hátrányban.
Szerintem 8-9BR felett már arról szól a játék, hogy öntsed bele a pénzt mint állat, a prémium csak egy kötelező minimum, ahogy az is, hogy te (tíz)órákat töltesz a játékban, free fragként. -
Kolbi_30
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Vicces
Nekem mikor crit kell akkor bármiről lepattanok..vagy overpenelem minden érdemi sérülés nélkül...esetleg ha kurva nagy makom van kill..termeszetesen ha engem lőnek akkor azonnal pukk..akkor is ha csak karcol.most fejlesztem a 11.7 nemet leopardot...de igy nagyon szar... Mert vagy kb semmit mem csinalol vagy nagyon minimalisat.. -
7Sony7
addikt
Neken azt mondja már meg valaki, hogy a bmp-1 rakétáját hogy kell irányítani? Nekem elrepül jóval a cél fölött. Nem tudom úgy irányítani, mint a marder rakétáját. A tesztpályán szépen tudom irányítani, de a rendes játékban nem.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Érdekes amit mondasz, mert én is ezt tapasztalom. De ezt a legegyszerűbb egyébként megoldani : nekem van egy 4.0-ás presetem (3db P4 és egy P51) és abba szoktam belerakni a pengehátú Mustangot ami 6.0. Ettől úgy feldob, hogy a 4 gépből bármelyikkel szembejön egy ellenfél az tuti uptier kill lesz.

De egyébként gondolkodok már a hivatalos fórumon egy postot írni arról, és leginkább megkérdezni, hogy miért user unfriendly ez a játék?
Pl amikor az a célom hogy szedjek ki X db bázist, és kimegyek egy olyan presettel amiben 2-3 bomber is van, - ne talán csak bomber - akkor egészen hulla biztos, hogy reptérbirtoklást kapok ... És vagy kilövetem a gépeimet úgy, hogy esélyem sincs lehozni a feladatot, vagy kilépek és még én kapok 8 perc crew lock büntetést. Mikor a játék a hülye ...
De ha pl X assitot kell összehozzak, akkor egész délután csak és kizárólag killjeim vannak, és még sorolhatnám. Elképesztően durván kilóg a lóláb, ahogy szivatni próbálják a játékosokat.
Lehet, hogy Moszkvában ez a szokás (hiába próbálja eltakarítani a nyomait, ne felejtsük el, hogy ez egy orosz játék), de a világ értelmesebb felén inkább a user friendly berendezkedésre hajlanak. -
wednesday
őstag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Hát eskü én szívesen nem teljesítenénk egy ilyen feladatot csak hogy játszak pár jó meccset.
Már csak olyan kötvény feladatnak örülnék jobban, hogy játsz 10 db uptier meccset.
-
Kotomicuki
senior tag
Amióta aktív a nyerj meg két csatát, amiben elpusztítasz 1-1, +1 BR-os járművet kötvény feladat, azóta csak +0.7-es csatákat ad a script rank III-ban (még nincs nagyobb sorom), megszűnt a szinte állandó +1.0..., "érdekes" - nekem így se rossz..., és még nyerünk is hébe-hóba.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Kotomicuki
üzenetére
- Nem, nem vihetők át egyik szezonról a másikra maguk a feladatok. Az azokból kapott kötvények viszont IGEN.
- Egyszerre egy sima és egy "kalapos" (különleges) lehet nyitva, tehát a legjobb szándék mellett is maximum kettőt tudsz csinálni. Az egyik áll egy T2-es majd egy T3-as feladatból, közben a másik a "kalapos" különleges párhuzamosan fut mellette. Ilyenkor érdemes a T2-es feladatot is minimum T3-as járművel csinálni, mert akkor lehet párhuzamosan haladni a kalapossal is.
- Rendszeresen ezekből érem el a level 51-es járműveket, és a hozzájuk tartozó festést. Nem is kell annyira nyomni, az elején megcsinálsz pár T3-ast is, utána T2 + kalapos pörgetésből simán megvagy, ha mindennap csinálod. Optimális esetben némi szerencsével napi 15 perc játékkal is eléred amit akarsz.A T3-as (napi közepes feladatok ahogy te írod) cserélgetése nekem is drága szokott lenni, épp ezért ha 1-2 csere után nincs kedvemre való, akkor aznapra kihagyom. Ha megvan a T2-es meg a kalaposból is lemegy heti 2-3 akkor nem lesz para.

4 éve tolom így, működik. (egyetlen egyszer vettem Battle Pass-t, annyiból megéri, hogy elképesztő mennyiségű jutalmat dob rád a játék, nem győztem eljátszani a boostereket, meg rengeteg szemetet is ad (festések, mindenféle kiegészítő, minden vacak) ami sajnos nem eladható a piactéren már, pedig régen az vissza is hozta a BP árát). -
Kotomicuki
senior tag
Kérdéseim lennének a BP-hoz kapcsolódó kötvényboltban vásárolható különleges feladatokról:
- átvihetők egyik szezonról a másikra?
- mennyit lehet egyszerre nyitni (van vagy 10 lehetőségem) és mi lenne a jó taktika (egyszerre sok, aztán előbb utóbb csak-csak beérnek, vagy egymás után, esetleg pár darabbal, hogy lehessen cserélni, ha két, uolyan nem lehet köztük, de kellene a megcsinálható fajta)?
- el lehet velük (a teljesítésükért dobott kötvényekből) érni a nagyobb prémium járműveket rank III-as sorokkal, vagy csak aprópénzt dobálnak és elégedjek meg a +5 előrejutásokkal?A válaszokat előre is köszönöm!
Úgy tűnik, hogy már meglehet az IL-8-as, ha az 50, könnyű tankkal elkövetett kill-t is megcsinálom, akkor a festése is a napi belépésekkel és a könnyű feladatok teljesítésével.
A napi, közepes feladatok cseréjére ugyan elmegy a napi bevétel a legtöbb esetben, de ha lehet a következő szezonra feltankolni kötvényből és esetleg abból kiszedni egy rank II-III-as prémiumjárművet, akkor miért is ne... -
csongi
veterán
kezdődik a javítási hullám

Ismét ugyan azok ujra és ujra. -
csongi
veterán
megint sikerült ez csomag, lesz mit javítani a következő fél évben

életveszélyes 30 perces játékosok uralják a játékot. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
A Német fán kaptunk egy BF109C-t, elsőre azt hittem a többi nagy gép nem fog érinteni (pl Alpha Jet, bár a németeknél azonnal fejleszthetem), ami viszont totál meglepett, de az olasz fába integrálva megkaptuk a magyar fát, igaz csak 5.0 feletti gépekkel.
-
KROK640
nagyúr
Ma belépek, gamet indítanék, erre pont akkor jön új verzió?

-
wednesday
őstag
Nehéz szülés volt a mai első győzelem. Szerintem a csúcson kell abbahagyni.
-
csongi
veterán
Az milyen helikopteres repülési tudás jellemző, mikor függőlegesen lő felfele a rá zuhanó repülőre? Realistic, nem is lehet más.

-
Francia91
veterán
Tavaly nyár óta először találkoztam végre a Dzsungel pályával. Az öröm nem volt felhőtlen, ezt a pályát is le kellett szedálni, nem lehet felmászni a dombokra, körbeb*szták sziklákkal.... Ahol a képeken szikla látható, azokon a helyeken mindehol fel lehetett menni a dombokra
Kérdem én, minek van dombos pálya, ha semmilyen domborulatra nem lehet felmenni?
-
Francia91
veterán
Az összes meccs és szerver tele van kínai mindent alázó userekkel....
Prém jármű, kínai név = mindent aláznak érdekes módon....
-
wednesday
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
Igen van zavaró, van besugárzás jelző is. Viszont...
A célkereszted maga a fő fegyvered, a Mardernél a 20-as ágyú, a rakétád viszont nem ott van. Ez főleg BMP-1 kezdő rakétájával nagyon feltűnő, mert még nem is vízszintesen van fenn a rakéta. És mikor indítod a lövést rögtön célkeresztre akar korrigálni a fúvóka és elkezd táncolni.
Amelyik jármű a csőből indítja a rakétát is (BMP3) sokkal simább lövést lehet leadni vele.
Érdemes a cél főlé lőni,. aztán majd menet közben becélzod.
-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Valamikor ősz elején vagy nyár végén volt ez a változás, hogy spirálban megy, azóta nem ugyanúgy kell indítani bizonyos szögekből a rakétákat.
T-80-asnál már azthiszem van IRCM, T-90-esnél biztosan, németeknél meg az első ilyen jármű tudomásom szerint a PUMA (11.7-ig vannak német tankjaim, de itt csak a PUMÁ-nál van IRCM elhárító rendszerem, a 11.7-es Leo-knál vagy kifejlesztendő, vagy nincs is) -
wednesday
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Hát nem.
Főleg, hogy a lock még semmit nem jelent, még simán kitérhet, flar stb.Pláne, ha feldob 11-be és a fejem felett kőröznek 7-8km-ren és szórják a GBU-t...Legalább akkor a 3km adja be.
Itt az uptier sokkal nagyobb ugrás, mint mondjuk 4,7-5.7-6-7stb. Ott repülőkbe alig jelent valamit, tankoknál meg so-so, lehet kezelni. De itt 10-11 repülőkbe nagyon nem mindegy.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
10.0 németezek, a meccsek 60-70%-a bukta, ahogy írod, 2 perc alatt ledarálva a csapat. Ketten, jó esetben hárman maradunk egy komplett csapat ellen 2 perc után.
Ozelot korlátozottan használható, de ott nagyon jól. Igen, sok esetben előfordul, hogy simán látom a helikoptert,. de nem lockol rá, miközben Ő már abból a távolságból röhögve kiszed.... Nem egy ruszki Strela-102-es, tény
-
wednesday
őstag
Ez a 10.3 német ez most valami szörnyű. Nektek mennyi a winrate-etek 9-10-be?
Nem mintha bármikor is nézegettem volna, de azért elárul valamit a RANK és BR-ekről.
Mert nagy átlagban mindenhol 45-50-52% mondjuk. Most itt 24%.... 33 meccsre 25 vereség jutott. És ha elhúzódó körök lennének vereséggel, akkor fel sem tűnne. Csak a legtöbb a gyors káosz halál.
És még a győzelmekben sincs sok köszönet. Mondom tuti heli rush, meg égi áldás lesz érzem, azonnal légvédelemmel kezdek....nem történik semmi.
Jó, hogy nyert a csapat sokat nem tettem hozzá.Most Ozelottal is szívtam. Természetesen szétverték a csapatot 2 perc alatt és jöttek a helik, gépek. Heli 3 km-ről, tisztán!! Na mondom véged. ÉÉS...az istenért nem lockolt rá a rakéta (vagy bármi másra), szóval indítani sem tudtam. Kilőttek, a tartalékkal ugyan ezt eljátszottam..mondom még a spawn védelem tart, rálockolok. Hát ő nem és kész. Nézzem csak a zöld kört végig...ugyanúgy kilőttek.
-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
A "megy a tank fele és egyszer elkanyarodik" az az eset lehet, amikor az ellenséges tanknak van IRCM-je (rakétaelhárító rendszer)
A beleáll a földbe verziót még nem tapasztaltam, mondjuk kb fél éve nem volt előszedve a Marder, lehet összefügg azzal, hogy a rakéták pályáját módosították, és mostmár spirál vonalon kanyarogva megy a cél felé, ezt a BMP-2-esen és a Beigletpanzer 57-esnél veszem észre, azokkal játszok mostanság -
7Sony7
addikt
Srácok, az miért van, hogy a Marder- ből kilőtt rakéta néha beleáll a földbe előttem? Vagy megy a tank felé, aztán egyszer csak elkanyarodik?
Meg úgy tűnt, van olyan tank, aki észlelte a rá indított rakétát. Ezt is jelzik a modernebbek? -
wednesday
őstag
"Ez azzal magyarázható hogy a fehér kör mindig a legközelebbi tereptárgyakra ugrik amit látsz, a sárgát pedig oda fogja irányítani"
Akkor azért van az a jelenség, hogy pl. lévédelemmel egy városi pályán, mondjuk Berlin...ha alacsonyan repül egy gép és te a lerombolt emeletek közötti réseken (TPS nézetből), ablak maradványokon keresztül akarod szitává lőni, akkor az épület egyszerűen "vonza" a lövéseket? -
Urna
tag
válasz
csongi
üzenetére
Ismét linkelek akkor super -wariorként, hogy ez mindenkire hatással van.. elismerem, idegesítő.

Svéd 8.7 | 12 -3 Nuke
ha le szeretnél csalózni, akkor explicit is lehet nem sértődök meg
nincs semmi "program"
3:22-kor látható hogy nekem is rángatja a célkeresztet amikor a célzókör a közelebbi tereptágyra ugrik (oszlop).
Ez azzal magyarázható hogy a fehér kör mindig a legközelebbi tereptárgyakra ugrik amit látsz, a sárgát pedig oda fogja irányítani. Emellett pedig mivel a tps-nézet nem a csőbeli, hanem feljebb és a tank mögött van, a paralax miatt feljebb teszi a fehér kört mint amit te látni vélsz. Ezért nem csinálja ezt, amikor a csőbeli nézettel viszed a kurzort odébb. Ezt le tudod ellenőrizni azzal ha tps-ből szabadnézettel elforgatod a kamerát "lejjebb":
Ugyanaz a beállás TPS:
És TPS de elmozgatott kamera esetén:
-
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640
üzenetére
Na mondom harmadjára csak másképp lesz.
Dehogy.
Igen, jól látod, hat gépből(!), sikerült összehozni 1 assitot, egy 1 kill-t, és 2db földit. Valahogy megint mindenkit kilőttek, lelőttek előlem, bárki szembejött első találattól hullott darabokra a gép. És persze tizenegyedik vagyok, és megint veszíteni fogunk! (vesztettünk mire a kommentet befejeztem) Holott az első ötben kéne lennem és nyerni.
Jó, hát akkor már a T2-es kötvényfeladatot sem fogom ma lehozni, merthogy három próbából még csak a közelébe se legyek, egy fullos presettel, aminek 75-ös ászolt személyzete van, - 9,5 év majdnem napi játék és 21000+ meccs után - az már nekem kicsit sok(k). Elb*szták a játékot, de nagyon!
Innentől amíg nem lesz 180 fokos fordulat, bhasszák meg az összes eventjüket és battle passukat! -
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Igen, én is azt veszem észre, hogy amióta a prémem lejárt egyfolytában zaklat, hogy fizessek elő, másrészt mégjobban sz0pok. Toálisan az volt ma is az érzésem mind a két meccsben amit nyomtam, hogy free fragnek vagyok odatéve. T2-es kötvényfeladat : nyerjek egy csatát és legyek benne az első 5-ben. Volt két olyan vereségünk, ahol az utolsó háromban voltam.
" 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok" ne is mondd, már azt sem tudom hogy variáljak a letiltható pályákkal, mert ha valamelyikről leveszem a tiltást, hogy egy másikra rakhassam át, akkor a "felszabadult" pályát kezdi el spamelni. Az meg külön G3CI megoldás, hogyha pl az a feladatom, hogy dobjak ki X mennyislégű bázist, akkor elkezdi spamelni a reptérbirtoklást, ahol ugye esélyem sincs végrehajtani a feladatot, pláne, ha több bomber is van a presetemben. Aztán ha 8 percnél hamarabb kilépek, - mert nincs kedvem wastolni az időmet egy olyan meccsben ami nem visz közelebb a célomhoz - akkor meg még én kapok crewlockot, holott a játék volt hülye. Évek óta masszívan megyünk a user unfriendly irányba.
Azt már nem is említem, hoghy az új fórum egy átláthatatlan katyvasz, amit csak azok nem olvasnak akiknek kellene.#16340 wednesday : 6.3-tól felfelé nem élvezem a meccseket, sőt, messzebb megyek, néhány kivételtől eltekintve már általában 4.3 felett sem, és ami tényleg élvezhető legjobban az 2.0 alatt van.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Arról bölcsen hallgattál, hogy minden hónapba megpróbálod, ugyanis eddig csak az RB-s tartalmakat öntötted ránk, meg nagy vehemenciával megszakértetted, hogy az AB szar és pont. Szóval nekem ezt mégis kb honnan kellett volna tudnom?

1024 reál, és 21 ezer AB csata van mögöttem, és látom mindkét módnak az előnyeit. De most az AB-t nagyon elszarták, kezdek odajutni, hogy már a T2-es kötvényfeladatokat sem fogom lehozni, a T3-asokat meg el is engedtem. Pl mostmár szinte lehetetlen crit hitet lőni, ettől még mindig megvan a az feladat, hogy csinálj 36 critet. Míg régen ez egy óra aktívá játék volt, most a feladatra rendelkezésre álló 21 óra sem lenne elég ...
#16328 Kotomicuki : "Tényleg egyre xarabb ez a játék.." - el nem tudom hozni, hogy kik és mi alapján hoznak bizonyos döntéseket, de az látszik, hogy azok nem játszanak a játékkal. Egyébiránt sem értem azt, hogy miért nem user barátabb irányba fejlesztenek, miért azt nézik, hogy lehet mégjobban sz0patni az embert?
Most mióta ezt bevezették látványosan kevesebbet játszok, napi 1-2 meccset megyek szemben a régi napi 15-30 meccsel. -
Kotomicuki
senior tag
F2P, AB, amikor a kill volna a "házi feladat":
Ilyenkor a 19-ből egy sem ér annyit..., "érdekes". -
wednesday
őstag
Nem egy Strela az biztos. Drónt nem tud lelőni hiába van bemérve. Ha manőverezik valami vagy túl közel van elvéti. A nem annyira távolni helik ellen használható. Közeli heli ellen még, ha meg sem mozdul használhatatlan. Repülőre csak akkor lövök ha energiában már kifáradt, távolodik és éppen nem jön flar, szóval nagyon spéci esetek kellenek. Lehet vele alkotni, de csak akkor ha a jet el van foglalva minden mással is.
Egyszer lelőttem vele egy bamba F4 Phantom-ot. Aki full szemberepült a rakétával és a világon nem csinált semmit.
-
wednesday
őstag
Ti élvezitek a TOP tierhez közeli meccseket úgy 9.0-tól felfelé?
Olyan az egész, mint egy alacsonyabb BR arcade játékmenet felszorozva 6x.

Nem is érdekel, hogy hányat lövök meg mennyi pont, mert olyan gyorsan történnek a dolgok és borul meg az egyik oldal, hogy követhetetlen.
10.3 német. Azt hittem valamivel jobb lesz mint a 9.3, de kb egy szint.
Full uptier és sejtettem, hogy baj lesz, eleve légvédelemmel jöttem. Hát nem is csalódtam, 3-4 db KA-50 rush és széttépték a fél csapatot. Csoda, hogy 1-et le tudtam szedni Ozelottal (hát nem egy Strela), mert szét flarezték az eget, olyan volt mint augusztus 20.
Aztán jöttek a SU-25-ök és a végén bedobták az atomot. ÉS tankot nem is láttam.
Még spotolni sem tudtam semmit. A Kép a KA50-ek után készült, 2-3 perce mehetett a csata.
-
csongi
veterán
Hogy lehet beállítani, hogy külső nézetből nem rángassa fel az ágyúcsövet, ha kereszt irányba mozgatva terep tárgy bármi a látótérbe kerül?
-
Francia91
veterán
Jópár TURMST-V T-72-est szedtem ki, nem lenne feladta, ha normálisan detektálná a találatot
. Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel
Lehet izmozni, hogy milyen profi vagy, de mikor egy szaros BMP-2-esről vagy Object 906-osról is pattansz normális lőszerrel, ott azért nem user error van... Hanem találat detektálás, csakhát nem a hibákat javítják, hanem a prémium cuccokat pakolgatják a játékba"(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt
)"Igazad van, a prém fiókos, csak prémium járművel meccsező YouTube-erek videóiban azért megy 99%-ban állandó -1.0-ában, mert nem számít.... Én meg azért megyek kizárólag +1.0-ában vagy ötödik éve, még saját BR-t sem láttam évek óta, downtierről meg álmodni sem merek. 7.0.ával only 8.0 ellen, 7.7-tel full 8.7 ellen, és így tovább....
Nem konkrétan azt mondom, hogy a játékmechanikát módosítja, de biztosan van előnye annak, ha egy talicska pénzt odatol a készítőnek....
-
Urna
tag
válasz
Francia91
üzenetére
A rakéta akkor fog elérni a páncélig ha tandem warhead-es, vagy a pen-je nagyobb mint amit az era max meg tud állítani. (mivel az is kémiai, mint a heat fs)
Ha pedig nem megy a turmst kilövése apfsds-el se akkor javaslom lentebbi tiereket (nem bántás de akkor kell még gyakorolni) , mert az a tank 2 lövés a legrosszabb napokon is.
1. breach, 2. hasa. Minden orosz mbt-t ott lősz meg, mind el is pukkan . Vannak még helyek ahol van esélyed, ha elég nagy a pen, overmatcheled a tetején, de ott van hogy 1-1 kell a gunnernek meg a commandernek, nem olyan konzisztens mint a nyaka/breach. Oldalánál ha kicsi a szög első görgő is meglehetősen egyszerű lövés, főleg ilyen leo2 K magasságban amit toltál.
(meg hát a játékmechanikát nem módosítja a pénz de azt hiába írom itt
) -
wednesday
őstag
-
Francia91
veterán
10-ből 9 meccs....

1 perc után már a spawon van legalább 5 ellen, prémium járművek (Merkava Mk 2D, T-72 TURMS-T) csak rámköpnek, és robbanok, őket 4400 mm átütésű HEATFS meg sem csiklandozza....
Free userként csak szopjál, más nem jár....
Ráadásul 1 hónapja csak ugyanazon a 4 pályán játszok, a másik 10+ pályára képtelen beadni, mintha nem is létezne.... -
csongi
veterán
A legutóbbi frissítések legalja.
Milan2 730mm átötéssel leo1-et két találat nem viszi ki. A 30mm APDS meg egy lövés.
Agyfasz.
6 kör 6 vesztes csata. -
wednesday
őstag
Mérhetetlen szenvedés által sikerült német 9.3-al grindolni a 10.3-at. A Leo 1-el állandóan Leo 2-k mellett mentem. És, hogy most megvan a Leo 2 szerintetek hol játszom?
És lövöldözzem a stockos Leo2-vel, HEATFS-sel, a feljebb lévő Abrams-eket. Egy kerekes jármű sem tévedt még elém.
-
Francia91
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
"Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát."
Minden hónapban teszek egy próbát, a legutolsó 3 napja volt, így játszottam az elmúlt 10 évben párat....

De attól a Reálhoz képest sehol sincs, legalábbis abszolut nincs a gépek közt különbség, és több perces 1 vs 1, ahol a gépek közti különbségeket előnyödre tudod fordítaniDe hát honnan is tudhatnám ezt kb 10.800 Reál és kb 9.200 Arcade légi csata után, csak most kezdtem....
-
Kotomicuki
senior tag
Ez az új repcsi-lelövési rendszer beütött a szárazföldi harcokban is, mert eddig sem sokat ért a kill, de most a találatok is szinte csak megemlítve vannak, díjazva már alig - eddig is nehéz volt húzni a légvédelmet, de mostantól... A facér kellett ezen változtatni!
Tényleg egyre xarabb ez a játék...
A legénységkezelést legalább visszaállították a régi, használhatóra, remélem ebben is hasonlóan - gyorsan - járnak el.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Francia91
üzenetére
Nem szeretem az efféle vicceskedéseket, mert teljesen bagatelizálod az írásomat!
Persze tök más lenne, ha az elmúlt 10 évben játszottál volna AB légicsatát. Pl érdekelne, hogy másnál is ez van?
Eddig viszonylag jó volt, sőt több előnye volt az ABnek az RBhez képest, de most sikerült elb*szni azt, ami 2015 januárjától idáig úgy ahogy működött.Valahányszor azt hiszem, hogy ezt a játékot már nem lehet ennél jobban elb*szni a Gajin csak annyit mond : "Fogd meg a söröm".
Ráadásul a legszomorúbb, hogy arra sincs reményem, hogy hamar rájönnek és kijavítják, a one-hitel kilőhető bomberek kb 3 évig voltak jelen, mire már szinte nem volt meccs amiben bomber volt, végre rájött a Gajin, hogy valamit elb*sztak.
De elég a DO335-re gondolni, sikerült azt is 5 évre úgy lenerfelni, hogy a kutya sem használta, aztán gondolom egyszere leesett valahol, hogy ez így nem jó. Ezek azt mutatják számomra, hogy az is lehet, hogy tartósan meg kell barátkozni ezzel az új rendszerrel. Amihez semmi kedvem. Nem azt mondom, hogy minden úgy szar ahogy van ebben az új rendszerben, de vannak dolgok amiket okvetlenül változtatni kellene. -
KROK640
nagyúr
Nem tudom, hogy ki és mit állított az AB légicsatákon, de pusztulatosan fhos lett.
Rettenetesen nehéz lett eltalálni valakit, a célzásrásegítő sem segít. Nagyon-nagyon nehéz találni. Ha viszont találok akkor az vagy egyből kill, vagy severe damage, ami azt jelenti még nem esett le, de kill-t fogsz kapni érte. Szinte alig tudok leadni nem halálos lövést ha talál.
Ezzel párhuzamosan a crit hit intézménye gyakorlatilag megszűnt, ma 10 csatában (kb 50 kihozott repülővel) volt 2 azaz KÉT darab crit hitem. Assist gyakorlatilag csak akkor van ha valakit kilőttél, és utána még kilövöd a gépéből a pilótát is, máskülönben hamarabb lősz ki egy fehér hollót, mint egy critet, és az assist is hasonló gyakoriságú.Ezzel szemben a gépek úgy fordulnak mintha nem a levegőben, hanem konkrétan olajban manővereznének, a fordulóharcok pedig arról szólnak, hogy beállított flaps-al az összes kanyarodási lehetőségre rátenyerelve 75-ös ász személyezettel, fullos géppel, elnézem, ahogy a tizenötödik kört is leírjuk az ellenféllel és egyikünk sem tud a másik mögé kerülni, igaz neki két motoros gépe van. Aztán úgyis jön egy csapattársa, aki kilő. Ha ma nem jártam így 7-8 alkalommal akkor egyszer sem. Engem egyszer sem mentett meg egy társam sem.
Tanulság : a következő ilyennél kiugrok a gépből, hogy ne waste-oljam az időt.További rendkívül "élethű" jelenség : egymással szemben repülünk tüzet nyitunk egymásra, ő eltalál majd kifordul a lövedékeim elől sértetlenül. Mindezt akár úgy, hogy hamarabb nyitok tüzet. És ez is megtörtént ma többször is. MIÉRT??? HOGY???
Egy időben vártam a patcheket, verzió ugrásokat, mert több és jobb lett a játék. Egészen 1.69-ig ez igaz volt, 1.71-től a Gajinnál megmutatták, hogy elrontani is eltudják a játékot. Mostanában pedig azt is megmutatják, hogy ehhez már nagy patchnek / verzióváltásnak sem kell jönnie, ők bármikor elrontják nekünk a játékot.
-
csongi
veterán
Megint update. Orosz T55 mindent kibír, MILAN 2 rakéta 730 átütéssel a festéket karcolja.
-
Francia91
veterán
Csodálatos, még mindig....

-
7Sony7
addikt
Az egyik pályán megjelent egy drak0sha felirat, és ugrált összevissza. Ez mi lehet?
-
wednesday
őstag
De utálom mikor egy csapattárs felirata fedésbe kerül egy ellenséges járművel.
Hirtelen totál azt hiszed, hogy csapattárs jön szembe, azt nézel, hogy miért lőtt ki.
-
7Sony7
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Értem amit mondasz, és igazad van, csak lehet engem az átlagosnál jobban bosszant az ilyen. De értem, megszoksz vagy megszöksz.
-
válasz
7Sony7
üzenetére
engedd el mindig minden játékban van minden meccsen van oldalanként 1-1darab szar (és ez 1.000.000% hogy így van)
Teljesen felesleges erre koncentrálni főleg egy ilyen jó játékban ahol tényleg ritka és jók az arányok.
Nézd meg pl: fortnite, call of duty stb... fps szarokat tele vannak szó szerint hemzsegnek a csalóktól na ott nem fogsz érvényesülni.Amúgy egyetlen játék van ahol kitudták szűrni a wallhack-et az a world of tanks ott legalább az nincs és az aimbot meg buta használhatatlan egy pro gémer előbb becéloz.
Szóval ilyen téren egész jó volna az a játék csak maga az rng szívatás meg a milyen csapatba kerülsz mm miatt lesz megint a hiba mert az mindig van sose semmi se jó
nincs tökéletes. -
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Igen 5-ös bocsánat. 6.3-ba igencsak változnak az erőviszonyok, lehet én is majd hanyagolni fogom, de a fejlesztések miatt ugye azért meg kell vennem párat innen-onnan.
Az eventet csinálgatom 5 megvan a 8-ből. Azért nem lenne hátrány, ha meglenne a Jaguar, ha már úgy is fejlesztgetem a járműparkot. -
KROK640
nagyúr
válasz
kigyi_23
üzenetére
Aha.
Rang hanyas? 5?
Egyébként szerintem 6.3ig vagy egy szint, afelett már horror a játék, de a legélvezetesebb 2.3 alatt
Hiába járok USA 9.3, német 11.0, orosz 10.7, angol 8.7, japán 6.3, kína 6.0, olasz 9.0, francia 7.7, svéd 8.7, általában 4-5.0 környékén játszom, 6.3 felett pedig nagyon ritkán. Ezek a magas gépek presetbe sincsennek téve, általában olyan 8.0 környéke felett nem is használom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS notebook topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Star Trek
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem mikor crit kell akkor bármiről lepattanok..vagy overpenelem minden érdemi sérülés nélkül...esetleg ha kurva nagy makom van kill..termeszetesen ha engem lőnek akkor azonnal pukk..akkor is ha csak karcol.most fejlesztem a 11.7 nemet leopardot...de igy nagyon szar... Mert vagy kb semmit mem csinalol vagy nagyon minimalisat..

. Hasát szoktam lőni, ahogy az összes szovjet tanknak. De mikor hárman lőjük 3 felől, és csak láncolni sikerül hármunknak ennyi lövésből, kérdéseket vet fel

nincs tökéletes.