Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Basszus gyerekek, csak én vagyok naiv, és ez a játék tényleg nem tudja kiszűrni a csalókat? Mindenki csinálja, csak én nem? Jó, persze, nem mindenki, de értitek. Minden héten van egy ilyen, aki átlát a falakon, dombokon.
-
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Aircraft Finished (vagy valami hasonló) is van és az is killnek számít... Illetve ez lehet a klasszikus kill lopásnak megfelelő állapot amikor mindenki lövi, de te viszed be az utolsó lövést.
Amúgy én most kezdtem 1 hónapja és csak kis rangban tolom most húzom a rang-ös gépeket az oroszoknál. Több nemzetet is csinálok így majd lassan, de biztosan haladgatok előre.
-
csongi
veterán
ezek a kipufugó pufogások nálatok is megvan? A levegőbe jattel propossal, minden földi jármű utógyújtáson van.
-
7Sony7
addikt
Nicsak, milyen adok-kapok ment itt, tiszta szappanopera.

Amúgy ez a "Ne2p" ez egy csoport, vagy mit jelent?
-
KROK640
nagyúr
válasz
kigyi_23
üzenetére
Nah, végre, valaki más is repülőzik a topicban ezekszerint, nem csak szinte én

És igen, ugyanez a bajom vele, plusz az, hogy ezt a két új dolgot (sőt van egy harmadik is "Severely damaged aircraft kill counted") nem tudom most hová tenni. Ezek minek számítanak? nem volt elég a crit hit meg a sima kill és az assist?
Most majd ezeket is gyűjteni kell/lehet?
Mennyire lesz csodálatos mikor egy légiharcnak a korábbi kétféle (assit/kill) helyett mostmár 4-5 féle kimenetele lehet? Mennyivel kisebb esély lesz X killt vagy assistot összeszedni?
Miért jó nekünk ez?
és igen, eddig engem is megszivatott, -
kigyi_23
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Mennyinek aláfutottam tegnap. Ugye megszokta a szemem, hogy hosszú felirat megsemmisítve rövid az assist, de mindkettő azt jelenti, hogy vége. Na most piros felirat érkezik és repül ugye tovább azaz simán meg tud fordulni és lelőni is.... Hát nem vicces. Ok nem fordult még elő ilyen, de megtörténhetne. Tehát most 2 piros feliratot is kaphatok amire kill lesz belőle. Olvassam el tudom, de nem ezt szoktam figyelni, mert közbe forgolódok, hogy kit vegyek célba vagy rám van-e izgulva valaki és esetleg ki kell találnom valami trükköt, hogy ne szedjen le.
-
KROK640
nagyúr
Ma két új jelenséggel ismerkedtem meg :
Severe Damage : azaz súlyos sérülés. Tök jó, de inkább a crit hit-et javították volna meg. Most van crit is meg severe damage is ahogy láttam. Nő a káosz.
Aircraft Finished off : Ez nem tudom, hogy mi cél szolgál, (de úgy tűnik, egy olyan kill ami majd nem lesz kill).

-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Rendszeresen ezt kapom én is, hogy zsinórban képes ugyanazt a pályát, ugyanarról a spawn oldalról és ugyanabban a csatamódban beadni. Mintha nem lenne más 15+ pálya a játékban... Van pálya, amit már bő 1 éve nem is láttam (Karélia, Mozdok, Fehér szikla erőd)

#16290 BerserkGuts
A felől szoktam menni én is, de ruszki tankkal bármilyen dombos pálya büntetés
Jelenleg 9.7-ben megyek oroszokkal (T-64B, T-64A, T-72, Zsu-23, T-62 presettel) -
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Francia91
üzenetére
AB-ben, ha kilépek egy csatából, mert "nemszeretem" - map és/vagy csatamód miatt - , akkor ha az játszható a többi nemzettel és soraimmal - 9 perces bünti a kilépés - , akkor akár folyamatosan azt dobja be, újra, meg újra, nagyon sokáig.
Amikor az olasz szárazföldet elkezdtem 1.0-ban - itt nincs büntiidő - , akkor legalább 7, egymást követő csatában akart ugyanarra a map-ra ÉS csatamódba belekényszeríteni a script...
-
KROK640
nagyúr
Mai T3-as feladat : dobjak ki 6 bázist. 21 meccsből 3db volt ami nem bázisbirtoklás (tehát eleve egyáltalán neki tudok látni a feladatnak), de azon a három meccsen sem sikerült egyetlen célpontot sem kidobni.
Nyilván a teljesen véletlen műve ez... csak én gondolom azt, hogy időnként megmakacsolja magát a játék és ha fejreállsz sincs teljesítve a T3-as kötvényfeladat, mert NEM, NEM , és NEM LEHET!
Semmi gond, a tanulság az, hogy innentől csinálgatom ahogy kedvem van, ideje szarni az eventek mellett a BP-re is.
Fölösleges kűzdeni a játék úgyis megmutatja, hogy semmi esélyed sincs.
68 percet töltöttem el azzal, hogy játékot kerestem vagy épp teljesen haszontalan meccsekből instant léptem ki, vagy néha hittem azt, mikor felcsillant az esély, hogy na majd most lesz progresszió ... Ezalatt NULLA haladást értem el.Ez nem lehet véletlen, ennek semmi köze a randomhoz. Figyeli mi a feladat, és ha úgy dönt, akkor lehetetlen lesz. Ha most megváltozatnám a feladatot (jó sok SL-ért) akkor rögtön lenne frontline, meg légi csapás, mert már semmi jelentősége sincs.
Ha valaki visszaolvassa a hozzászólásaimat láthatja, hogy itt nem peches napról, vagy egyedi esetről van szó, ez bizony célzottan és programozottan így történik.
Innentől fogva fölösleges bármiféle olyan feladatra amit a játék kér tőlem azt gondolni, hogy van is esélyem véghez vinni. -
Francia91
veterán
Ma eddig 7 meccsből 6 meccsen kizárólag ezt a pályát volt képes beadni.... Nincs más pálya a WT-ben, vagy mi a szösz van?
-
Urna
tag
Volt itt szó róla a minap hogy hány kill kell a nukehoz, hát szerintem most egyéni "negatív rekordom" lett ebben
, de tegnapelőtt kifejezetten nuke-dús este volt.
8 kill, kis uptierben, és 3 cap:
Objekt 292 - HE
Majd ez egy teljes dowtierben már 9 kill, 5 assist és egy cap kellett hozzá:
M551 (76) -
-
-
wednesday
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
Lehet ezért van az agresszív lemming taktika, hogy menni előre. Vagy kilőnek azonnal vagy tényleg letarolod a pályát. És tényleg van ilyen, aki a minden közepén átrobog és nem kap lövést.
Lehet mégiscsak ők csinálják jól, mert nem ragadnak benne vesztes, szar meccsekbe, hanem csak termelik az Xp-t és a SL-t.
Velem is volt, hogy egyszer elkapott a gépszíj, hogy revansot vegyek és csak törtem előre körülnézés nélkül az utcákon, hatalmas robajjal (ez a tipikus érzés, hogy szétversz bárkit aki csak eléd mer lépni). És 5 killt és egy foglalást össze is szedtem, teljesen agyatlanul.
Csak nyugodt állapotban ez nekem nem megy én a megfontolt, taktikus játékot erőltetem.
-
7Sony7
addikt
válasz
csongi
üzenetére
Igen, ezt sem értem. Van, hogy első vagyok, (jó, nem sűrűn, de van) a következő meccsen meg 2 perc alatt kétszer nyírnak ki.
Jó ez a videó, vissznézéskor én is látok ilyeneket. Megnézem néha azokat, akik sok killt hoztak, hogy csinálják, hogy tanuljak. Megy, lő, megy, lő, még csak célba sem veszi senki. Átmegy egy mezőn, senki nem lő rá. Szembe találkozik egy ellennel, 2 másodpercig sem lő az ellen, ő meg így kilövi.
Én: bujkálok, kidugom az egyik lánckereket, puff, kilőttek. Ha megpróbálok átmenni ugyanazon a mezőn, hárman lőnek rám egyszerre. Még megyek az a pont irányába a kiindulási pontról, és hátbalőnek. Szóval érdekes ez, az biztos. -
Kotomicuki
senior tag
"Kulcsember" titulust sem kapok gyakran:
Mint ahogy talizmánt se - ráadásul most nem is Rank I.-II.-be:
De ma nagyon kegyes volt hozzám a srcipt..., mondjuk volt is mire, mivel a kihívásokban és a feladatokban meg nem nagyon engedett haladni.
-
KROK640
nagyúr
válasz
7Sony7
üzenetére
ABben egyszerű a helyzet, mert nyomsz egy R betűt azaz újratöltést, megvárod az újratöltési időt, és a fegyver rendben lesz.
RB-n vissza kell menj a leszállópályára, megvárni a javítást és visszamenni a csatatérre. Közben elmegy a fél meccs nyilván, ha egyáltalán túléled ezt. -
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
Elvileg nagyon egyszerűen lősz critet : ellövöd a fékszárnyát, futóművét, motorját (bomber esetén valamelyik lövészét) vagy a farokvezérlését. Pilótát nem, mert csoda módon az egy ideje nem számít critnek. ne kérdezd miért... tudom hatalmas hülyeség.
Azt nem mondom, hogy amelyiket akarod, mert szerintem aki azt állítja hogy azt lő el egy gépen amit akar hazudik, vagy nem ezzel a játékkal játszik.Itt inkább az az érdekes, hogy valamit csináltak azzal a feladattal, hogy 36 crit. Régen a kedvencem volt, adták az AI gépek is, plusz egy repülőn ha ügyes voltál 2-3 critet is lehetett csinálni, az annyit jelentett, hogy egy 5 killes meccsben 5-10 de akár 15 crit is meglehetett, pláne has megzörgettél mellé pár AI gépet is.
Manapság nem tudom mi van, de ha ezt feladatot kapom akkor ilyen csodák keletkeznek :
3 kill, 1 assist, mindössze 2 crit :
2 kill, 3 assist, mindössze egyetlen crit :

3 kill, 1 assist, mindössze NULLA crit :

2 kill, 3 assist, mindössze 1 crit :

Megjegyzem csak az utolsó meccsben négy critet számoltam, a végén mégis egyet írt ki, és egyet rakott hozzá a kötvény feladathoz.
Elgondolkodtam, hogy írok egy bugreportot a Gajinnak, hogy minimum is érdekes, hogy amikor ez a feladatom ez történik, de aztán rájöttem, a franc sem fog hatalmas wall of textet írni, screenshootokkal meg videókkal alátámasztani egy postot, amit jó eséllyel csak pont az illetékesek nem fognak elolvasni... Jah és azt is eltudom képzelni, hogy direkt van így.Nincs gond, akkor mostmár nem csak az eventekre érdemes szarni, hanem a BP-re is, elvégre minek szenvedjek valamivel, amire sokkal kevesebb esélyem van mint rendesen lenne?
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
A sebesség koptatással nincs gond, az megy. De ahogy leteszem a SU-t mondjuk 280-al és nyomod a féket akkor kb másodpercenként 2km/h-át hajlandó lassulni és csak fut tovább és képes leszaladni a nagy, több km-es kifutóról is a végén.
Úgy érzem a kerék fékhatása kb nulla. Lehet az is belejátszik, hogy egy másik gépnél, ha kicsi a hátsó futó azt is a magassági kormánnyal leszorítod a gépet még jobban. A Su-nál meg vízszintes a gép "fekvése" teljesen az egyforma 3 futómű miatt.
Hát akkor hasra fogok szállni, pedig egy tökéletes landolással időt lehet spórolni, mert nincs szerelés.
-
KROK640
nagyúr
válasz
wednesday
üzenetére
Én úgyszoktam lerakni ezeket a gépeket, hogy ki se nyitom a futókat, akkor úgy nagyon hamar megáll.
Nagyobb gépeknél Q és E-vel lehet óvatosan játszani, de óvatosan mert simán keresztberakhatod/törheted a gépet, ha nem körültekintően teszed.
Persze nyilván előtte érdemes a fékszárnnyakkal játszani, meg elkoptatni a sebességet leszállás előtt egy kis sinus hullámzással. -
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Én 450-400 km/h-tól nyitom a szárnyakat combat állásba, majd 300-tól landing állásba, ez sokat segít lassulni. Ezek azok a sebességek, amik alatt nem szakad a szárny. Combat állásba általában 450 km/h a határ, landing állálban 320-300 km/h az a határ, aminél nyithatod az adott állásokba a szárnyat.
-
wednesday
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a hasra szállást ME-nél. A Q-E-vel én is szoktam ügyeskedni csak akkor ezek szerint túl nagy sebességnél próbáltam és kitört oldalra és onnan is lefutott.
Az a durva, hogy a 100-as tempót sokszor nem értem el a kifutó végén, ennél gyorsabban ment. Ezek a gépek ereszkedés közben még gyorsulnak nulla hajtóműteljesítmény mellett is. Egy prop-os gépénél sokkal könnyebb, a légcsavarnak jó nagy ellenállása van.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Nincs légfékjük, sem ernyőjük
Messer 262-est 300 alatt óvatosan nyugodtan leteheted behúzott futóművel a két hajtóműre, nem esik szét a gép, és nagyon szépen lassul
(én így szoktam)
Mig 9-nél és a többinél ezt nem tudom megtenni, ott 300 alatt leteszem futóművel, majd mikor a 100-as tempót elérem, Q-val vagy E-vel elkezdek fordulni a géppel (közben féket nyomva), 100 alatt már nem törik ki a futómű a művelettől -
wednesday
őstag
Arra van valami trükk, hogy a kezdetleges sugárhajtású gépek jobban lassuljanak leszállásnál, illetve álljanak már meg a kifutón?
A Me 262-nél, de különösen a Su-9/Su-11-nél van az, hogy mikor már lent van a betonon egyszerűen nem lassul fékezéstől és képes a kilométeres kifutókról is leszaladni. Pedig 300 alatt teszem le őket...már attól félek átesik, de a kerék fékhatása meg közel nulla.
-
wednesday
őstag
A grafikában levettem a víz minőségét maxról, high-ra és végre megszűnt a villogó textúra a széleken. Ez repülés közben volt iszonyat zavaró.
-
-
Francia91
veterán
Éljen a Booster....
-
Kotomicuki
senior tag
Ilyen az, amikor (az átlaghoz képest feltűnően jól) adja a script - AB:

Ilyenkor nem "töpreng" azon, ha a StuG az oldalát mutatja, hanem már az első lövéssel kiüti - ráadásul most még szögben is volt.
A T-34-85 toronygyűrűjét is beadja 2.-3. próbálkozásra - azt ne kérdezzétek, hogy miért az egyik legnehezebb ponton próbálkozok...
M6A1 másodikra..., és csak a láncomat csapták le, semmi ágyúcső, meg szemből a motor, ahogy azt "szokta" a többi alkalomkor.
(FazekasPK yt-bernek igaza volt: a vízben úszó PT tényleg nagyon hangos - alig akartam észrevenni, ahogy a pálya szélén "kívülről" kerül(ne) az oldalamba, de a hangja végül "meggyőzött"!) -
7Sony7
addikt
Rohadna meg az összes köcsög, aki átlát a sziklákon...
-
Francia91
veterán
2 vs 20-ban nehéz is eredményesnek lenni

Amúgy meg direkt behoztam a Beigletpanzer 57-est, tudom, hogy azzal pár másodperc alatt ki tudok szedni pár spwncampert, ha már veszve is van a meccs
Hogy legyek eredményes, ha 2 perc után már maximum hárman maradunk egy komplett csapat ellen?
-
Francia91
veterán
Spawncamperek irtása....
-
wednesday
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
Hidd el, ha nem látnád, hogy mi a napi feladat lehet meglenne.
Én van, hogy elengedem őket. Már csak akkor grindolok, ha valami feltétlenül kell, egyébként nem. Volt, hogy a könnyű feladat tankozásban, a segédkezés a javításban egyszerűen nem akart összejönni. Pedig már úgy mentem sokszor, hogy nem baj ha kilőnek utána. Igaz annyi lerobbant járművel sem találkoztam.
Lehet nem véletlen nem repülőzök, sztem sokkal nehezebb minden szempontból. Eleve hogyan assistols egy repülőt? Egy tanknál még egyszerű a dolog. Lősz neki egy lánctalpat és otthagyod ebek harmincadjára.
Tegnap egyébként egy ritka szar nap volt. Ugráltam a br-ek között és többségébe vereség és nagy átlagban 200-400 pontokat szedtem össze. Volt, hogy egy szorongatott tankot már 3 csapattárs vett körbe, de akkor is engem lőtt ki (félig takarásban), aki 1 km-re volt a gangbangtől.
-
KROK640
nagyúr
Csak a kiváncsiság okán mentem még két meccset, itt 4 kill és 3 assist mindössze 2db crit hit-el :

Szóval ez ma lehetetlen lesz nekem. Ilyen amikor a játék beáll, megmakacsolja magát ÉS NEM, ÉS NEM, ÉS SZÓ SEM LEHET RÓLA!!! NEEEEEEM!!! Úgysem csinálod meg a kötvényfeladatot!
Áh, nincs belenyúlva, dehogy .... -
KROK640
nagyúr
Ma egész délután ilyen meccseket mentem, NULLA minden. Mindenkit kilőnek, leütköznek, előlem majd engem one-hitelnek. Totál free fragnek vagyok a meccsben, teljesen mindegy melyik preset, melyik BR ... Valami eltört. Bennem is készül. Nagyon készül ...

A világ kilencedik csodája : 5 kill és 1 assist és NULLA crithit ezekre. Nyilván a véletlen műve, hogy 36db crit lenne a feladat, 6 meccsből csak 3db jött.

Így első blikkre egy határozatlan időre történő uninstall ami nagyon szimpatikus gondolat nekem a játékkal kapcsolatban, mert eléggé egyértelműen a tudtomra kezdi adni, hogy nekem itt már semmi keresni valóm sincs. Viszont ez úgy érné, ha a fórumban kifejteném egy bejegyzésben, hogy több mint 9 év majdnem napi jelenlét után, hogy érték el, hogy elhagyjam őket. Ehhez momentán semmi türelmem, de azt hiszem a mai (egyik legkönnyebb) T3-as feladatot a 36 critet ott hagytom a francba. Ha végül nem lesz meg az IL8, akkor ezentúl nem csak az evenetet nem fogom csinálni, de a BP-t sem
Sőt... az is lehet, hogy keresek valami tök más elfoglaltságod podcast hallgatás alá 
-
wednesday
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Igen, ezt én lemming effektusnak hívom. Gyorsan berongyolni a csatába, hátha összejön 1-2 kill miután azonnal ki is lövik az illetőt. És így összekaparni pár pontot, aztán jöhet a köv csata. Pár perc múlva úgyis oldalról, meg hátulról meg a spwanról fogod kapni a lövéseket.
-
wednesday
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igen, mert 3 km-ről már vígan rakétázik. A helit akkor könnyű leszedni, ha megleped. Ha látom, hogy nem velem foglalkozik és közeledik én 1 km-től nyitok tüzet. Azt le sem tudja reagálni. De sok légvédelmis már vereti neki 5km-ről is, aminek csak az az értelme, hogy megbújik. Repülőre is akkor szeretek tüzet nyitni, ha megkezdi a rácsapást és már csak a célpontját figyeli.
Én a 4 killnek alapból mindig örülnék.

Sztem oroszoknál most sok újonc vagy vasárnapi játékos van, főleg az eventes objectel. Sokszor percek alatt kenik szét a csapatot. Főleg, ha svédek meg izraeliek jönnek szembe és heli rush, ami ellen tehetetlenek.
Most jobb köröket megyek német 9.3-al, pedig én azt régebben félre tettem mert halál volt. LeoA1 -el is úgy tornyon vágtam egy fogalmatlan, bamba orosz object 292-t, aki az ágyújával próbált kergetni egy helikoptert, hogy öröm volt nézni.

-
válasz
wednesday
üzenetére
igen az a kis szúnyog és kb 2000méterre nem igen enged a játék repcsiseket sebezni
hát közelebb meg nem jönnek csak ritkán akkor le lehet szedni.
(fedezékbe kéne húzódni de nem igen van általában és belövi még híd alá is)A zsu-57-nek nagyobb lőtávot adtak azzal néha sikerül eltalálni olyan messziről de a kisebb kalibereket burtálisan le nerfelték nehogy már leszedje a légvédelem szegényeket.
Most orosszal örülök ha max 4killt kiszenvedek pedig még pár hete könnyen jöttek a jó körök amiket posztoltam is furcsa egy játék ez.
-
wednesday
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A kis kávédaráló?
Jó kezekben az félelmetes. Földközelben iszonyú jó manőverezik és nehéz is eltalálni.
Volt, hogy lebegő üzemmódban függeszkedett, totál bemértem ZSU-val és daráltam repesszel és ő rakétázott ki előbb.Leo1-ek sem rosszak. Dombos terepen lehet velük jól gurítani. Jó ágyúsüllyedés és jó tolatás.
-
-
wednesday
őstag
válasz
wednesday
üzenetére
Na megtört a jég végre. Volt egy kiegyensúlyozott vereség és egy gyors győzelem ruszkikkal.
Egyébként így top tier felé közelítve nekem a játékmenet az arcade érzést hozza vissza, sebességben, kapkodásban és kaotikusságban (ez a járműveknek is köszönhető). Azt látom, hogy a játékosok többsége vér agresszív, rohamozó lemming. Lehet, hogy ez a játékmenet a kifizetődő nagy átlagban, hogy vagy elsőnek szednek le vagy akár nagyot is gurulhatsz (ha kilőttek irány a köv meccs, minek tovább szenvedni felfogás...). És az esetek többségében pár perc alatt borul a pálya.
Ha véletlen nagyjából 4-5 játékos egyenlően marad meg a két oldal között, na akkor onnantól él a taktikázós, vadászós, sunyulós izgalmasabb játékmenet.
-
wednesday
őstag
Ha full uptiert kaptam akkor hogy lehet, hogy nálunk mindenki 10.0-ás géppel tolja?
Ennyire mazohisták lennének, hogy bent hagynak a line up-ba magasabb járművet vagy mi?
Később sem változott a helyzet, 3 perc alatt már szétverték a csapatot. Az Object őrület miatt talán, de most nekem élhetetlen az orosz oldal. A német 9.3 most sokkal jobb, még uptierrel is vannak jobb meccsek. -
Az object292 ára mennyire fog felmenni szerintetek?
pl T-72 turms szint lesz belőle 300GJN? -
KROK640
nagyúr
Igen szokatlan roncsolódás :

Csak a tudás számít :

Mondom én :

Operation Bögöly, ismételten

-
7Sony7
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Ja! ja. Azt ellenségnek nem szeretem. :9
Srácok, hogy lehet azt megcsinálni, hogy ha fejlesztek, és később kisebb br gépekkel szeretnék menni, ne kelljen eladni az újakat? Látom, hogy van ilyen járműkészlet, de nem tudom hogy kell.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Upsz, hiba: az az 5.3 4.3 akart lenni!
Csak meg ne lássák a "fejlesztők", mer' még a végén ők "javítják" és tényleg oda kúsznak föl a jószágok.
My fault, mea culpa.#16234 Francia91:
Az IS-2-n is gondolkodok, mert kellene egy "nagyobb" sor is, de TD-ként tudnám csak elképzelni, úgy meg már lehet, hogy nem lenne oly hatásos - viszonylag lassú lövedék, több célzásidő, nagyobb esélyjel ugranak el előle.#16238 7Sony7:
A "kukáskocsi" a(z) FV4005 lenne.
Ehhez passzolna (BR-ban) a Ratel 90 és a(z) M109A1...
Aztán, hogy ez mennyire lenne életképes sor - ennyi "szélsőséggel"?!
-
7Sony7
addikt
válasz
Kotomicuki
üzenetére
Melyik az a kukáskocsi?
-
wednesday
őstag
Okés.

Akkor itt hatványosan igaz a "stock szindróma". Bár mire lesz rakétám az 4km hatótáv a Ka-50-nek meg 8km és még célon sem kell tartania. Szóval nem könnyű így vadászni. Bár Ka-50-nek nélkül meg esélyem se lenne a légvédelmek ellen. Én egyébként az hittem itt is vannak br-ek. Én is bementem egy német kávédarálóval még az elején és akkor tapasztaltam meg, hogy ugyan azok a légvédelmek vannak mint a 11.0-ás heliknek is.
Láttam is 2 század playert, hogy úgy repültek együtt egyik Mi-8 a másik Ka-50. Gondolom együtt húzták a player MI-8át.
-
válasz
Kotomicuki
üzenetére
hát én szintén zenész vagyok xD pont így történt velem is még su-152 egy darabig jó volt de eltolták mert feltolták pedig nem volt könnyű átlőni
meg az ügyes játékos leláncolja xDaztán soha többé ennyi töltési időt nem vártam mert legtöbbször nincs is esély rá ha észre vettek halott vagy nincs 7másodpercem se hogy betöltsek 3-an esnek rám mert ha balszerencsés vagyok jön a szakasz bevédeni a seggét az ellenek a mieink meg vakok
(múltkor pl: rágépágyúztam a csapattársra mert elment az ellenség mellett és még nekem se segített szerelni xD vakok intézete kb nem tűnt fel neki nem megy a bázis húzás +ba )
-
ToMy_
tag
válasz
wednesday
üzenetére
Célirányosan az irányított rakétára menj rá a fejlesztésnél, csak azt húzd ki, ami ahhoz muszály.
A többi ráér utána.
Képzeld el ezt a folyamatot a német kávédarálóval, 7.62-es gunpod meg pár irányítatlan tüzijáték rakéta, ami kb. semmit nem üt át. Na ezzel kezdjen valamit az ember...
-
Francia91
veterán
válasz
Kotomicuki
üzenetére
IS-2 nagyon baba pl, szeretem
T-44-122-est meg tudtam venni, volt Golden Wagerből aranyam, egyik meccs után meg 75%-os kedvezményt pörgetett ki rá, megvettem, nem bántam meg
IS-2-es ágyúja egy mozgékony tankban, jókat lehet vele menni -
Kotomicuki
senior tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Őkelmét direkt elkerültem, pont a számomra túl hosszú töltésideje miatt - ellenfélként közelről kerülni igyekszem és inkább a "távkapcsolatban" lelem örömem véle - , de a SU-152-vel vannak (AB) élményeim.
Az elején szerettem és a sorban ennek lett meg elsőnként az összes modulja egy SU-85 és a T-34-57 mellett - akkor ez még 5.3 volt - , de a végére "megromlott" a kapcsolatunk, mert nagyon hiányzott az a légvédelmi géppuska a tetejéről - vagy én lettem túl "magabiztos" vele és azt már sokallta a ren'ccer... (meg a map-ok sem úgy lejtettek már)
Ez a dzsámbó sörmi ezek ellentéte (lenne, ha a páncélja megbízhatóbb volna).Azóta nem próbáltam ilyen, 20+ másodperces alap-töltésidejű szörnyet, de az ánglius "kukáskocsival" lehet, hogy kivételt kell tennem, ha sort akarok, arról a "környékről".
-
wednesday
őstag
Hát "csupasz" helikoptert húzni PvE heli csatában, nem egy egyszerű dolog.
Ez tényleg inkább prémium SL farmolásra van.Bevittem a MI-24V-t, próbáltam hiénázni, felszedni a morzsákat a nem irányított rakétákkal, ha kiiktatták a légvédelmeket (kb a dolgok 90%-ról lemaradok). Pár járművet sikerült megcsípnem, 2 bázist is félig szétlőttem és egyszer foglaltam leszállási pontot (és egyszer sem lőttek le).
150% fejlesztési fokozó és megvan az első alkatrész (kompresszor) kicsit több mint fele.
Hát ez így marha sok monoton játék órát kíván. Mert egy PvE heli csata nem 20 perc. -
7Sony7
addikt
válasz
Francia91
üzenetére
Persze, én is szerettem használni, miután megismertem. Csak nem olvastam el a "használatit"
Az első lövés után, nézem a folyamatjelzőt, ahogy tölt befele... Még mindig, még mindig. Viszont ha eltaláltam, annak nagyrészt annyi volt.
Csak meglepő volt a borzalmas lassúság, főleg a Bt 5; Bt 7 után.
Basszus, most látom, te franciául játszol? Adsz a nevedre!
Ja, most zoomoltam rá, német? Ellenálló vagy?
-
Francia91
veterán
válasz
7Sony7
üzenetére
Ahhoz képest én tudtam vele hozni 6 kill környékét halál nélkül Reál meccseken, nem okozott gondot

A T-44-122-estől is óvva intettek klántársaim, mégis 7-10 kill összejött vele meccsenként (és még mindig Reálban). Van ezeknek a tankoknak egy külön kezelési módjuk, ha arra ráérzel, nagyon is jók tudnak lenni
-
Kotomicuki
senior tag
Megtaláltam a játék legszarabb, teljességgel használhatatlan, Rank III-as gépét a(z) M4A3E2-t!
Franciáknál, csakhogy meglegyen a sor, beraktam 5.3-ba a(z) M4A4 (SA50) (BR 5.0) és a(z) ARL-44 (BR 5.3) mellé - hála Istennek az amcsiknál van választék, így ott elkerülhettem..., és mennyivel könnyebb is azokkal emiatt az életem...
Azt gondoltam, hogy kemény lesz az eleje, de azt nem, hogy ez az érzés folyamatossá válik a vele való kínlódás során. Az odáig rendben van, hogy szemből nem mindig egylövésezik ki, de az már nagyon nem, hogy gyakorlatilag a páncél- és teher-autókon kívül semmi másra nem tud veszélyt jelenteni, legfeljebb ha a delikvens nem vesz tudomást róla és az oldalát mutatja még a 3. lövés után is, ami talán már kegyeskedik bevégezni a dolgot, de ez meg nagyon ritka, még AB-ban is.
Egyszerűen alig lehet vele pontokat gyűjteni, mert azt nagyon nem díjazza ez a "játék", hogy a fél ellenséges csapatot tartom föl vele és ezzel járulok hozzá a csapatom egyéni sikereihez - a rámlövések után, néha kirongyolnak a még töltőkre.A másik 2 tanknak legalább átütése van, amit néha enged is érvényesülni a script, így velük nem kell annyit dühöngenem, még ha sokkal sérülékenyebbek is cserébe.
-
-
wednesday
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
De én az okát nem értem a sebzés elvételnek. Mert még csak nem is annyira pontos az elhárító tűz, gyors manőverező gépek ellen. Én is sokszor átsodródtam csapásmérés közben és nem talált el. Mert most megtapasztaltam milyen ha eltalál, mert robbanó repesszel lő, csattog durran a gépet körül minden (A MI-24 is úszott a robbanás és hangzavar ködében. Amíg ott kempelt vagy 2 ezer találatot kapott).
-
wednesday
őstag
válasz
7Sony7
üzenetére
Hát akkor már belekostolsz a helikopteres részbe. Svédek, olaszok 7.7-tól hozzák a helit, a többiek 8.0-8.3.
Most vadászgéppel direkt berepültem az ellenfél helikopter bázisára. Tényleg nem sebez, mert el is talált. Eddig meg vadul cikáztam, hogy jujj el ne találjon...

Magyarán a helikopterek ingyen fragek felszállásnál és az sem ment meg ha elmenekülsz odáig.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Az elmúlt évek "fejlesztései" alapján nem várok többet a Gaijin-tól. Igazából majdnem mindent leszedáltak, kezdve a pályáktól, majd ez a heli légvédelem, stb....
Azon csodálkozok, hogy a gazdasági rendszeren valamit alakítottak pozitív irányban, és hogy már a prémium Ka-50-es heli nem jöhet állig felfegyverkezve 8 km-ről hatásos irányított rakétákkal, az első pár percben szerezve 6-7 killt is.... Mostmár nem irányított rakétákkal kezdhet maximum, ahhoz meg közel kell merészkednie -
wednesday
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
És erre ez a megoldás?
Hát akkor legyen pontatlanabb, lassabb a légelhárítás nagy sebességű repülőkre. De ez, hogy a heli szépen "besétál" benyomja a lebegő üzemmódot (közben úgy világít mint egy karácsonyfa a lövésektől) és csak várja a free killt, én ezt legális csalásnak tartom.
-
Francia91
veterán
válasz
wednesday
üzenetére
Igen, eleinte volt, ha a repülővel már picit közeledtem felé véletlen (jet-tel nem nehéz ott lenni pár pillanat alatt, mikor a tankokat rakétázod), akkor darabokra szaggatott. Aztán ezt szépen kivették.
Szerintem hasonló okokból, mint ahogy a dombos pályákon részeket alakítanak át és tiltanak le (ezáltal totál kinyírva a kurvajó pályákat): a prémium, minden pénzt odatalicskázó síró usereknek nem tetszik, hogy ezt meg azt lehet, vagy épp nem lehet
Karélia, és jópár másik pálya olyan szépen ki lett nyírva, azáltal, hogy a fél pályát pirossal látták el, nagyobb dombra, pálya széli lesihelyekre nem lehet felmenni...
Undorító, amiket az elmúlt 1-2 évben művelnek a pályákkal, és ezzel a heli reptérrel is.... Jártam már így én is helivel, ott campelt a prémium Ka-50-es, és szedett ki vagy 4-5 felszálló csapattársat....
-
Francia91
veterán
-
wednesday
őstag
Srácok, meg tudok nézni egy szerver oldali replayt? Mert én még ilyet nem b@sztam.

A Mi 24-es kolléga berepült az első heli bázisunkra ott percekig darálta a légvédelem a világon semmi baja nem lett. És kiszedte a spawonoló heliket.
Ez vmi bug vagy ficsör?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Phobion
üzenetére
Egyébként, ha kezdő vagy akkor lehet jobban járnál, ha átmennél AB-be repülni.
Ugyanis egyrészt megengedőbb a játék (nem töröd el a géped egy rossz fordulóval) (mikor anno RB-zni kezdtem ez is volt párszor probléma). Másrészt mivel nem kell az utántöltéshez visszatérni ABben a reptérre, így nem arról szól a meccs, hogy folyamatosan a csataér és reptér között ingázol 0LB-t (vagyis fejlesztési pontot) keresve, hanem egy túlélt csata után, ha szükséges újratöltesz és mész tovább.
Harmadrészt egyszerre egy meccs alatt nem egy hanem 3-4-5 később akár 8 gépet is fejleszthetsz, vagy a backup miatt egyet vagy akár többet is duplán. Ami megint nem elhanyagolandó, hogy pilótából/legénységből sem egy fejlődik, hanem annyi, amennyi géped van a presetben. Tehát a végén nem egy fullos pilótád/legénységed lesz és 3-4 nullás, hanem 4-5 kb 75-80%-os, ami értelemszerűen sokkal többet ér.Emellett EZEKET A LÉPÉSEKET mindenképpen betartanám.
-
ja normális a játékban hogy nem történik semmi egy találatnál főleg bt5 ilyen stáliniumos
https://www.youtube.com/watch?v=ympznvROrX8 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Ma van a szülinapom
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem rossz pálya A felöli utat érdemes gyorsan bejárni de a főút vagy mi ahol a busz van mert akkor az A-ra és a B-re felé menetelőket lehet ellőni egyszerre